• San Lorenzo
    16.6k

Ne vidim razliku u komentiranju ovog srbeka ili nekog komentatora sa maxsporta kad komentira naše utakmice...osim Ljube...
  • ZrnTSCHeZ
    269
    Celtic bi nam mogla biti "kvalifikacijska" tekma za prolaz

Btw.baš mi drago da oba RBa ukupno u zbroju imaju nula bodova
  • Paggini
    23.9k
    komentatora sa maxsporta kad komentira naše utakmiceSan Lorenzo

Pukšar je dobio prijetnje više puta jer se usudio energično komentirati golove Dinama hahaha
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Majko mila kakav ždrijeb je celtic izvukao, tek sad sam to skužio. Ljudi da su sami sebi birali protivnike, iz pristojnosti bi odabrali jače.

Prvi pot - dortmund, leipzig
    Drugi pot - atalanta, club brugge
    Treći pot - dinamo, young boys
    Četvrti pot - slovan, aston villa
  • NKDZ86
    1.9k
    pa svi su jaki, osim slovana i yb.
  • tp1997
    560
    Da, ali mi smo iz drugog pota povukli Milan i Arsenal. Petsto puta bi radije Atalantu i Club Brugge, osim Šahtara nema poželjnijih protivnika iz drugog pota
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Nema tu loših momčadi, ali...

kad možeš izvući... real, barcelonu, city, bayern, liverpool, psg... a izvučeš dortmund i leipzig, prošao si super.

Kad možeš izvući...arsenal, milan, juventus, atletico, leverkusen... a izvučeš club brugge i atalantu, prošao si super.

Kad možeš izvući... sporting, lille, feyenord, psv... a izvučeš young boyse i dinamo, prošao si super.
    Mislim... taj feyenord kupuje ponajboljeg dinamovog igrača za 7 000 000 eura!

Jedino im je iz zadnjeg pota uletila aston villa, ali odmah kao kompromis i slovan, koji je vjerojatno najslabija momčad u natjecanju ove sezone.
  • Markelo
    2.7k
    Bergamo je isto teško gostovanje. Sinoć su se Škoti izvukli s bodom a da ni sami ne znaju. Atalanta je imala xg 2,40, 7 velikih prilika i 22 udarca al ništa u gol nije ulazilo.
  • NKDZ86
    1.9k
    Celtic stvarno moramo dobit, nisu loši ali velika šansa za nas domaći teren.
    a slovan u to ne sumnjam uopće u pobjedu nakon jučer.
    samo nek ponove dečki pristup i vjerujem da će bit pobjeda
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ajmo mi prvo pobjedit Osijek i Sibenik pa dalje pricat. Nemojmo bit senilni i zaboravit da su nakon kiksa u Puli bili spominjani najgori prijelazni rokovi, Hajdukove titule, nikakve sanse u LP itd.
  • NKDZ86
    1.9k
    naravno, tema je lp i govorim o šansama u njemu. ja sigurno to nisam govorio.
  • Zagreb1992
    1.8k

Sad će ti reći da je to napisao na temelju te utakmice ...Samovojska sa Zone
  • don
    6.7k
    a sad ćeš se opet ti javit ... :lol:

I da, napisao sam na temelju te utakmice i onih prije. U konačnici, moje mišljenje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.