• don
    6.7k
    samo je razlika u kvaliteti i širini našeg i njihovog rostera.
  • Simpatizer
    325
    Hajduk ne igra apsolutno ništadb-izbjeglica

Zato mi briljiramo cijelu sezonu
  • badjibadara
    3.5k
    nije isključeno ni da slaven ovo okrene, ne bi bilo nikakvo svjetsko čudo.db-izbjeglica

Ma Slaven je prije tjedan dana vec skinuo tangice i kupio vazelin

wnUhsou.jpeg
  • rioda
    5.1k
    Zbog prigovora.tp1997

Mišić Josip (70; naguravanje sa suparničkim igračem)

Službeni zapisnik kaže drugačije
  • Noel
    6.8k
    Hajduk će u svibnju bit na -15. Svaki put ista priča. Pojedinci koji svake godine nakon par kola najavljuju hajdukovu titulu mogu ruku pod ruku sa bolesnicima koji navijaju za Hajduk diljem lijepe naše.
  • San Lorenzo
    16.6k
    Mi smo prva tri kola + Lokomotivu odigrali dobro, sve ostalo je rasipanje ugleda...jedino za utakmicu u Varaždinu imam razumjevanja.
  • tp1997
    560
    Incident na koji sam se ja referirao desio se još u prvom poluvremenu, ako se ne varam nedugo nakon žutih kartona Valinčiću i Blagojeviću
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    realno i u Osijeku je trebalo zavrsit X, nismo nista bolji bili od njih, a utakmice protiv Istre i Sibenika su neke toliko zavarale da su pomislili da mozemo sa 2. postavom osvojit prvenstvo.
  • Nolifer
    8.3k
    Jel moguće da su Belupu poništili dva gola?
  • Crni86
    4.4k
    Oprosten drugi zuti uremovicu sad za prigovor i urlanje na suca.
  • ljmaric
    11
    da, oba puta sve čisto i dobro dosuđeno.
  • Daliban
    1.9k
    Jebiga, Slaven zaslužuje izgubit kad im Murić ulazi prije Jagušića. Valjda je nepovjerenje prema klincima neko genetsko određenje u Hrvata. Stvarno poštujem Kovačevića kao trenera, ali to jednostavno nije ozbiljan potez.
  • Krulek
    524
    Matteoni o navlačenju za Dinamo, vidjet ćemo hoće li nešto napisati za evidentno navlačenje ajduku.
  • don
    6.7k
    oba puta sve čisto i dobro dosuđenoljmaric

Haha ako je ono drugo čisto, bolje i da ne igramo više ovu ligu.
  • ElDorado
    300
    Tovari su u Rakitiću dobili jače pojačanje od 5-6 naših. Uostalom realno a koji su to naši transferi stvarna pojačanja za prvih 11?! Što će reći po čemu smo jači nego proljetos?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.