• serbus
    4.3k
    Hvala HNS i klubovima na terenima svaki naš igrač koji ode van na sređene travnjake izgleda barem 20% bolje nego na našim travnjacima..
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

pokazao je on prosle sezone da se na njega nazalost ne moze racunati, ocito ga Leko zna koristiti u svojoj taktickoj postavci, ali svaka cast maricu sto se rijesio igraca sa velikom placom (800k ako se ne varam)
  • sport
    3.6k
    Ne bih se složio da je Šutalo neiskoristiv jer nakon dvije-tri ozlijede upadao je nespreman u momčad koju su svi tamburali a on ispadao pedro.Mislim,bio bih zadovoljan da je umjesto njega došao bolji stoper.
  • Nino Bule
    14.5k
    O cemu pricamo bosko je kod nas nakon ozljede izgledao kao poluamaterski igrac, a dobivao ozbiljne minute
  • Nino Bule
    14.5k
    Isto tako smo bili sigurni da cemo vec sada biti na plus deset prema tovarima.Neron53

Pusti priču, eno ti kladionica pa stavi novce da hajduk osvaja, lako je ovako kenjat da se dinamo nece do kraja borit za prvaka nego valjda ispast u borbi za naslov u ožujku ? Da za takvo što postoji ponuda u kladionici koeficijent bi bio valjda 500
  • Neron53
    896

Tako i igraci olako shvacaju ovogodisnji Hnl...zato ovako i prolaze.
  • Haza
    5.6k
    Već sam napisao to sredinom srpnja, kad je bila luda histerija na temi transferi. Generalno, ono što griješimo godinama, gomilamo ekipu s hrpom prosječnih igrača, onda kad shvatimo da nam ne trebaju, se vrtimo u začarani krug gdje ih se kasnije teškom mukom riješavamo. Mi imamo objektivno previše igrača u ekipi, a fale nam igrači za barem dvije pozicije, to je apsurd. Nama je uz kostur prošlogodišnje ekipe falilo da je oplemenimo s 3 pojačanja, šestica, lijevi bek i desno krilo (prioritetne su to bile pozicije, i tu štekamo 5 godina).
    Meni nikad neće biti jasno gomilanje prosječnih igrača. Ok nemaš love za 5 pojačanja, ali dovedi onda 2 ili 3 pojačanja, a ne 8 prosječnih igrača.
    Zimski prijelazni rok, bolje da ništa ne napravimo ako ćemo opet dovesti nekog Ogiwaru ili Oliverasa.
  • sport
    3.6k
    Marić si dao posla,ove godine se kao rješavao igrača koje su doveli bivši, a slijedeće godine će se rješavati onih koje je on doveo. :lol: Po tom pitanju smo već 5 godina u kružnom toku.Ja bih nadodao da mi nije još jasna prodaja Brodića a nisi doveo zamjenu bolju od njega.
  • badjibadara
    3.8k
    Tako i igraci olako shvacaju ovogodisnji Hnl...zato ovako i prolaze.Neron53

Pitam se kako je to moguce nakon prosle sezone u kojoj smo krvarili na svim poljima, i kako na kraju izgleda - malo toga naucili.

Bjelica je jos prekratko tu da bi im usadio neke svoje ideje, ali mene je npr razjebalo kad su dobili 3 slobodna dana nakon nikakve partije protiv Poleta.
    Imas vremena, uigravaj obranu, usadi im da ne okrecu guzicu, usadi im da protivnik ne moze sutirati ako ga zgrabis za vrat.
    Plus dosta igraca sa strane koji jednostavno ne razumiju koncept Dinama, a pljesak nakon tekme im je usiljen poput pljeska nakon osrednje kazalisne predstave.
  • Neron53
    896

Cini mi se da dolazak Bjelice nije izazvao zeljeni efekt - dolazak autoriteta koji ce staviti sve stvari na svoje mjesto.
    Bojim se da je njegov stav prema "senatorima" previse prijateljski da bi ga se bespogovorno slusalo.
  • cibona
    3.4k
    Za Šutalovo stanje kriv je isključivo Jakirović koji ga je svojim dolaskom odmah gurnuo u vatru nakon teške ozljede umjesto da mu je dozirao minutažu i postepeno uvodio u igru te na taj način brusio formu.

A posljedice jakirovih nebuloznih odluka vidimo i dan danas. Šutalo je izgubio samopouzdanje, a mi smo izgubili stopera.

Ni dan danas mi nije jasno što je jakiru bilo u glavi kada je mjesecima bez ikakvog obrazloženja gurao Šutala u prvu postavu iako bi ovaj svakom utakmicom kiksao sve češće i češće...

Stoga me uopće ne čudi što je odlaskom iz Dinama konačno prodisao.
  • sport
    3.6k
    Baš si lijepo napisao kako upropastiti igrača,ja sam to pokušao objasniti
    IstinaZaDinamo ali u jako skračenoj verziji.
  • Haza
    5.6k

Jakir mi je tu najmanje kriv, koristio je Šutala jer je imao generalno manjak braniča, a Šutalo je ipak po renomeu i visini primanja morao preuzeti odgovornost. Vjerujem da je Jakir potvrdio Mariću da ne računa na Šutala, ali odluka da se on pokloni, a ne posudi, je bila na Mariću. Nije sigurno Jakir rekao daj ga nekom, nego je rekao ne računam na njega. Zašto se Šutalo nije pusudio kao i Bulat? Na to pitanje bi volio imati odgovor. Iako, generalna greška je bila što se Šutalo ikad doveo, pogotovo za 4 milje eura. Ne bi sad htio biti general nakon bitke, ali on mi nikad nije bio kalibar za Dinamo (čak i prije ozljede), on do izražaja može doći u specifičnim ekipama, na širokom prostoru je on kikser. Ne žalim za njim on nije igrač za Dinamo, ali se može žaliti što se za njega ipak nije dobila neka lova kad smo ga prodavali.
  • sport
    3.6k
    I onda umjesto Šutala dovedemo isto takve igrače koji se ne snalaze na širokom prostoru,ovoga poklonimo a ove druge nešto platimo.????
  • badjibadara
    3.8k
    Bojim se da je njegov stav prema "senatorima" previse prijateljski da bi ga se bespogovorno slusalo.Neron53

Mislim da Bjelica zna balansirati, i da ga je mozda utakmica protiv Monaca malo zavarala.
    Mi znamo da znaju, on zna da znaju i da mogu, sada to treba izvuci iz njih. Prva prilika je vec za tri dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.