• Izet Hajrović
    2.3k
    uglavnom se slažem, ali dati ću svoje mišljenje uz ocjene na skali od 1 do 10.

Cordoba - 5

Solidna statistika za početak, nije niti previše igrao, ali na stranu sad asistencije i gol, on ništa posebno nije pokazao. Trebat će mu dati vremena na desnom krilu da možemo donijeti konačan sud. S obzirom na to da je za njega izdvojeno najviše, 2.1 mil., mislim da s razlogom imamo veća očekivanja.

Pjaca - 6.5

Reći ću da se sam isplatio svojim golovima protiv Qarabaga tako da financijski se sigurno isplatio. Problem je što ne igra na prirodnoj poziciji, krpao je čak i desnog wing-beka i želim ga gledati nekoliko utakmica u kontinuitetu na lijevom krilu da mogu donijeti konačan sud. Ne znam koliko je rekevantno donositi zaključke o igrama pojedinaca kod Jakirovića kad se došlo do zaključka da je on glavni krivac, a pod Bjelicom još nije dobio šansu u kontinuitetu, što zbog sitne ozljede, što zbog činjenice da je Bjelica tek došao. Vidjet ćemo kakva će situacija biti s njim u sljedećim utakmicama.

Kačavenda - 5

Ja ne znam što taj dečko nama donosi, osim trke i želje ja ne vidim ništa kao što nikada nisam niti vidio nešto posebno u njemu. Bolje da smo Selahija doveli za 600k nego njega za 750k. Treba biti pošten i reći da ga se gura na krilo što on nije, ja bih njega volio vidjeti na osmici pa onda donijeti konačan sud, ali za sada mi njegov ostanak nema nekog smisla.

Torrente - 8

S obzirom na financijsku stranu priče i igre koje pruža pod Bjelicom, to je odličan posao Marića i kako se za sada pokazuje najbolji posao minulog ljeta.

Mmaee - 6.5

Bit ću njegov apologet, u njemu vidim klasu, s njim smo izborili Ligu prvaka. Isto tako, igrao je samo pod Jakirovićem gdje smo ustanovili da je on glavni krivac za izdanja momčadi, a mišljenja sam da Mmaeeu više odgovara pozicija desnog stopera pa ćemo vidjeti kako će to ispasti pod Bjelicom i kakvo će povjerenje imati.

Filipović - 4

Stvarno mi njegov dolazak nema smisla, 3. golman je mogao biti i Zagorac ili neki junior. Na zimu se vjerojatno vraća Čavlina pa ćemo vidjeti hoćemo li se s njim usrećiti.

Mbuku - 4

Nepotrebno dovođenje, stvarno ne vidim smisao njegovog dolaska. Tko zna, možda se pokaže ako dobije šansu u sljedećim utakmicama pa ispadne top, ali čisto sumnjam. Financijski isto nismo previše na gubitku.

Oliveras - 3

Od njega očito ništa, dečko je nespreman i nije rješenje za lijevog beka. Financijski aspekt ok, nismo gotovo ništa izgubili pošto je na posudbi.

Kad se podvuče crta, prije ljetnog prijelaznog roka trebala su nam POJAČANJA na poziciji desnog krila, lijevog beka te na obje stoperske pozicije, a trebali su nam i 2. napadač te zadnji vezni. Što smo od toga dobili? Torrente je ispao ok, možemo reći pojačanje, Mmaeea ne bih još otpisao, nije valjda Vaha bezveze sipao komplimente na njegov račun, lako moguće da se i njegova priča razvije u Torrenteovom smjeru. Ostalo? Jedno veliko ništa. Većina njih su alibi rješenja koja su dovedena čisto da se nekog dovede. Konačan sud ćemo dati prije zimskog prijelaznog roka, ali trenutno to izgleda ovako u mojim očima.
  • San Lorenzo
    16.9k

Nevistić je ispred sebe imao najboljeg hrvatskog gomana ikad, Kulenovića se seljakalo po posudbama...ja bi volio da ti imaš upola strpljenja za domaće igrače koliko imaš za strance kojima daješ neograničeno vrijeme za prilagodbu na ligu koju redovno podcjenjuješ i za koju smtraš da nema igrača za Dinamo.
  • Cif
    77
    ajd navedi te igrače za Dinamo u našoj ligi?
  • Orc123
    8.7k
    neograniceno vrijeme za prilagodbu? 2-3 mjeseca? U kojima neki nisu ni igrali.....ajd molim te popusti me s glupostima! Ja sam prvi bio da se dovede Stojkovic, za Kacu nisam bio! Ono kaj najbolje iz hnl zasto ne ali o cemu pricamo, pa koga god smo zeljeli dovesti iz hnl povetna cijena je 2mil eura!? S kojim novcima smo mogli dovesti npr. Matkovica koji je za mene bio jedini mladi igrac koji bi nams bio zanimljiv u hnl? Kaj trebali smo istovariti bisere pred svinje....Rijeci platiti Pasalica, Galesica i Radeljica kombinirano 10mil eura? Trebali smo dat 2milje za Soticeka koji nije zelio potpisati isti ugovor kakav ima Cordoba i Torrente a kleo se u Dinamovštinu!

Po cemu su oni bolji igraci? Gdje su se dokazali? Protiv Olimpije ili Šveđana ili protiv Slavena u Koprivnici....daj me popusti vise s tim stranac/domaci...ili si dobar ili nisi....vec mi na kurac idu te diskiminirajuce floskule! I nasi igraci su vani stranci, nasi ljudi koji rsde vani su stranci...zar je lijepo kad vam to stalno netko nabija na nos, diskriminira te!? Ako na ljeto neki od dovedenih ne zadovolje prvi cu reci hvala i doviđenja jer je Dinamo jedini bitan. Branio sam Ogija cijelo vrijeme ali eto sad imam misljenje da je dobar igrac za rotaciju ali da nam ne moze rijesiti pitanje l. Beka dugorocno i da nema smisla otkupljivat ugovor jedino ako dođe besplatno!

