• Simpatizer
    641
    Hajduk ne igra apsolutno ništadb-izbjeglica

Zato mi briljiramo cijelu sezonu
  • badjibadara
    4.4k
    nije isključeno ni da slaven ovo okrene, ne bi bilo nikakvo svjetsko čudo.db-izbjeglica

Ma Slaven je prije tjedan dana vec skinuo tangice i kupio vazelin

wnUhsou.jpeg
  • rioda
    7k
    Zbog prigovora.tp1997

Mišić Josip (70; naguravanje sa suparničkim igračem)

Službeni zapisnik kaže drugačije
  • Noel
    8.7k
    Hajduk će u svibnju bit na -15. Svaki put ista priča. Pojedinci koji svake godine nakon par kola najavljuju hajdukovu titulu mogu ruku pod ruku sa bolesnicima koji navijaju za Hajduk diljem lijepe naše.
  • San Lorenzo
    18.7k
    Mi smo prva tri kola + Lokomotivu odigrali dobro, sve ostalo je rasipanje ugleda...jedino za utakmicu u Varaždinu imam razumjevanja.
  • tp1997
    1k
    Incident na koji sam se ja referirao desio se još u prvom poluvremenu, ako se ne varam nedugo nakon žutih kartona Valinčiću i Blagojeviću
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    realno i u Osijeku je trebalo zavrsit X, nismo nista bolji bili od njih, a utakmice protiv Istre i Sibenika su neke toliko zavarale da su pomislili da mozemo sa 2. postavom osvojit prvenstvo.
  • Nolifer
    9.7k
    Jel moguće da su Belupu poništili dva gola?
  • Crni86
    8.2k
    Oprosten drugi zuti uremovicu sad za prigovor i urlanje na suca.
  • ljmaric
    20
    da, oba puta sve čisto i dobro dosuđeno.
  • Daliban
    4.1k
    Jebiga, Slaven zaslužuje izgubit kad im Murić ulazi prije Jagušića. Valjda je nepovjerenje prema klincima neko genetsko određenje u Hrvata. Stvarno poštujem Kovačevića kao trenera, ali to jednostavno nije ozbiljan potez.
  • Krulek
    721
    Matteoni o navlačenju za Dinamo, vidjet ćemo hoće li nešto napisati za evidentno navlačenje ajduku.
  • don
    11.2k
    oba puta sve čisto i dobro dosuđenoljmaric

Haha ako je ono drugo čisto, bolje i da ne igramo više ovu ligu.
  • ElDorado
    2.2k
    Tovari su u Rakitiću dobili jače pojačanje od 5-6 naših. Uostalom realno a koji su to naši transferi stvarna pojačanja za prvih 11?! Što će reći po čemu smo jači nego proljetos?
  • Crusades
    14.7k
    bolje i da ne igramo više ovu ligu.don

Da, ajmo postat u potpunosti kao oni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.