• nemapredaje
    3.6k

Izbrisao sam post, nisam skužio da je i misteriju spomenuo.
  • Droljo
    8.6k
    misteriju spomenuonemapredaje

Fargo.
  • Peškaman
    4.7k

Pogledat ću,hvala na preporuci.
    Breaking Bad sam pogledao dva puta :grin:
  • NKDZ86
    1.9k
    Fargo zadnja sezona brutala.
    Također vrh serija better call saul.
  • Mali Zeus
    14.1k
    V7XBSAH2_400x400.jpg

glumac koji je glumio Malcolma danas vozi NASCAR.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Odmori se zaslužio si prejebena serija. Kad je tek izašla sam bio skeptičan jer je domaća, a kasnije pogledao i osvojila me.

Isto tak Bitange i princeze su, budimo realni, odlična serija isto bila.
  • veselko tenžera
    2.5k
    Jel itko pogledao Dražena?

Nisam i ne mogu dati osvrt, ali prošla me tiha jeza kad sam vidio da je Danilo radio film, Rade na premjeri (onaj Rade što je u osvit rata pijan bauljao po Yutelu i snimao film u razorenom Vukovaru, a zadnjih desetljeća siše HR proračun za svoje bakanalije na Brionima), a Mile Kekin igra, ni manje ni više nego, Mirka Novosela.

Dražen je prije svega heroj Hrvatske države pa tek onda sportaš. Fina ekipa se sjatila da kastrira taj dio Draženove osobnosti. Nije ni čudo, da je pokušao itko s gramom domoljubne orijentacije ne bi dobio ni centa od HAVCa.

Dok neki narodi kulturom jačaju nacionalni identitet, ne bježeći ni od friziranja povijesti (ne podržavam, samo vučem paralelu), nama je ministrica Nina Obuljen s još jednim prezimenom kojeg ne mogu zapamtiti.

Žalost, jad i čemer tko odlučuje što će država financirati tj. propagirati kao svoju agendu.
  • DrawTube
    5.2k
    Gledam sad i vidim da je 94.' bila jedna od najboljih godina u Hollywoodskoj kinematografiji

U otprilike slično doba godine u isto su se vrijeme prikazivala sva 4 filma.
    In-Shot-20241026-000958213.jpg
    Ne znam koji je od ovih filmova bolji, sve ih preporučam ako netko nije pogledao, a još su se tad u kinima vrtili i Jurski Park i Kralj Lavova, pa i glup i gluplji. Ludilo
  • Paggini
    24.1k
    Baš sam neki dan vodio tu raspravu, frend je bio za 94., drugi frend za 99., ja sam jako galamio za 2007, jer mislim da je to jedina godina kad su mi toliko filmova bili 10/10 ili granične desetke - Nema zemlje za starce, Bit će krvi, Ubojstvo Jesseja Jamesa (najbolji vestern unazad 50 godina), 4 mjeseca, 3 tjedna i 2 dana (strava dobar film), Superbad, Tropa de Elites (1312 al film grmi žešće), i Zodijak.

A uz to, skoro pa jednako fantasticni Gone Girl, treći Bourne, Americki Gangster, Hot Fuzz, 3 i 10 za Yumu, Atonement (strašno podcijenjen film), Eastern Promises, horori Sirotište i Soba 1408, , Control...

Nestvarno dobra godina za film, meni osobno najbolja svih vremena, toliko raznolikih filmova, toliko žanrova, nestvarna godina baš.
  • DrawTube
    5.2k
    Uf dobro da si rekao, nema zemlje za starce i bit će krvi su mi oba u top 20 filmova svih vremena, a Bardem i D.D. Lewis u top 10 najdrazih glumaca..

Tropa de elites odličan film, Brazilci ako ništa tu tematiku podzemlja i nasilja odlicno pretvaraju u film. Pogledaj usput i Carandiru ak nisi, brutalan film temeljen na stvarnim događajima.

O D.D. Lewisu neću ni trošiti riječi, njegov prikaz D.Plainviewa po meni je jedno od najboljih glumačkih ostvarenja ikad
  • badjibadara
    3.6k
    Ubojstvo Jesseja Jamesa (najbolji vestern unazad 50 godina)Paggini

Ipak bih tom titulom okitio Unforgiven, dok bi Jesse ipak bio iza skupa sa True Grit i The Revenant, a i za velicanstveni The Proposition bi se moralo naci mjesta u tom drustvu.

Osim njih tu su i Bone Tomahawk, The Three Burials of Melquiades Estrada, Open Range, The Power of the Dog i svakako Deadwood, bar prve dvije sezone.Dobri su i Godless i The English.
  • Paggini
    24.1k
    Unforgivenbadjibadara

A dobro, možda, ovisi mi o danu, ali oba su 10/10, da.

The Propositionbadjibadara

Ovaj sam gledao davno, ne sjećam se da mi je sjeo nešto pretjerano dobro, ali trebat ćemo opet pogledati, nisi prvi koji ga u zadnje vrijeme druka.

The Power of the Dogbadjibadara

Ha joj, skoro sam udario lajk pa vidio ovo... Cak i da stavimo na stranu homoseksualne konotacije, dosta mi je prosječan film. Ako gledamo gej kauboje, Brokeback je eonima ispred, iako koliko ga se može gledati kao vestern. Iako i Power of the dog ne bih svrstao u vesterne, al eto.

Deadwoodbadjibadara

Da da, defka.

Mislim od modernih vesterna možemo ubaciti i dva Tarantina - Djanga i Hateful Eight koji je meni najdraži Tarantino jer sam jako drugačiji od drugih.

Al neka all time lista bi bila

1. Wild Bunch
    2. Searchers
    3. Once upon a time in the West
    4. Jesse James
    5. Unforgiven
    6. Good, Bad, Ugly
    7. Great Silence
    8. Rio Bravo
    9. High Noon
    10. Hateful Eight

I ubacit bone tomahawka odmah iza, taj film je niotkuda došao hahah, legendaran film već sada. Može i Tombstone zbog Vala Kilmera, originalni Django, Liberty Valance, Stagecoach... ima ih.
  • rob ljubavi
    870

The Office svakako u samom vrhu
  • mlinchica
    2k
    Uf dobro da si rekao, nema zemlje za starce i bit će krvi su mi oba u top 20 filmova svih vremena, a Bardem i D.D. Lewis u top 10 najdrazih glumacaDrawTube

Odlični filmovi i glumci.
    Ili DDL kao “Bill the Butcher” u Bandama NY te Bardem u nešto drugačijim žanrovima kroz devedesete kao Šunka, Šunka, Zlatna jaja… A meni najdraži njegov je Život je more. Bardem je baš raznovrstan glumac, jednako uspješan u svim žanrovima.

Ne znam koji je od ovih filmova bolji, sve ih preporučam ako netko nije pogledao, a još su se tad u kinima vrtili i Jurski Park i Kralj Lavova, pa i glup i gluplji. LudiloDrawTube
    Legenda o jeseni isto te godine, pa Schindlerova lista, Philadelphia, In the name of the father godinu ranije… vrhunski filmovi.

Jel se sjećate koji je prvi film koji ste pogledali, a da vam je ostao u sjećanju kao wow film?
    Ja se uvijek sjetim Empire of the sun - mislim da mi je to prvi film kojeg sam pogledala na videokazeti, imao je i upečatljiv omot s onim zalazećim suncem. Mali Christian Bale koji je desetljeće kasnije već postao zvijezda. Odličan film.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.