Dati ljudima bar vremena do zime pa donositi neki prvi sud, a na ljeto ce se vidjeti tkomje za Dinamo a tko ne!
    Jbt sere se npr. Po Mbuku a decko nije odigrao sve zajedno 70 minuta, a zasto? Jer ga trener ne poznaje. A gori pod petama i koriste se igraci za koje se zna kakvi su! Kad mu se da prilika kao i svakome drugome tek onda znas gdje si sa njima!
  • San Lorenzo
    16.9k

Jurišić i Pašalić.
  • Orc123
    8.7k
    kolko bi bila cijena za njih? 5+ za Pasalica, Jurisic? Mislis da bi ti ga Boto poklonio ko i Miereza? Racunaj da ne bi trazio manje od 5mil eura!
    Idemo dalje, po cemu mislis da bi bili pojacanja i da vrijedi spickati kombinirano skoro 10mil za igrace koji nisu odigrali kombinirano 5 europskih utakmica zajedno i koji redovito sa svojim klubovima ne naprave nista u europi a bome i u HNL su srednja zalost, tako npr Osijek trenurno izgleda? I gdje bi Dinamo uzeo 10mil eura za te 2 igrace koji ti ne garantiraju bas nista?
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    i Ramon koji bi bio idealan za probijanje onog bunkera jučer na 2-2,zamislite onoliko ubačaja da je Ramon bio na terenu...nešto bi sigurno zalutalo u gol. Stvarno šteta što smo propustili takvog igrača. Za njim,Friganom,Omeragićem i Čerinom žalim dan danas.
  • Orc123
    8.7k
    Jbt sve igrace koje smo doveli smo kombinirano platili isto kolko bi nas dosao Radeljic iz rijeke a ocekuje se da za 2mj budu pojacanja pa cak i ako ne igraju i nisu jos dobili priliku da se dokazu....s tim da su oninkojinsu igrali vec sad pokazali da imaju kvalitetu za Dinamo.
  • San Lorenzo
    16.9k

Neznam...dali smo Rukavinu besplatno upravo toj Rijeci, Jankovića također, možda se moglo nešto iskombinirati, Jurišić je sam rekao da mu je cilj povratak u Dinamo, prije nego što je potpisao novi ugovor, neznamo kolika mu je tad bila cijena.
    Što se ostatka naše ekipe tiče, ja nemam problema sa Mmaeeom ni Torrenteom i siguran sam da smo jači nego lani, ali ističem dvije pozicije koje su bile i još uvijek jesu problem.
  • don
    7.1k
    iako po meni Torrente, Mae i Cordoba su dofinitivno igraci za Dinamo i to du do sad pokazali....ostali moraju poceti igrati da bi ih mogli komentirati....Orc123

znači, ne možemo ocjenjivati negativno igrače i govoriti da nisu za Dinamo jer su tu prekratko ali možemo onda reć da su sigurno igrači za nas, iako su također prekratko sa nama. :up:
  • Orc123
    8.7k
    da, jer su ovi neki k..ac i igrali kolko ja znam? Pjaca, Mae, Torrente i Cordoba su vec sad pokazali da za njih ima mjesta u Dinamu a konacan sud o njima i ostalima koji nisu dobili priliku dat cemo na ljeto...
  • don
    7.1k
    ja bi stvarno volio da si ti u pravu ali evo, ajde Torrentea ćemo na stranu, reć ćemo da je on igrač za Dinamo. Ali, možeš mi objasniti zašto je Cordoba igrač za nas? Objasni di je on pokazao da je već sad igrač za nas? Ne kažem da neće biti.
    Na primjer, meni je Špikić ostavio bolji dojam u Varaždinu sa onih 36 odigranih minuta nego Cordoba iako je gol zabio.
  • Orc123
    8.7k
    Spika je tu 4-5 godina i bilo bi sramota da pokaze manje od Cordobe koji je tu par mjeseci.. Placeni su isto, Cordobi je ovo prvi izlet u Europu, druga kultura, drugi stil nogometa, drugaciji intezitet igre....ucinak im je isti, nedovoljan da i radili razliku ali zar ne treba onda dat priliku igracu kojeg smo kupili, koji ima sirovi potencijal, koji nije bezvezni igrac ili treba dat 108. Priliku igracu koji je tu skoro 5 godina i koji dokazano ne moze vise od rotacije? Zar ovaj ne zasluzuje barem 1. Sezonu!?
  • don
    7.1k
    triba dati "priliku" onome koji je u tom trenutku bolji. Ne zanima me tko će postat bolji već isključivo trenutno stanje i to se vidi da je tako i kod Bjelice, kao i kod drugih trenera poput Gattusa. Jel ti normalno da u jogurtu igra Kalik koji se cijelu karijeru vuče po hnl pašnjacima, od hajduka do gorice, od gorice do hajduka, ispred Pukštasa koji je njihov tzv najveći projekt kluba koji će napravit višemilijunski transfer? Očito ima logike jer za njihovog trenera je ta opcija trenutno bolja. Tako i kod nas, ako je Ademi bolji npr od Pavića, daj Bože da svaku utakmicu starta Ademi, tako i za sve ostale igrače pa i Cordobu.
  • Orc123
    8.7k
    problem je kaj Ademi nije bolji od Pavica, iskusniji je, ali ne bolji....igra samo zato jer trener zna njegove kvalitete od prije.....a sta Bjelica misli o Cordobi ti dovoljno govori da je ispred Spikica i Pjace jer je jucer trebao startati.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions