• don
    6.7k
    Ne dobit ce nakon 10 utakmica hahaNino Bule

ne znamo kako IO gleda na Marića, tako da ja ne bi bio baš siguran.

jedini nacin da dobije prije ljeta otkazNino Bule

ne znam kad će ga dobit, ali se referiram na dio di si rekao da ako dobije, da će ga dobit pred ljeto/ljeto, a tad sigurno neće jer se to tako ne radi. Ako ga dobije, dobit će ga u idućim misecima.
  • emilperska
    6.4k
    Nece sigurno dobit otkaz pred ljeto jer pravi SD vec u svibnju ima spremne poteze za ljetni rok. Bar one glavne..Ima i slobodne ruke unutar budzeta za taj rok.

Ja baš ne bi dao u ruku da je veci dio IOa presretan s transfernim rokom i radom SDa. Necu reć da imam inside info, ali prilicno sam siguran da jača imena unutar IOa razmisljaju unaprijed pa i o novom SDu. Pogotovo nakon seansi sa skoro zgotovljenom prodajom Sučića u klošarski Como i nelogicnim pustanjem Bulata i Brodića. Cak tu ne racunam na free agency transfere MMA, Torrente, Filipović i Mbuku, vec se vise referiram na glupe poteze sa špicom, lijevim bekom i rotacijom Mišiću.

Ako se situacija s rezultatima stabilizira do studenog, ocekujem da se nastavlja ovim putem. Ako HNL rezultati, a i Europa nastave s ovim trendom od igre i rezultata, ocekujem novog SDa vec na zimu.
  • Nino Bule
    14k
    a tad sigurno neće jer se to tako ne radidon

Radi se tako jer mora proc određen "ciklus" da bi ocjenio njegov rad, jedna sezona je taj ciklus, kazem moze dobit otkaz prije jedino ako se raspadnemo i izgubimo naslov puno prije kraja sezone sto je skoro pa nemoguce

Ako ga dobije, dobit će ga u idućim misecima.don

Dakle nece ga dobit, sansa da ga dobije prije ozujka travnja je skoro ravna 0, tada jedino ako se raspadnemo.

ocekujem novog SDa vec na zimu.emilperska

Od ovog ništa odma ti to kazem, morali bi bit na -10 od prvog mjesta za takve potrese a šanse za takav rezultatski pad su valjda 2,3%
  • don
    6.7k
    Radi se takoNino Bule

ne, ne radi se tako. Ako dođe do tog vremenskog perioda, onda će i on ostat SD i iduće ljeto. Sigurno otkaz neće dobit pred prijelazni rok.

ne znamo kako IO gleda na Marićadon

još jednom pročitaj to, samo kažem. :smile:
  • Crusades1986
    13.1k
    sa skoro zgotovljenom prodajom Sučića u klošarski Comoemilperska

Kaj točno znači skoro zgotovoljena prodaja? To kaj je Como poslao ponudu, a naši je razmatrali?
  • Nino Bule
    14k
    Ako dođe do tog vremenskog perioda, onda će i on ostat SD i iduće ljetodon

Pa tako ce i bit, jer ce se dinamo u najmanju ruku borit za naslov prvaka do kraja, dakle SD nece dobit otkaz
  • don
    6.7k
    Pa tako ce i bit, jer ce se dinamo u najmanju ruku borit za naslov prvaka do kraja, dakle SD nece dobit otkazNino Bule

