• Danko
    1.2k

Ok , a tko je htio da ovakvu sezonu, gdje imamo gotovo stalno 2 utakmice tjedno, igramo s 2 napadača od kojih jedan baš i ne voli pucati po golu a drugi nije baš nešto efikasan?
    Po meni je to suluda odluka.
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Ova priča da Dinamo ne može dovoditi igrače od 5,6 milijuna eura odštete - Ok, sigurno ne bi bilo pametno ići all in i uvaliti se u financijske probleme. Međutim Dinamo iz inozemstva treba dovoditi igrače iz dvije kategorije.

Prva kategorija su najbolji igrači iz manjih liga. Znači treba dovesti igrače koji su među najboljima u albanskoj, gruzijskoj, azerbajdžanskoj, bosanskohercegovačkoj, bugarskoj, finskoj, slovačkoj i sličnim ligama. Ako struka procijeni da u Levskom, Dinamo Tbilisiju, Dinamo Tirani, Spartak Trnavi ili nekom sličnom klubu postoji igrač za Dinamo onda treba otići tamo, ponuditi neka 2-3 milijuna eura i dovesti igrača. Igračima iz tih zemalja je Dinamo pojam i pješke će doći u Zagreb a sigurno je pametnije dovoditi najbolje igrače iz tih zemalja (vidjeli smo da klubovi iz tih zemalja često izbacuju naše klubove iz Europe) nego dovoditi otpisane igrače iz zapadnih drugoligaša. Ja bih radije da pročitam kako smo doveli igrača koji je po svim parametrima bio u top 3 igrača gruzijske ili bugarske lige nego da dovodimo igrača koji u francuskoj drugoj nije mogao biti ni među 50 najboljih igrača ili nekoga ko nije mogao ući u zapisnik Augsburga ili Granade.

Druga kategorija igrača koje Dinamo treba dovoditi su slobodni igrači. Ljeti je slobodno milijun igrača i može ih se dovesti samo treba posegnuti u džep. Ima hrpa igrača koji bi došli da im se ponudi milja eura plaće. Najbolji grčki klubovi dovedu 7-8 takvih igrača, mogli bi i mi imati barem 2-3. Theophile je pravi primjer takvog pojačanja. Čovjeku istekne ugovor u tada top 10 klubu francuske lige St.Etienneu i dođe Dinamo, ponudi milju eura plaće i imaš top stopera za sljedećih 5 godina.

Može se dovesti pravi igrač, nije baš da biramo između toga da platimo 5,6 milijuna jednog igrača ili da dovodimo jeftina pojačanja kakva bi očekivao od Rijeke. Postoji i nekakav međuprostor u kojemu Dinamo treba plivati.
  • Markelo
    2.8k
    Danas smo doznali i da Marić mora nalazit igrače unutar našeg budžeta jer će dobit odbijenicu ako krene ganjat one koji previše koštaju. Dinamovi porazi ako ništa otključaju nova saznanja o funkcioniranju kluba
  • NitkoBitan
    18.8k
    Dinamovi porazi ako ništa otključaju nova saznanja o funkcioniranju klubaMarkelo

Koja su to saznanja?
  • jakov1
    245

U njegovu obranu, tesko je ovdje ici protiv struje nakon pobjede, jedino vrijeme kad se vode rasprave oko bolnih tocaka je u ovakvim trenucima.
  • Jurki
    12.4k
    Koja su to saznanja?NitkoBitan

Upravo to. Koja su to saznanja?
    Kaj je Maric kriv kaj pol momcadi boli kurac i ocekuje da si Majkic sam trpa lopte u mrezu?

Kak lijepo znaju pobrati premije.. tak i za ovo bi trebali snositi kaznu.
    Trener ih nek natjera da trce oko igrališta iza ovakve utakmice.. 2 vure u punom šprintu pa nek se onda zajebavaju.
    Ja razmem da svi mi imamo nekad "los dan na poslu" i sve je to ljudski.. al kad ti ima cela ekipa los dan.. onda im treba vaditi laktate i ostale picke materine iz krvi ujutro nasabajle ne budnima nego na spavanju.

Dobra ona stara.. imate sve pare,
    cajke, kurvetine.. a igrate ko picketine..

Dao bi im duplu placu.. al bi bljuvali majcino mlijeko za nagradu.

Edit: danas je jebena jadna Istra zeljela vise pobjedu od tih pickica preplacenih kojima se nikaj neda.
  • vjeko1701
    9k
    Kaj da onda komentiram? Onda sam sretan.Daliban

Znači direktno priznanje da ti je forum mjesto za ispucavanje frustracija.
  • sport
    3.6k
    Kaj je Maric kriv kaj pol momcadi boli kurac i ocekuje da si Majkic sam trpa lopte u mrezu?
    Marić je kriv jer nije doveo igrače koji će svojom kvalitetom te koje boli kurac poslati na klupu.
  • The Undertaker
    5.8k
    Ako ekipa nadigra Monaco onda elementarna logika kaže da kvaliteta postoji. Uostalom, to je izjavio i Bjelica. Dalje je onda na treneru i igračima.
  • Endeavour
    600
    Svakom igraču, pogotovo mlađem treba dati 10-ak mjeseci prilagode. I na to dvije-tri sezone.
    O razultatima rada sportskog direktora možemo razgovarati krajem 2026.
  • don
    6.9k
    O razultatima rada sportskog direktora možemo razgovarati krajem 2026.Endeavour

Aha, za 2 godine tek možemo razgovarati o radu, el? :lol:
  • Nino Bule
    14.2k
    Bezveze gubite energiju, nitko u klubu u ovom trenu nece dovodit u pitanje sportskog direktora i podvlačit crtu, jedino kad može bit bivši je na ljeto/pred ljeto kao i u svakom drugom ozbiljnom klubu, mozete 100 puta pisat da nije za dinamo, da je usrao, itd., al to nikakvog utjecaja nece imat
  • Endeavour
    600

Govorim iz svoje perspektive. Ni za jednog igrača ne mogu dati konačnu odluku ako nije barem dvije godine u klubu.

U protivnom šanse da se desi slučaj "Rrahmani" je ogroman. Stotinu čimbenika može utjecati zašto je netko dobar nakon 5 tjedana, netko nakon 5 mjeseci ili dvije godine.
  • don
    6.9k
    jedino kad može bit bivši je na ljeto/pred ljeto kao i u svakom drugom ozbiljnom klubuNino Bule

u ozbiljnom klubu nikad neće dobit otkaz pred ljeto/na ljeto jer je to zakašnjeno i amaterski. Ako će se podvlačit crta, to će bit u bližoj budućnosti.
  • Nino Bule
    14.2k
    u ozbiljnom klubu nikad neće dobit otkaz pred ljeto/na ljetodon

Ne dobit ce nakon 10 utakmica haha, jedini nacin da dobije prije ljeta otkaz je da izgubimo titulu u ozujku matematicki sto znas i sam da se nece dogodit, najizgledniji je scenarij titula dinama i odigrane skupine lige prvaka, sto znaci uspjesna sezona i nastavak rada sportskog direktora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.