• Mali dioničar
    17.5k
    Koliko je realno da smo kvalitetniji od Hajduka, toliko je isto realno da u sezoni igramo barem 6 utakmica više od njihBosskovitz

Bilo bi zanimljivo napraviti anketu “Želite li da Hajduk igra europsku ligu” u 8. mjesecu pa istu anketu u listopadu.
  • Bosskovitz
    16.8k

Bilo bi, definitivno. Ne navijam za tovare nikada, ali svaki put velim isto: želim da naši klubovi igraju europska natjecanja jer to znači kvalitetnije i poštenije prvenstvo. Želim da budemo prvaci HNL-a koji među 10 najboljih liga u Europi, a ne HNL-a koje je na rubu top 20 zahvaljujući nama, a bez nas bi jedva upao u top 30. Mislim da Dinamo ima plafon rasta koji je ograničen nekvalitetom protivnika u HNL-u i volio bih da taj plafon poraste zbog nas samih.
  • rakurs
    1.4k
    Lijepo je vidjeti, odnosno čuti kako netko bez rukavica brani Dinamovu čast u javnom prostoru koji je ovih dana prepun pljuvanja svetog imena. Ljubo, svaka ti čast, znam da čitaš. Pravo osvježenje, bez dodvoravanja je rekao sve kako i je.

"Ovo su ozbiljne optužbe, dakle da se ovdje radi o nekom ciljanom pljačkanju Istre. I da je Dinamo uključen u to. To su jako jako teške optužbe, da, sudac je pogriješio kada nije pokazao žuti karton Torrenteu, sve ostale odluke, jesu li bile točne? Evo ja vas pitam".

Tu su se uključili Pukšar i Valentina kao da jesu, ali da je Bel napravio nered s tim nepokazanim žutim kartonom.

Nastavak Ljube: " Jedna je stvar u što vjerujete, a druga što želite vjerovati. A mnogi u HNL-u žele vjerovati da je Dinamo svoju supremaciju i hegemoniju te dominaciju u rezultatskom smislu ostvario isključivo na uštrb prevare. Ja odbacujem takve teze i mislim da su degutantne."
  • Dubbbrava
    838
    Koja je to minuta podcasta? Vidim da se o Istra - Dinamo razglabalo gotovo 40 min pa mi predugo sad premotavat min po min.
    Unaprijed hvala!
  • rioda
    8.7k
    57:30 do 1:10:00. Tako je netko jučer tu napisao
  • Mali Zeus
    17.4k
    Oprez je majka mudrosti a pretpostavke su majke svih zajeba.Neron53

A gle, nije pretpostavka da imamo bolju i širu momčad.
  • Neron53
    1.7k

Pretpostavka ti je da su oni slabiji nego prosle godine....
    Ja mislim da nisu
  • Mali Zeus
    17.4k
    Ja mislim da nisuNeron53

A dobro, još jedna stvar u kojoj se ne slažemo. :grin: :up:
  • criticus
    3.9k
    Ajmo plavi!
  • Crusades
    16.3k
    SVI NA OSIJEK!
  • Dzgšb
    1.6k
    Od večeras očekujem bar jedno vrijeme, bar mjesec dana da nitko ne pljuje po igračima i upravi! Dinamo i u dobru i zlu!
  • hardek
    4.6k
    Palac gore za pobjedu danas, ali u nedjelju moramo pobjediti Osijek. Moramo vezati par pobjeda da se ekipa digne na psihološkom nivou, a onda je lakše pobjeđivati i tekme di ti ne ide kao što je bila ona u Puli.
  • Dr Hofmann
    3k
    Zato mi ništa nije jasno...Kako možemo večeras odigrati ovakvu tekmu, s ovakvim ludim intenzitetom i onda u HNL-u igrati kao jebeni veterani...Pa da igramo s 50% večerašnje snage imali bi 128 bodova u ligi. Niš mi nije jasno...Ajmo Dinamo jebem te ludog
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Nadam se da ce protiv Osijeka biti barem 12 tisuca, decki su zasluzili nakon ovakve utakmice.
  • Praskaton
    4.4k
    Protiv Osijeka mora svjeza krv bit.Kad vidim kako Stojkovic,Kacavenda i Rog lete budu mi krivo ko psu sto nemaju vecu minutažu.

Bjelica mora smislit što u slučaju ozljede Petka.Kule nije spreman na 90min.Zanima me kako bi Pjaca tu odigrao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.