• Paggini
    23.9k
    Svakome od nas ovdje je bio san nositi sveti dres, osvojiti prvenstvo s Dinamom, zabiti za pobjedu protiv tovarskih avara na Poljudu, zabiti u pobjedi u Ligi Prvaka.

E pa Kule živi naš san, a bome i svoj san. Ponosan sam na njega kao dinamovac na dinamovca, neka ispiše još novih sjećanja i kad se umirovi da ga svaki kafić u Zagrebu časti do kraja života kavama i svime ostalim.

Dinami trebaju dinamovci kao ikone, a Kule je baš vječni underdog bio i sad blješti pod najsvjetlijim reflektorima. Ma baš sam ponosan na njega.
  • NKDZ86
    1.9k
    Kule s ponosom nosim dinamov dres s tvojim prezimenom, nedaj se i pusti pse neka laju, ti im začepi gubicu ko i jučer
  • Mali Zeus
    14.1k
    Jedan od najdražih igrača u momčadi ako ne i najdraži.
  • ibro1986
    209
    on treba bit budući kapetan
    Edit: mnogi su ga ogovarali kako mu je pala forma, unatoc grijanju klupe i to sta nije ulazio u igre, on je idalje u formi.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    pod mnogi mislimo na istu dvojicu ili trojicu koji bi sve zapalili ako Dinamo ne vodi 3-0 na plouvremenu
  • Kepec
    6.1k
    Htio bih da se stavite u kožu Sandra Kulenovića vi koji ste pisali one komentare tokom utakmice do 49. minute. Stavite se u kožu dečka koji daje sve od sebe za svoj Dinamo, svjestan je da nije na razini Petkovića i nitko to ne traži od njega jer nažalost postoje određeni kapaciteti.

Bruno se ozljedio, Drmića, Brodića, Andrića i ostalih više nema, ostao je Kule. Možda je drvo od kojeg se odbija lopta i koji ju ne može zadržati poput Petkovića, ali to drvo je zabilo gol. I nije to bio klasični "tap in", to drvo je pričekalo da lopta ode što više lijevo i onda ju je poslao pored igrača i golmana. To drvo je išlo glavom u golmana i uspio izboriti crveni karton. I kaj ti to sve znači, tebi kao igraču, ako ćeš iduću tekmu koju ćeš počinjati od prve slušati komentare kako nisi za Dinamo, kako nemaš tu kaj raditi i kako nam treba bolji.

Nitko ne kaže da ga se treba hvaliti na sva vrata, nije netko tko će se prodati za 20 milijuna, neće odjednom postati bolji od Petkovića nego će vjerojatno ostati ovakav kakav je. Minimalna stvar koju možete napraviti je ne blatit ga svaku tekmu koju igra, radije prešutite i pustite ga da igra i zabija, a ne da na temi tekme ima 10 komentara o Kulenoviću kao da je u prvih pola sata skrivio penal, fulao prazan gol i zabio autogol.

Protiv Qarabaga je u pola sata igre zabio 2 puta, Gorici je zabio oba naša gola, jučer je krenuo kao zamjena Petkovića i zabio gol, uz to još ima 5 golova ove sezone, sveukupno 10. Kaj želite od njega? Da primi loptu na centru, gurne si u for i u rašlje zabije ili da mu možda Rile nabaci pa u stilu Ronalda zabije škarice ili da možda ima 100% točnih dodavanja, osvojenih duela i skokova? Navijate za Dinamo, ne dolaze Haaland, Belingham i ostala ekipa nego eto "jadni" Kulenović.

Da je fulao penal protiv Istre, da je jučer promašio cijelu loptu, da je zabio svega jedan gol, da ne osvoji apsolutno niti jedan zračni duel u utakmici, da se prešetava po terenu kao da ga je netko natjerao da igra onda bi bio prvi koji bi ga htio što prije van iz kluba. Ovako mu možemo jedino brisati guzicu, jer dok mi sjedimo na tribini ili kauču i pišemo po tipkovnici, on zabija u prvenstvu, kupu i Ligi prvaka, šuti, radi i sere nam se svima u usta.
  • Daliban
    1.9k
    pod mnogi mislimo na istu dvojicu ili trojicu koji bi sve zapalili ako Dinamo ne vodi 3-0 na plouvremenuJos-Optimus

Osjećam se prozvanim, ali, uz dužno poštovanje, ja sam od ljeta govorio da Kule treba biti naš drugi napadač i da je ovo njegova sezona. Štoviše, igrao bih rado 442 romb ili neki hibrid da Kule može i startati uz Petkovića u dobrom dijelu utakmica.
  • Brusa
    1.6k
    Kule nazalost nece do 15 golova da igra svaku utakmicu od prve mon. Svaka cast na srcu i trudu, al nema on tu kvalitetu...Jaro

Evo , dogurao do 10 :joke: valjda će uspjet do kraja sezone tih nekih 5 još ugurati...
  • Jos-Optimus
    2.6k
    ne, zaista nije riječ o tebi :)
  • Zagi
    8.2k
    Generalno se slažem s postom ali..
    nego će vjerojatno ostati ovakav kakav je.Kepec
    ..i ovo gore je kontraproduktivno, a nije niti istinito.
    Kule vidljivo napreduje iz sezone u sezonu. Nije to eksplozija u jednoj sezoni jer mu max potencijal ipak nije za Real ali daleko je on još od svog prirodnog platoa.
    Kule šuti i radi i svaki dan je u svim segmentima igre malo bolji nego kaj je bio dan prije.
    Ako je peak nogometašima oko 28. godine, on ima još 4 do finalne forme.
  • mali M
    5.5k
    slažem se i još bi dodao da Kule pod pravim trenerima (a to Bjelkan je sigurno) može napredovati samo još više. Nažalost niti jedan igrač nije napredovao kod Jakira, baš suprotno, morao je vračati stare igrače jer su trenutni stagnirali. Tako da i treneri su baš ogromna stavka u igračevom napretku. Neka Kule iskoristi Bjelicu max dok su im putevi zajednički
  • Mali Zeus
    14.1k
    Kule ionako nije tip napadača Petkovića, ne sudjeluje toliko u izgradnji napada nego čeka priliku u šesnaestercu, da mu netko dobro doda ili neki odbijanac. Čak i kako kaže @Kepec nisu to samo tap inovi nego čisto fini pravi centarforski golovi. Ako ti netko i dobro asistira kao Rile ti iz onakve pozicije moraš znati zabiti, znači nije pucao odmah iz prve nego je malo pustio loptu da ima bolji udarac, u maniri pravog strijelca.
  • Mali dioničar
    15.9k
    čeka priliku u šesnaestercuMali Zeus

Vijesti iz 1970.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Ne mora se sve shvatiti doslovno. :wink:
  • Kepec
    6.1k
    slažem se, krivo sam se izrazio. Više sam ciljao na to da će teško jednoga dana stići razinu Petkovića, mislim daj Bože da ga stigne i prestigne. Složio bi se s Mali M da pod Bjelicom ima i vremena i prostora za napredak, nadam se da će i on i Bjelica to iskoristiti maksimalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.