• Crusades1986
    13.1k
    bolje i da ne igramo više ovu ligu.don

Da, ajmo postat u potpunosti kao oni.
  • Nolifer
    8.3k
    Kaj sve nebum pročital ovdje, da prestanemo više igrat ovu ligu, na temelju čega? Majko mila...
  • don
    6.7k
    Ma ne, ipak mi trebamo bit gospoda. Gospodštivnom do uspjeha :strong:

da prestanemo više igrat ovu ligu, naNolifer

pročitaj ponovo post.
  • Keyser Soze
    10.4k
    Nismo jači, većina igrača iz prošle sezone koja je osvojila naslov na jedvite jade je u prvih 11
  • Zagreb1992
    1.8k

Zašto se uopće obazirati na njegove postove ? Čudi me da nije u Koprivnici koliko ih ne vadi iz usta
  • Nolifer
    8.3k

A imaš pravo...
  • don
    6.7k
    zato se ovo sve i dešava, kao što je @Toni90d napisao da si i pritiskom ovo sve dozvoljavaju, kao i pljuvanjem prema Dinamu a mi šutimo. Nije ovo nikakva krađa već rezultat pritiska na suca 10 dana prije utakmice.
  • DrawTube
    5.2k
    Samo kažem, prije par mjeseci kad je Real osvojio LP smo govorili kako imamo biberaa i kako ćemo ih financijski ostavit u prašini i odmaglit 20 godina. I sebe posipam pepelom jer sam isto govorio

Zašto se to sada ne vidi?
  • Keyser Soze
    10.4k
    Zašto se to sada ne vidi?DrawTube

Jer smo štedili i uzeli igrače uz koje se najčešće veže riječ "prilagodba". Da si doveo klasetinu neku radio bi razliku kao i Soudani svojedobno. Sad Salzburg, pa mučenje protiv Osijeka i tako u krug.
  • Crni86
    4.4k
    zar ozbiljno nemamo kvalitetniji kadar od istre? Ili od varazdina? Ili mozda od poleta?

Koliko nas kadar mora biti kvalitetniji kako bi mi odigrati solidne tekme u gostima sa ta dva protivnika? Ak nemamo dovoljno kvalitetan kadar za dobit istru i varazdin sa budzetom od 50 milijuna eura, imamo jako velik problem.

Imamo uvjerljivo najkvalitetniji kadar. Treba pitat igrace zasto biraju utakmice na kojima zele igrat.
  • rioda
    5.1k
    Dugo nisam vidio lošijeg igrača od ovog Lučića iz Belupa. Kriminalne odluke svaki put s loptom u nogama
  • Dani Olmić
    363
    Imamo uvjerljivo najkvalitetniji kadar.Crni86

U tome je problem. Trebamo se odviknuti takvih izjava. Da je to tolko kvalitetniji kadar onda bi to i doslo do izrazaja …
    Mozda jednostavno treba prihvatit cinjenicu da trenutno nismo uvjerljivo najbolja ekipa
  • Keyser Soze
    10.4k
    Ista ova ekipa se mučila cijelu prošlu sezonu i gubila od nominalno lošijih momčadi. Niti jedan igrač koji je doveden kao pojačanje nije u prvih 11
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Meni je nekad super pogledat HNL čisto iz razloga jer vidim igrače za koje mi nije jasno kako mogu zarađivati bilo kakav novac od igranja nogometa.
  • emilperska
    6.4k
    Dugo nisam vidio ovakvu krađu kao danas..

Ovom prilikom trebamo svi skupa jos jednom zahvalit SDu jer je svojim glumljenjem Mr.Footballa iz Hajduka doveo Hajduk do ovog gdje su danas. A bili su pred bankrotom..

Ali neka nama MMAe, Mbuku, Cordoba, svi mogući škartovi na lijevom beku osim lijevog beka, imaginarna šestica koju nemamo, zamjena za Brodića koje nema. Ali kad ti je posao prije Dinama bila preprodaja vaflića, onda jbg..

Ove godine su fino balansirali (naravno slučajno) mladost i iskustvo. Necemo ih samo tako okrenut, koliko god se sprdao dio vas s njima..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.