• Droljo
    8.6k
    iza vodećeg hajdukaduksy

Na šta smo mi spali... :angry:
  • vjeko1701
    8.9k
    I dalje mi je samo taj Shaktar trn u oku. Oni su nam linija između direktnog playoffa i 2. pretkola. Direktna grupa APP, al taj playoff, mislim da nam je to ključ za idući sezonu. To opet izboriti bi bila ogromna svar.
  • scooniepenn
    3.4k
    Rekao bih da će ove sezone Shakhtar puno teže do naslova nego prošle, prije svega jer mi Dynamo Kijev izgleda dosta bolje. Prednost od 6 bodova nije mala, naravno još je puno do kraja, ali ako ovako nastave prosipati bodove i Kijevljani odu na eventualnih 9 do 10 mislim da tu povratka neće biti. Što se tiče Salzburga oni izgledaju iznimno loše. Pogledao sad sažetke sa Sturmom i Grazeri su ih baš demolirali, tako da mislim ako uđemo hrabro u naš dvoboj imamo velike šanse za pobjedu.
  • emilperska
    6.4k
    Da li nam je Slavia konkurent? Oni su ispred nas?
    Ali mislim da oni kao prvak imaju direkt kaj ne?
  • Klenx
    5.8k
    Da li nam je Slavia konkurent? Oni su ispred nas?
    Ali mislim da oni kao prvak imaju direkt kaj ne?
    emilperska

Česi nam nisu konkurenti. Imaju dogodine klub prvak direktno u Ligi Prvaka.

Rangersi (iako mislim da će tamo Celtic protutnjat ligom), Šahtar, Salzburg, Olympiacos, Zvezda, Kopenhagen, PAOK.
    To su nam konkurenti. Neki više, neki manje.
  • Crni86
    4.4k
    Evo trenutnog stanja

• pencilneck
    681
    Olympiacos i Kopenhagen su nam opasniji nego što se trenutno čini jer osim što igraju natjecanja u kojima je lakše do bodova, imaju i dosta bonus bodova na raspolaganju ako uđu u Top 24, a gotovo sigurno hoće. U EL se dijeli od 0.25 do 6 bonus bodova za prolazak dalje, a u KL od 0.125 do 4 bonus boda.
  • vjeko1701
    8.9k
    Vidjet će se. Velika je stvar kaj je Kopenhagen izgubio prvu utakmicu.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ogromna pobjeda ne samo zbog 3 boda i 2 milje u dzepu nego smo se vjerojatno rjesili Salzburga sto se tice koeficijenta. Oni jos imaju tezi raspored od nas...
  • Dzgšb
    1k

Idemo najsigurnijim putem do izravne lige prvaka dogodine ,pobjedama. :strong:
  • bskvorc7
    12
    Ako dođemo do 55 boda to je ulazak u top 30
  • sebenico
    660

Treba i osvojiti HNL
  • Dzgšb
    1k

Pa najsigurnijim putem pobjedama i budemo :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.