• don
    7.2k
    Postali ste gori šizofreničari od tovara sa tim stranim sucimaZagreb1992

a da, mi smo ipak gospoda. Isprike. Nema veze jer pola hrvatske orgija bez razloga na nas, isto tako, to zasigurno neće imati negativan utjecaj za Dinamo kod sudaca u idućim utakmicama budući da znaju da su pod velikim pritiskom, zar ne
  • Toni90d
    706

Nisam mislio odgovorit, ali moram.

Razlika je u tome što mi na taj način čuvamo našu "imovinu" ili pokretninu, jer od igrača kada mu protivnik polomi/ozlijedi zglob, stopalo ili koljeno, razbije glavu sa potresom mozga, nemamo ništa. Fali ti igrač u momcadi/rotacij, ako je potencijal za prodaju, itd. Kad strani sudac odvali 4-5 kartona za lakat i namjerno gaženje, pa budu 2-3 crvena kartona, pitanje hoće li sljedeći protivnik ulazit u naše igrače kao kakav mesar.

Dok su tovari tražili strane sudce, jer su mislili da su dobri na terenu, da su pošteno pobjeđivali, a da se nas guralo, ali su sami sebe posrali.
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Meni ste više zanimljiviji vi koji još uvijek nakon svega, ovih godina čitate i pratite te portale. Više ne treba dovoditi u pitanje njihovu razinu inteligencije i razumijevanja nego vas prvih, zašto pratite te portale? Na vašim reakcijama oni zarađuju lovu :smile:

Sudci. Ajmo prvo podić razinu svoje igre pa onda na kraju komentirati suđenje u hrvatskoj koje je već godinama kaotično. Ajmo ne bit na razini ostalih, sve ovo što se događa van terena ekipi jedino može i mora biti motiv više a ne cmoljenje i komentiranje.

Zamisli gušta na kraju slaviti naslov sa igračima, a svi ti portali moraju pisati članke o uspješnom Dinamu i skrivati gorčinu u sebi. Jebiga, iznad svih Dinamo!
  • Paggini
    26.2k
    Podržavam traženje stranih sudaca za naše utakmice barem, ovi ostali neka igraju s kojima hoće.

Ako je prosjek 10 000 eura po utakmici, a imamo još 26 utakmica, računica je jasna.

Tražiti i dijeljenje troška s ostalim klubovima, njima ispadne sveukupno 15 000 eura jer igramo tri puta još sa svakim, mislim da je ovo moguće s obzirom da smo im dali milijun eura.

Pa nek laju.

Meni ste više zanimljiviji vi koji još uvijek nakon svega ovih godina čitate i pratite te portale. Više ne treba dovoditi u pitanje njihovu razinu inteligencije i razumijevanja nego vas prvih, zašto pratite te portale? Na vašim reakcijama oni zarađuju lovu :smile:

Sudci. Ajmo prvo podić razinu svoje igre pa onda na kraju komentirati suđenje u hrvatskoj koje je već godinama kaotično. Ajmo ne bit na razini ostalih, sve ovo što se događa van terena ekipi jedino može i mora biti motiv više a ne cmoljenje i komentiranje.
    Doktor Kunić

Nije ni da otvaram clanke, niti komentare. Stvar je da ja moram potpuno ugasiti internet i ne obitavati na mrežama jer posvuda divljaju.

Mislim da od svih klubova mi najmanje komentiramo suđenje, a bome nas se zeznulo u par situacija svaku utakmicu. Gaženja, penali, upitne situacije. Sve smo to šutili.

Ali kad se po nama orgija kao prema kriminalnoj organizaciji, i to već DESETLJEĆIMA, a između redaka prođe vijest da Livaja šuruje i pere pare preko kriminalaca, pa jebemu mater, jel bi bilo dosta?
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Ali kad se po nama orgija kao prema kriminalnoj organizaciji, i to već DESETLJEĆIMA, a između redakanprođe vijest da Livaja šuruje i pere pare preko kriminalaca, pa jebemu mater, jel bi bilo dosta?Paggini

U pravu si, ali kog boli briga šta pišu paćenici sa juga ili plaćenici bivšeg nam šefa? Mene osobno boli ona stvar za njih. Pa Dinamo je europski klub koji svake godine igra Europu i o kojem se piše. Klub koji svake godine skine po jedno veliko ime. Baci oko malo ispod jel vidiš koga? Dinamo pa 10 mjesta prazno. Jedino što bi trebali malo zahladit klubske odnose, bez gozbe i feštica, svako svoje hvala doviđenja.
  • don
    7.2k
    jel bi bilo dosta?Paggini

ključno pitanje.

do kad ćemo mi trpit to i pravit se da isto i ne vidimo?
  • Zagreb1992
    1.8k

Hoćemo onda UEFU tražiti da nam više ne sudi onaj sa Monaca ? Umjesto toga bolje da se posvetimo sebi jer sa najskuppljim i najkvalitetnijom rosterom nisi u stanju dobiti Istru tebi je bitno kaj misle tovari o nama
  • Crni86
    4.6k
    treba se fokusirat na sebe svkako, ali to je na treneru, sd i igracima.

