• Mali dioničar
    15.9k
    Koliko je realno da smo kvalitetniji od Hajduka, toliko je isto realno da u sezoni igramo barem 6 utakmica više od njihBosskovitz

Bilo bi zanimljivo napraviti anketu “Želite li da Hajduk igra europsku ligu” u 8. mjesecu pa istu anketu u listopadu.
  • Bosskovitz
    12.4k

Bilo bi, definitivno. Ne navijam za tovare nikada, ali svaki put velim isto: želim da naši klubovi igraju europska natjecanja jer to znači kvalitetnije i poštenije prvenstvo. Želim da budemo prvaci HNL-a koji među 10 najboljih liga u Europi, a ne HNL-a koje je na rubu top 20 zahvaljujući nama, a bez nas bi jedva upao u top 30. Mislim da Dinamo ima plafon rasta koji je ograničen nekvalitetom protivnika u HNL-u i volio bih da taj plafon poraste zbog nas samih.
  • rakurs
    315
    Lijepo je vidjeti, odnosno čuti kako netko bez rukavica brani Dinamovu čast u javnom prostoru koji je ovih dana prepun pljuvanja svetog imena. Ljubo, svaka ti čast, znam da čitaš. Pravo osvježenje, bez dodvoravanja je rekao sve kako i je.

"Ovo su ozbiljne optužbe, dakle da se ovdje radi o nekom ciljanom pljačkanju Istre. I da je Dinamo uključen u to. To su jako jako teške optužbe, da, sudac je pogriješio kada nije pokazao žuti karton Torrenteu, sve ostale odluke, jesu li bile točne? Evo ja vas pitam".

Tu su se uključili Pukšar i Valentina kao da jesu, ali da je Bel napravio nered s tim nepokazanim žutim kartonom.

Nastavak Ljube: " Jedna je stvar u što vjerujete, a druga što želite vjerovati. A mnogi u HNL-u žele vjerovati da je Dinamo svoju supremaciju i hegemoniju te dominaciju u rezultatskom smislu ostvario isključivo na uštrb prevare. Ja odbacujem takve teze i mislim da su degutantne."
  • Dubbbrava
    639
    Koja je to minuta podcasta? Vidim da se o Istra - Dinamo razglabalo gotovo 40 min pa mi predugo sad premotavat min po min.
    Unaprijed hvala!
  • rioda
    5.1k
    57:30 do 1:10:00. Tako je netko jučer tu napisao
  • Mali Zeus
    14.1k
    Oprez je majka mudrosti a pretpostavke su majke svih zajeba.Neron53

A gle, nije pretpostavka da imamo bolju i širu momčad.
  • Neron53
    781

Pretpostavka ti je da su oni slabiji nego prosle godine....
    Ja mislim da nisu
  • Mali Zeus
    14.1k
    Ja mislim da nisuNeron53

A dobro, još jedna stvar u kojoj se ne slažemo. :grin: :up:
  • criticus
    2.5k
    Ajmo plavi!
  • Crusades1986
    13.1k
    SVI NA OSIJEK!
  • Dzgšb
    1k
    Od večeras očekujem bar jedno vrijeme, bar mjesec dana da nitko ne pljuje po igračima i upravi! Dinamo i u dobru i zlu!
  • hardek
    3k
    Palac gore za pobjedu danas, ali u nedjelju moramo pobjediti Osijek. Moramo vezati par pobjeda da se ekipa digne na psihološkom nivou, a onda je lakše pobjeđivati i tekme di ti ne ide kao što je bila ona u Puli.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Zato mi ništa nije jasno...Kako možemo večeras odigrati ovakvu tekmu, s ovakvim ludim intenzitetom i onda u HNL-u igrati kao jebeni veterani...Pa da igramo s 50% večerašnje snage imali bi 128 bodova u ligi. Niš mi nije jasno...Ajmo Dinamo jebem te ludog
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    Nadam se da ce protiv Osijeka biti barem 12 tisuca, decki su zasluzili nakon ovakve utakmice.
  • Praskaton
    2.4k
    Protiv Osijeka mora svjeza krv bit.Kad vidim kako Stojkovic,Kacavenda i Rog lete budu mi krivo ko psu sto nemaju vecu minutažu.

Bjelica mora smislit što u slučaju ozljede Petka.Kule nije spreman na 90min.Zanima me kako bi Pjaca tu odigrao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.