• Sajla
    5.4k
    Puno toga ste nabrojali, većinu sam pogledao. Pažnje je vrijedna i What we do in the shadows, sitcom o vampirima, u formi mockumentarya. Film je bolji, ali i serija ima svojih momenata. Nije klasa Seinfelda ili Mućki, ali jest nešto što se malo miče od tipičnih komedija.
    E da, od starijih stvari mi pada na pamet Red dwarf.
  • Droljo
    8.6k
    Red dwarfSajla

Uuu to sam zaboravio. Top fora!
  • Mali Zeus
    14.1k
    Nemrem vjerovat da nitko nije spomenuo Crnu guju.
  • Paggini
    24.1k
    Uvijek sam bio slab na serije sa likovima koji žive na granici siromaštva i klošare se konstantno.

Tu prvo dolaze na pamet Mućke, svaka epizoda je apsolutno zlato, a ja inače ne mogu smislit britanski "humor". Onda naravno Trailer Park Boysi, koji su alfa i omega klošarskog humora i ciganjenja svaku epizodu. Sunny in Philly i Malcolm su već spomenuti, ali to je taj sveti kvartet klošarenja.

Ova scena u Malcolmu je baš najklošarskiji i najsmješniji humor, pogotovo što nije sve raspisano i objašnjeno, tko nije odrastao u ovakvim kretenskim uvjetima da moraš cijediti mililitre paste, neće možda ni skužiti foru

• Droljo
    8.6k
    Trailer Park Boysi,Paggini

Jbte i to sam zaboravio. Sad sam već na 6 najsmješnijih serija ikad :rofl:
  • miro
    4.7k
    Mućke
    Šljam
    Red dwarf
    Crna guja
    Bračne vode
    Monty python
  • javolimtebejako
    1.6k
    workaholicseDroljo

koja si ti legenda droljo

workaholicsi su top, slusam i njihov podcast redovno, likovi su isti zajebanti u pravom zivotu ko i u seriji. podcast je uglavnom takav da samo oni pricaju o svemu i svacemu ko da sjede na cugi.

od ostalih sta ste spomenuli svi seinfeld i its always sunny gledam religiozno. sunny je malo pao zadnjih 2-3 sezone, tj dosta je pao al gledat cu ih do kraja, sta cu. sad su krenuli snimat novu sezonu, bas sam vidio nekidan.

kako nitko nije spomenuo curb your enthusiasm? :grimace:

Trailer Park BoysiPaggini

najbolja scena :lol:

my-favourite-thing-about-julian-is-his-superhuman-ability-v0-hslprxqmgedd1.jpg
  • Sajla
    5.4k
    Uvijek sam bio slab na serije sa likovima koji žive na granici siromaštva i klošare se konstantno.Paggini

Onda moraš pogledati Brassic, sitni klošari i dileri na engleskom selu. Meni presmiješna serija.
  • nemapredaje
    3.6k
    Dodao bih još Život na sjeveru.

Bila je malo drugačija, al meni top. Još se sjećam uvodne pjesme.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Dodao bih još Život na sjeveru.nemapredaje

Maggie. :heart:
  • nemapredaje
    3.6k
    Još jedna koju nitko nije spomenuo, a jedna od boljih ikada i jedna od prvih modernih

M.A.S.H.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Državnik novog kova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.