Uprava na celu sa Manenicom i Zajecom mora pronac nacin da se zastiti interes kluba kako u savezu tako i u medijskom prostoru. Dosta je gospodskog ponasanja prema klubovima i medijima koji nas ne respektiraju ni malo, izricu razni razne lazne teze i pokusavaju uvuc nemir u ekipu i nastetiti ugledu kluba. Pa necemo se valjda pravit slijepcima dok nas gazi svatko tko stigne??? Da li bi si to dozvolila neka velika kompanija? Da konkurenti i mediji pisaju po tvom proizvodu i seru kako si fejk i da lazes, krades i sl? Uslijedio bi jako brzo odgovor i tuzba. Mjere se moraju povuc, klub je potrebno zastiti. Dosta je bilo.
  • Toni90d
    706
    Ponavljam pitanja:

Hoće li klub išta učiniti po pitanju zaštite samog kluba? FB komentari po pitanju pljuvanja kluba nisu se smanjili, nego su se još nadogradili sa tovarskim orgijanjem nakon jučerašnje utakmice.

Hoće li Dinamo tražiti strane sudce za ovu sezonu? Dosta je više da klub ima etiketu zaštite od sudaca, a dozvoljavaju se gaženja, ubacivanje lopti, udaranje igrača doslovno do krvi, itd.

Šta će klub poduzeti u vezi tog etiketiranja da nas sudci pomažu u osvajanju naslova, a dokazano je suprotno?

Hoće li klub napokon zauzeti neki čvrst stav protiv ovog organiziranog orgijanja protiv kluba (mediji sa naslovima i člancima gdje se inscenira da smo povlašteni, na društvenim mrežama gdje smo mi zlo ove države, a ne organizirana mafija sa juga)?

Sve su ovo stavke koje utječu na klub u vidu posjete, kupovine Dinamovih proizvoda, rast članstva. Netko tko se dvoumi, možda se neće radi takvih stvari poistovjetit sa klubom, što klubu znači manje prihoda (a svaki član, svaki prodan proizvod, svaka ulaznica su bitne), a klub dozvoljava loše brendiranje iz vana.

Hoće li klub povesti neku kampanju protiv nasilja na Dinamovim navijačima/simpatiziraju, pogotovo na jugu zemlje, gdje ima isto naših navijača, ali se ponaša kao da ih se nema, jer se nebi htjelo ove sa juga "provocirati".

Hoćemo biti veliki klub, onda se ajmo ponašati kao veliki klub, kad nas se krene, ne pošteno, ne moralno pljuvati, onda im uzvratit sa dokazima i začepit im prljava usta.

Još ću ja pokupiti ban na službenim stranicama, jer ne dam tovarima da pljuju po klubu, a oni će nastaviti isto.
    Toni90d

Da ne bi ostalo ne odgovoreno, jer se navuklo komentara.
  • Kristian
    26
    Bok svima. Ne znam jel bilo ovo pitanje.
    Da li će se ikad moći u online fan shopu kupovati sa članskim popustom, kao što ima u fizičkom shopu? Svi klubovi to imaju. Mi koji ne živimo u Zagrebu bi bili zahvalni.
  • badjibadara
    3.8k
    Bilo je govora o tome ranije na ovoj temi. Taj dio sa popustom online trebao bi zaživjeti na novoj aplikaciji koja je trenutno u izradi.
  • Kristian
    26
    @badjibadara
    Hvala na odgovoru :up:
  • masacusec
    3.9k
    Hoće li klub išta učiniti po pitanju zaštite samog kluba? FB komentari po pitanju pljuvanja kluba nisu se smanjili, nego su se još nadogradili sa tovarskim orgijanjem nakon jučerašnje utakmiceToni90d

Pa kako ćeš ti frani iz omiša objasniti da Dinamo pobjeđuje i osvaja naslove prvaka jer je najbolji, a ne zato jer ima sudačku protekciju?! Nije uopće meritorno što puk iz svojih mišjih rupa misli i pritom plasira kojekakve nebuloze i liječe svoje komplekse opravdavajuxći svoje dugogodišnje neuspjehe onom čobanskom mantrom: "to ovima gori suci i hdz donose naslove". Od takvog se lokalnog javnog mnijenja ne možeš zaštititi zato pusti selo neka priča šta ga volja.
  • Toni90d
    706
    Pa kako ćeš ti frani iz omiša objasniti da Dinamo pobjeđuje i osvaja naslove prvaka jer je najbolji, a ne zato jer ima sudačku protekciju?! Nije uopće meritorno što puk iz svojih mišjih rupa misli i pritom plasira kojekakve nebuloze i liječe svoje komplekse opravdavajuxći svoje dugogodišnje neuspjehe onom čobanskom mantrom: "to ovima gori suci i hdz donose naslove". Od takvog se lokalnog javnog mnijenja ne možeš zaštititi zato pusti selo neka priča šta ga volja.masacusec

Pokrenit neki akciju, kampanju, itd. Zapakiraj ju u neku dobru priču, gdje ni država nemoze ostati imuna. Naravno da to ne ide preko noći, ili da ću ja moći na ljeto u Makarskoj hodati u Dinamovoj majici, ali zašto moje dijete to nebi moglo za 10ak godina. Sav odgovor se može naći u mojim pitanjima. Može se sve iskombinirati, od toga da odlijepe od Dinama sa pljuvanjem, da klub zauzme dobar gard, do toga da nasilje nije riješenje. Nismo africka vukojebina, gdje se dva plemena udaraju, nego dio zapadnog civiliziranog svijeta. Primjer KSC (Karlsruhe) i 1FCK (Kaiserslautern), dvije pokrajine, dva grada (90km), mrze se, ali ljudi idu iz jednog mjesta u drugo i rade skupa. Prije utakmice nema saketanja običnih ljudi, ultrasi/huligani se već snađu gdje nema organa sigurnosti.
  • don
    7.2k
    Da ne bi ostalo ne odgovoreno, jer se navuklo komentara.Toni90d

izgleda da ništa od odgovora, važnije je da znamo kad izlazi nova dinamova revija. Šteta ali očito postoji razlog za to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.