hipotetski, Dinamo uzima bodove i osvaja naslov ali bez i jednog igrača koji je doveden ovo ljeto (šta i nije nemoguće i daleko i danas), može li ga dobit onda? vidiš da može, jer nema razloga da ostane jer za taj uspjeh nije zadužan on jer nije doveo niti jednog koji se pokazao kao pojačanje. Hipotetski. Isto tako ga može dobit i ako se pokažu 1-2 igrača ali IO nije zadovoljan njegovim radom, a to nam preostaje za vidit.
  • hardek
    3k
    Po meni se ne može suditi SD-a kada pola igrača koje je doveo nije dobilo nikakvu priliku. Konstantno se ponavljaju iste greške kod nas a to je da se izmišljaju pozicije igračima samo da igraju oni koji moraju igrat. Daj Oliverasu priliku u HNLu lijevo par utakmica dok se ne oporavi Perković, desno krilo nek igraju Cordoba i Mbuku, lijevo krilo Hoxha i Pjaca. Stojko i Kačavenda nek se rotiraju u sredini. Igrači na pravim pozicijama i pomlađivanje prvih 11 bi nam donijelo više toga nego ovo mlaćenje mrtvog magarca koje trenutno gledamo.
  • emilperska
    6.4k

Po svemu vidljivom, ako i osvojimo naslov. To ce izvuć osovina Nevistić Sučić Bati i Bruno.
    Nece naslov osvojit Mbuku, Cordoba i MMAe nazalost. Oni su svi dovedeni kao low risk/medium reward pokusaji u nekom tzv.ziheraštvu naseg SDa gdje moze mahat da je odstetu platio samo za Cordobu i Pjacu. Iako mi Pjaca vise mirise da je Jakirov transfer ili da se opcenito sam nudio pa su ga svi zajednicki prihvatili.

Pravi rad SDa bi se vidio da je doveo pravog lijevog beka ili pravu 6icu cime bi Jakira i NBa doveo pred gotov čin da Ademi i Rile lete na rub klupe/tribine, a ne u prvih 11.
    Dokle god su njegovi dolasci takvi da 50% plebsa misli da je Špikić bolji, a 50% da je Cordoba bolji, to je nikakav posao SDa. Slicna stvar s lijevim bekom. Prije ce Hoxha i Pjaca na l.beka nego Ogiwara i Olivares.
    Ista ce stvar bit kad se Perković i Perić oporave pa plebs zakljuci da Torrente i MMAe nisu opce bolji..
  • Mihaljević
    10.2k
    Meni nisu problem igrači koje je Marić doveo, nego igrače koje nije doveo za pozicije koje nam trebaju.
  • Jaro
    7.6k
    Realno, SD radi slicno kao Hajduk zadnjih par godina, dovedi puno toga besplato pa sta bude bude... I, gle cuda, obicno ne bude nista...
    Od dovedenih igraca igra 1 stoper (i to se izmjenjuju Max,Mmae i sad Torrente, dakle nije da je jedan neko ogromno pojacanje vec se jos trazi rijesenje koji je najmanje los), te desni bek na poziciji lijevog beka. Na svim ostalim pozicijama igraju igraci dovedeni od bivseg sistema ili oni zateceni u klubu... Od silnih krila, najvise je pokatao Hoxha (kojeg je htio bivsi trener), ali i on je vise pokazao u crvenom dresu Albanije nego plavom Dinama... Od ostalih je Spikic korisniji... Ne pomazu tu ni treneri koji kemijaju iz utakmice u utakmicu...
  • Keyser Soze
    10.4k
    Ja mislim da svi kolektivno očekujemo previše od našeg SD-a, ne volim ovo pljuvanje po njemu ako mu je rečeno s kojim budžetom može raditi. Mariću zamjeram isključivo prodaju Brodića i to što nismo doveli šesticu, ostatak roka je radio s onim što je imao za trošiti, a to po svemu sudeći nije bila neka lova. Svi bi mi htjeli kapitalce, ali probajte se sjetiti kad je Dinamo zadnji put uspio dovesti takvog igrača koji će biti najbolji igrač lige i zabiti 20+ golova u sezoni. Prije nismo vidjeli dalje od HNL-a i susjednih država, sad kad gledamo strana tržišta dovodimo nedokazane strance za male novce, logično da s tim ne možeš napraviti neku megamomčad. Eh sad, pitanje je zašto je to tako.
  • Neron53
    781

Isto tako smo bili sigurni da cemo vec sada biti na plus deset prema tovarima.
  • sport
    3.6k
    Hvala MM i SJ
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.