• Praskaton
    2.5k

Nije u tome stvar.Nasa pobjeda i slavlje u Lp nemaju veze s ovim.

Laži,podmetanja,izvrtanje stvarnosti.Mućki,podlo i kukavički.

Na sve to treba odgovorit argumentirano.Istina je na našoj strani.
    Već dugo vremena im se puno dopušta,zato se taj "tumor" i proširio ovoliko.
  • MateG
    9
    Pitanje:

Je li moguće retroaktivno dodavanje ulaznica na loyalty program za članove koji ne posjeduju godišnju?

Ako nije moguće u ovom trenutku, hoće li u nekom biti omogućeno zna li se? Unaprijed hvala i pozdrav
  • Papastrumf
    12.9k
    Nema retroaktivnog. Svi krecu od nule. Nisu niti godisnjaci dobili bodove za dolaske.
  • NKDZ86
    2k
    Kako mogu dodati ulaznicu za Osijek?
  • criticus
    2.6k
    1. Jel se može viditi evidencija dolaska na dosadašnje utakmice kroz aplikaciju?

2. Za dosada kupljene ovosezonske artikle se isto nemogu retroaktivno dobiti bodovi pretpostavljam (kupio sam cilu kolekciju dresova :lol: )?

Prijedlog: za kupnju ulaznica za Salzburg su morali na blagajnama ručno upisivati sve podatke koje smo već dali kod učlanjivanja. Može li se ovakav barkod koji smo sad dobili za fan shop i plavi korner iskoristiti da se preko njeg učitaju svi podaci? Ili jednostavno preko broja godišnje?
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Možda mi je promaknulo, ali nisam vidio da je negdje objašnjeno, bilo to u objavi kluba ili aplikaciji. Kako se bodovi mogu iskoristiti?

Edit: pronašao sam odgovor na službenoj web stranici.
  • criticus
    2.6k
    Kako se bodovi mogu iskoristiti?Izet Hajrović

U aplikaciji klikni na bodove i imas popis svih stvari za koje možeš iskoristit bodove i koliko bodova je potrebno za njih.
  • Crusades1986
    13.4k
    imaš popis koliko bodova i za šta ig možeš iskoristit...
  • dinamofan
    0
    Je li vama u aplikaciji kad se ulogirate i idete na cashless pise ista koliko imate na stanju i kako mozete nadoplatiti? meni nema nista a znam da sam imao jos 10 eura
  • criticus
    2.6k
    Je li vama u aplikaciji kad se ulogirate i idete na cashless pise ista koliko imate na stanju i kako mozete nadoplatiti?dinamofan

Piše mi iznos koji imam.
  • dinamofan
    0
    A kako se moze uplatiti postoji li ta opcija?
  • criticus
    2.6k
    A kako se moze uplatiti postoji li ta opcija?dinamofan

Da.

Profil -> cashless -> +Nadoplati račun

Staviš iznos koji želiš, dodaš karticu i to je to.
  • Sajla
    5.8k
    Meni kad odem na Cashless samo pokaže grafiku plavi korner, oni krugovi dolje lijevo pulsiraju i to je to. Niti stanje, niti nadoplata...
  • deda
    34.1k
    I meni
  • Dumit Rumitu
    13
    I meni cashless ne radi.

Dolazak na tekme se gleda samo za domace utakmice? Da li se broje gostovanja, odnosno karte kupljene prednoscu prvokupa preko godisnje ulaznice?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.