• cibona
    3.3k
    Ogi je po meni top rotacijski igrač i definitivno mu je mjesto u Dinamu. Međutim, glavni zadatak na zimu mora nam biti dovođenje pravog kapitalca na lijevom beku, a tim potezom ćemo se riješiti dvije muhe jednim udarcem budući da bi tada na desnoj strani konačno zaigrao RPG.
  • Orc123
    8.5k
    Ogi kad bi dobio kontinuitet bio bi strasan bek....njemu samo treba povjerenja
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Kako mi je drago zbog Ogija. Samo tako dalje samuraju :strong:

Tko zna, možda bi nas i Oliveras pozitivno iznenadio da dobije priliku. :chin:
  • Orc123
    8.5k
    Evo dao mu Germanijak 6 ocjenu...jbm ti kakvi to pacjenti ocjenjuju.....po cemu je on bio najgori danas?? Barem 6.5 zasluzio, alo ne i 7.....manje curilo po lijevoj nego desnoj strani defenzivno ako cemo sitnicariti!
  • blubach
    401
    Nije bio najgori danas, ali meni osobno nije bio dovoljno dobar. Dobra duga lopta, ali slaba tehnika i kontrola lopte, poprilično nesiguran u oba smjera...
    Znam da neki govore "dobra zamjena za te pare" al tu se opet dovodimo do onog začaranog kruga gdje se natrpavamo zbilja nepotrebnim igračima umjesto da dovodimo bolje...
  • NitkoBitan
    18.6k
    Treba bit realan jbg. Ako nam se ukaze prilika za dovodenjem lijevog beka dobre kvalitete za Dinamo svakako reagirat na trzistu, budzet se puni i rezultatima u Europi...

Otkup Ogiware bi vjerojatno znacio odustajanje od bilo kakve druge akvizicije jer se ionako vracaju Perkovic, Bockaj a tu je i mladi Oliveras. Uglavom, zacarani krug sa promasajima na poziciji lijevog beka. Hvala mu na nekoliko lijepih trenutaka i to je to, nedovoljno za Dinamo ukupno gledano. I sam Bjelica je spomenuo da ima dosta nedostataka osim ajde te lijeve noge i ubacaja sa te strane za razliku od RPGa.

RPG u to malo vremena na terenu imao vise prodora od Ogija, jednostavno je mocniji/silniji. Kad bi profil RPGa imali i na lijevoj strani (RPG bi logicno igrao desno)... ma savrsenstvo.
  • Praskaton
    2.4k
    I sam Bjelica je spomenuo da ima dosta nedostataka osim ajde te lijeve noge i ubacajaNitkoBitan

Ovo nisam nigdje uhvatio kad je to izjavio?
    Od pocetka branim Ogija,ima brzinu i centarsut u godinama je kad jos uvijek moze popravit mane,relativno jeftin.Dojma sam da mu fali 5 utakmica u kontinuitetu koje nece dobit,što odlukom trenera,što učestalim ozljedama.

Sigurno bih ga ostavio s nama kao opciju na beku.Pogotovo kad se igra ovako sa tri pozadi.Problem je što je i Bočkaj tu koji je takoder nedovoljno dobar za prvu postavu.

Odvagat jel se moze za Peru dobit neka lova a ostavit Ogija dok se traži trajno i kvalitetno rjesenje.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Dokazao da može i zna. Treba mu definitivno kontinuitet utakmica.
  • IvanS
    190
    Ima brzinu, ima dugu loptu, ima dobar centarsut...

Nije savrsen, ali takvi ne igraju u Dinamu..
    Dinaminjo

Samo mora igrati.
    Da odigra nekoliko utakmica u kontinuitetu i da uhvati ritam, bio bi bolji sigurno.

Prečeste rotacije, defanzivno/ofanzivno, malo i te sitne ozljede i sve te to izbaci iz ritma.
    Može on biti bolji, samo treba igrati i znati da je prvi pick na toj svojoj poziciji. To čuda radi.
  • CastAway1986
    1.7k
    Nekako sam dojma da su navijači podijeljeni oko Ogija .Iskreno kad bi popravio igru u obrani objerucke bi bio za njegov otkup..Ako direktor i Bjelica već imaju neko novo rješenje za zimu onda nema smisla da Ogi ostane..
  • San Lorenzo
    16.6k
    Ako direktor i Bjelica već imaju neko novo rješenje za zimu onda nema smisla da Ogi ostane..CastAway1986

Direktor je doveo njega i Oliverasa, tako da bih ja polako počeo biti oprezan sa direktorovom bilježnicom.
  • GaijiZG
    1.5k

Otkup Ogiware bi vjerojatno znacio odustajanje od bilo kakve druge akvizicije jer se ionako vracaju Perkovic, Bockaj a tu je i mladi Oliveras. Uglavom, zacarani krug sa promasajima na poziciji lijevog beka. Hvala mu na nekoliko lijepih trenutaka i to je to, nedovoljno za Dinamo ukupno gledano. I sam Bjelica je spomenuo da ima dosta nedostataka osim ajde te lijeve noge i ubacaja sa te strane za razliku od RPGa.

Prvo, Bjelica nigdje to nije izjavio. Drugo, Perković nije bek i trebamo prestat uništavat igrače guranjem na lijevi bek. Perković će nam najviše dat kao stoper, i najbolji transfer će napraviti kao stoper. Bočkaj nije profesionalac, u svom primeu je bolji od Ogija, ali Bočkaj više nema 22 godine da ne osjeti posljedice alkohola. Ogi je mlad, a obrana je nekaj kaj se da naučit, nema veliku plaću, niti ju traži, i 500 000 je sasvim korektno za zamjenskog beka na ovakvom slabom trzistu lijevih bekova.

Super, nađite LB za 2 milje eura i nek bude top, i dalje bolji Ogi kao zamjena tom igraču, neg Bočkaj.
  • GaijiZG
    1.5k

Narativ je da smo natrpani krilima, ne lijevim bekovima.
  • Haza
    5.3k
    Bio sam u Salzburgu, gledao tekmu uživo, trudim se napisati komentar, da mi ne skočite svi na vrat, ali Ogiwara je bio najgori igrač Dinama u Salzburgu. Prvo poluvrijeme su mu ciljano ostavljali koridor, puštali ga samog, skoro svaki ubačaj završio u bloku, iako je imao sav prostor svijeta ispred sebe. Niti jednom nije niti pokušao igrati jedan na jedan, možda je do manjka samopouzdanja, uz sve tehnika centaršuta mu je koma, čak i taj ubačaj koji je prethodio golu je bio loš, ali nam se sretno odbila lopta.
    Dečko se trudi, to mu ne mogu oduzeti, nategnuto bi rekao da bi mogao biti ok rotacijski igrač, ali samo u sustavu s 5 igrača iza, jer je on wingback, a ne lijevi bek.
    Nama definitivno treba dobar i moćan lijevi bek, a Ogiwara kao rotacijski igrač, to bi mogao prožvakati.
    Ristovski koji je sve sporiji, koji sve teže prati ovaj visoki ritam, je Cafu za Ogiwaru, a to je i dokazao u Salzburgu.
    Najte kaj zameriti na komentaru;), samo moje mišljenje...
  • San Lorenzo
    16.6k

Nema ti se šta zamjeriti, pogledaj komentare o njegovoj igri i štopanju lopte iz prvog poluvremena i ogroman dio 'communityja' je na istoj stranici kao ti sa ovim postom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.