• db-izbjeglica
    15.7k
    Jedini donekle mirni period hrvatskog nogometa je bio kad se "najluđi klub na svitu" strmoglavio do žestoke borbe za 5. mjesto a Dinamo i Rijeka se tukli za titule. A Mamić je onda itekako još bio dio svega u hrvatskom nogometu. To dovoljno govori.

Histerija, mržnja, glumljenje žrtve. Najjača oružja iz njihovog arsenala. Dok god imaju trunku nade u nešto, trovat će time cijelu državu.
    vjeko1701

Miran je i period neposredno nakon što u europi ispadnu od nekih marginalnih klubova. Onda su mirni par tjedana, al prva prilika... hop, evo ih, izlaze ispod kamena.
  • San Lorenzo
    16.6k
    Dok oni potpaljuju vatru, mi trebamo tražiti strane suce za derbi...kad nam ovi domaći već pomažu, onda hajduku ne bi trebao biti problem prihvatiti tu opciju jel.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Pogledao sudačku analizu, gospon Skomina sve lijepo objasnio. Urnebesno je kako se po raznim društvenim mrežama/forumima, suca koji je sudio ligu prvaka i svjetsko prvenstvo naziva neznalicom koja je dovedena na tv da govori "ono što gazde žele čuti". Pa koga biste htjeli gospodo draga? Vi biste čak i Collinu ili Clattenburga nazvali plaćenicima koji dolaze govoriti ono što određena skupina ljudi želi čuti...
  • GaijiZG
    1.5k

radije bi da Saddam Hussein ustane iz groba i postane predsjednik Hrvatske

Ja sam za.
  • Crni86
    4.4k
    Na bundeku piju kavu predsjednik hajduka i nepristrani sportski urednik sa Hrt-a Marko Sapit.

Vjerojatno dogovaraju buduca guranja od strane Hrta.
  • NKDZ86
    1.9k
    ko je blizu nek ih umjesto mene počasti čim god samo ne cugom
  • Paggini
    24k
    dajte fotkajte da imamo lijepo za slanje okolo, upogonimo dinamo fan stranice, dosta mi je više gospodštine, spustimo se malo i mi na tu divlju razinu
  • GaijiZG
    1.5k
    Sve će se to urušit kao kula od karata kad ih jednom razbijemo i kad dozive prvi niz od 2, 3 poraza. Onda će se opet počet glost međusobno. Šapit je takav mali jazavčić, baš me razočarao ko čovjek, izbjegavam ga na Misi.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Baš lijepo da se ona veparska Šampita i predsjednik tovara nalaze na kavici u Zagrebu...Kak slatko...Jedini problem Šampito je to kaj si djelatnik Hrvatske radio televizije, čiju pretplatu plaćamo i mi. Ali nema veze jelda, zakaj ne bi dva čovjeka popila kavicu, pa što je tu toliko krivo?

Tovari i poštenje...Radije bi da Staljin ustane iz groba i postane gradonačelnik Zagreba nego da oni uzmu naslov

Samo si zamislite da tovari budu prvaci (ne daj Bože), da li bi na HRT-u bio prijenos cijeli dan na nekom od kanala najbolje proslave ikad na svijetu
  • Maxova dijagonala
    1k
    Svi mediji u Hrvatskoj su u vlasništvu pr Hajduka. Zato tolika hajka oko čistog penala za Dinamo i crvenog za Istru(Skomina čovjek koji je sudio finale LP sve objasnio).Ništa čudno da se Šapit,Jeličić ili Vejić nalaze na kavama sa upravom Hajduka,oni su zaduženi da na Maxsportu i HRTu dižu tu hajku i nabijaju pritisak na suce.
    Mišljenja sam da se Zajec i ostatak uprave moraju oglasit zbog ovakvog medijskog linča prema Dinamu i sucima.
    Sve dok se mi ne pobunimo stanje će bit sve gore i gore!
  • don
    6.7k
    dajte fotkajte da imamo lijepo za slanje okolo, upogonimo dinamo fan stranice, dosta mi je više gospodštine, spustimo se malo i mi na tu divlju razinuPaggini

tako je. I dok god mi budemo šutili na ovakve stvari bit će sve gore i gore. Neka, tako nam i triba sa gospodštinom, pa ćemo valjda naučit za ubuduće ako već do sad nismo.
  • NKDZ86
    1.9k
    klub je gospodski ,ali kibici nisu to nikad bili, pročitajte knjigu kibici purgera.
  • Mali Zeus
    14.1k
    https://www.youtube.com/watch?v=EMroCf8ZOkQ

je li situacija na 2:03 negdje spomenuta?

Nego, vratimo se na samu ligu. Čekamo kiks tovara, al nekako ne vidim da će to biti protiv Lokomotive. Nije to ona Lokomotiva od prošle godine, al možda se varam. Mi ćemo imati težak zadatak protiv Osijeka, digli su se oni malo.
  • badjibadara
    3.5k
    je li situacija na 2:03 negdje spomenuta?Mali Zeus

Ne. Sve čisto. Dobro se vidi da plavi igrač ide cjevanicom direktno na kopačku igrača u dresu lažnog dalmatinera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.