• LaznjakProsineckog
    819
    Iskreno, za trio Cordoba, Mbuku, Mmae - mislim da su dobri igrači i da im treba prilagodba, pogotovo Mbuku, ima ono nešto. Ja ih nemam na treningu svaki dan, Bjelica bolje zna zašto nisu u prvom planu, očito nešto ne štima s njima (trenutno). Za prijelazni rok - mislim da je Jakir inzistirao na Kulenoviću, SD Marić je morao nanjušiti Sesvetsku vezu Hucika-Jakir-Kule i shvatiti da nam je itekako potreban još jedan napadač. Fali nam pokraj Petka pravi špic, za raliku od mnogih, nisam bio preeuforičan oko Kulenovićevih golova protiv Istre i Gorice doma, meni on nije za top Dinamo, na zimu prioritet je napadač. Ne daj Bože da nam se Petko ozljedi..
  • Dudu9
    886
    Pisalo se treba se riješiti viška igrača i dovesti pojačanja, na kraju na lijevom beku umjesto pojačanja za prvih 11 uzimamo klinca iz Rome da gleda utakmice sa klupe, cijelo ljeto traži se desno krilo platili ga 2mil izgleda da ćemo čekati iduću sezonu da vidimo kakav je igrač, ispada da smo se rješavali viška i na kraju opet doveli iste takve
  • ibro1986
    231
    po meni najveća greška SD je odlazak Vidovića, ne mogu nikako prebolit to...
  • Nino Bule
    14.5k
    To vjerovatno nije greska sd-a (niti uopce greska) jer je kostao 4 mil eura sto izlazi iz okvira postavljenih sd-u a igra na popunjenim pozicijama
  • vjeko1701
    9.4k
    Vidović isto kao Gabriel onomad su jednostavno bili preskupi da bi ih se zadržalo, nije da nisu bili prepoznati.
  • Orc123
    8.7k
    Vi ko da ste da Marsa pali! Ljudi Manenica Vam potvrdio da si Dinamo ne moze priustiti igrace od 4-5mil eura, potvrdio Vam je da je odluke o dolasku i odlasku igraca donio trokut Maric-Zajec-Jakir, da svaki transfer izlazni ili ulazni vwcinod 3mil mora potvrditi NO! Dobro je kolega napisao, sad nezz tocno tko ali da nisu problem igraci koji su dovedeni vec oni koji nisu dovedeni na one pozicije koje su nam trebale! Ali mislim da je Maric unutar budzeta koji je imao uopce nije napravio los posao jer tu ima materijala!

Potrosili smo cca 3mil eura na sve igrace, Mmae, Torrente, Cordoba i Pjaca su dodatna vrijednost i da nije tako mogu samo rec zlocesti ljudi! Ja sam siguran da ce Mbuku ako dobi priliku mozda biti najbolje pojacanje ali mora dobiti priliku da bi to pokazao! Oliveras ocito nije to sto se trazilo ali zu gubimo max 100tis eura i jos ima vremena, Filipovic je bio bespotreban transfer! Nije se uopce napravio los posao ali....nije se doveo jos jedan napadac, nije se doveo 1. L. Bek, a mozda i zadnji vezni i tu lezi problem....

Ljudi, potrosilo se 3mil eura, pa toliko samo nas je trebao kostati jedan faking Radeljic ili Galesic! O cemu pricamo, napravio se solidan posao, a ocijenit cemo ga na ljetonu kompletu!

Da nemamo kvalitetu? Ova ekipa je izbacila Betis, bula al pari sa Paokom,izbacila Qarabah, odigrala al pari sa Monacom.....znaci kvalitete ima....imamo 4 rep. Hrvatske A vrste, imamo jos reprezentativaca....na momcad protiv Betisa dovedena su jos 4 kvalitetna igraca !
    Ponavljam, kvalitete ima ali sad nas treba dici, a to može samo trener. Problem je sto me malo Bjelica razocarao s tim da i dalje igraju imena i oni koji su nekad prije bili kvaliteta, a ne igraju trenurno oni koji zasluzuju! I dalje se podilazi senatorima i taoci smo istih....pogotovo u vezi nam nedostaje svjezine. Da se mene pita ja bi vezu poslozio sa Sucicem, Rogom i Batijem, sve dok Misic ne pocne opet gristi a i covjek treba malo odmora i treba cak osjetiti pritisak jer on po defoltu zna da ce igrati.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Problem je sto me malo Bjelica razocarao s tim da i dalje igraju imena i oni koji su nekad prije bili kvaliteta, a ne igraju trenurno oni koji zasluzuju! I dalje se podilazi senatorima i taoci smo istih....Orc123

Čovjek je praktički tek došao, daj malo vremena. Ako i za par mjeseci bude isto slažem se da je tj. da će biti problem. U subotu je postava bila s mišlju na Salzburg.
  • Orc123
    8.7k
    sve 5, slazem se....samo se referiram na sranje po Maricu a covjek nije imao autonomiju kod odlucivanja vec je pronalazio igrace i onda za koje se taj trokut slozio ti su se doveli! A i igracima treba dati jos prilike da bi pokazali kakvi su.....kvalitete neupitno imamo...
  • Mali Zeus
    14.2k
    ↪Mali Zeus sve 5, slazem se....samo se referiram na sranje po Maricu a covjek nije imao autonomiju kod odlucivanja vec je pronalazio igrace i onda za koje se taj trokut slozio ti su se doveli! A i igracima treba dati jos prilike da bi pokazali kakvi su.....kvalitete neupitno imamo...Orc123

Za Marića se slažem. Ma to ti je standard, slabiji rezultat i odmah je Marić sve kriv. Kvaliteta je takva da bi 7, 8 igrača s klupe u subotu bili lideri u bilo kojem klubu HNL-a. Znači ne prvotimci nego lideri.
  • Laugreano
    2.6k
    Jedva cekam da dobijemo Salzburg, pa da opet pola ekipe budu igraci za City i Real, Bjelica bog, Maric cudotvorac...
  • don
    7.1k
    dalje igraju imena i oni koji su nekad prije bili kvaliteta, a ne igraju trenurno oni koji zasluzujuOrc123

valjda bi Bjelica trebao znat više i bolje od nas.
  • Orc123
    8.7k
    za 2-3 tjedna da je bolje upoznat sa igracima koje mi pratimo nekoliko godina? Tesko.....bit ce na zimu pametniji, kao i cijeli stozer....pola igraca nikad nisu vidjeli ni culi i normalno da imaju dozu nepovjerenja prema njima u situaciji gdje ganjas zaostatak...
  • don
    7.1k
    pa da je došao i bilo tko osim Bjelice rekao bi normalno da zna više od nas, a ne sam Bjelica koji je rekao da je pratio svaku utakmicu hnla, čak rekao i da zna sve i o novim igračima, a naravno i starima. Ne možemo nikako bolje znati od njega, i da ih ne zna, gleda ih na treningu 2 puta dnevno.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Potrosili smo cca 3mil eura na sve igraceOrc123

Kako si došao do 3 milijuna?
    Ovo su brojke sa TM:
    Pjaca 1,5
    Cordoba 2,1
    Kačavenda 0,75
    Čavlina 0,75
    Mmaee je bio bez ugovora, ali takvi igrači sigurno dobiju neki bonus za potpis

Bliže smo puno 6 nego 3.
  • Orc123
    8.7k
    evo ti primjer, zasto ce prije Mbukua staviti Spikica? Zato sto ga poznaje, a ne zato sto je bolji igrac ....kratko i jasno ....na zimu ce se imati svatko priliku za izboriti startno mjesto....sada su vatrogasna rjesenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.