• San Lorenzo
    18.4k

Jurišić i Pašalić.
  • Orc123
    10.2k
    kolko bi bila cijena za njih? 5+ za Pasalica, Jurisic? Mislis da bi ti ga Boto poklonio ko i Miereza? Racunaj da ne bi trazio manje od 5mil eura!
    Idemo dalje, po cemu mislis da bi bili pojacanja i da vrijedi spickati kombinirano skoro 10mil za igrace koji nisu odigrali kombinirano 5 europskih utakmica zajedno i koji redovito sa svojim klubovima ne naprave nista u europi a bome i u HNL su srednja zalost, tako npr Osijek trenurno izgleda? I gdje bi Dinamo uzeo 10mil eura za te 2 igrace koji ti ne garantiraju bas nista?
  • Maxova dijagonala
    3k
    i Ramon koji bi bio idealan za probijanje onog bunkera jučer na 2-2,zamislite onoliko ubačaja da je Ramon bio na terenu...nešto bi sigurno zalutalo u gol. Stvarno šteta što smo propustili takvog igrača. Za njim,Friganom,Omeragićem i Čerinom žalim dan danas.
  • Orc123
    10.2k
    Jbt sve igrace koje smo doveli smo kombinirano platili isto kolko bi nas dosao Radeljic iz rijeke a ocekuje se da za 2mj budu pojacanja pa cak i ako ne igraju i nisu jos dobili priliku da se dokazu....s tim da su oninkojinsu igrali vec sad pokazali da imaju kvalitetu za Dinamo.
  • San Lorenzo
    18.4k

Neznam...dali smo Rukavinu besplatno upravo toj Rijeci, Jankovića također, možda se moglo nešto iskombinirati, Jurišić je sam rekao da mu je cilj povratak u Dinamo, prije nego što je potpisao novi ugovor, neznamo kolika mu je tad bila cijena.
    Što se ostatka naše ekipe tiče, ja nemam problema sa Mmaeeom ni Torrenteom i siguran sam da smo jači nego lani, ali ističem dvije pozicije koje su bile i još uvijek jesu problem.
  • don
    10.3k
    iako po meni Torrente, Mae i Cordoba su dofinitivno igraci za Dinamo i to du do sad pokazali....ostali moraju poceti igrati da bi ih mogli komentirati....Orc123

znači, ne možemo ocjenjivati negativno igrače i govoriti da nisu za Dinamo jer su tu prekratko ali možemo onda reć da su sigurno igrači za nas, iako su također prekratko sa nama. :up:
  • Orc123
    10.2k
    da, jer su ovi neki k..ac i igrali kolko ja znam? Pjaca, Mae, Torrente i Cordoba su vec sad pokazali da za njih ima mjesta u Dinamu a konacan sud o njima i ostalima koji nisu dobili priliku dat cemo na ljeto...
  • don
    10.3k
    ja bi stvarno volio da si ti u pravu ali evo, ajde Torrentea ćemo na stranu, reć ćemo da je on igrač za Dinamo. Ali, možeš mi objasniti zašto je Cordoba igrač za nas? Objasni di je on pokazao da je već sad igrač za nas? Ne kažem da neće biti.
    Na primjer, meni je Špikić ostavio bolji dojam u Varaždinu sa onih 36 odigranih minuta nego Cordoba iako je gol zabio.
  • Orc123
    10.2k
    Spika je tu 4-5 godina i bilo bi sramota da pokaze manje od Cordobe koji je tu par mjeseci.. Placeni su isto, Cordobi je ovo prvi izlet u Europu, druga kultura, drugi stil nogometa, drugaciji intezitet igre....ucinak im je isti, nedovoljan da i radili razliku ali zar ne treba onda dat priliku igracu kojeg smo kupili, koji ima sirovi potencijal, koji nije bezvezni igrac ili treba dat 108. Priliku igracu koji je tu skoro 5 godina i koji dokazano ne moze vise od rotacije? Zar ovaj ne zasluzuje barem 1. Sezonu!?
  • don
    10.3k
    triba dati "priliku" onome koji je u tom trenutku bolji. Ne zanima me tko će postat bolji već isključivo trenutno stanje i to se vidi da je tako i kod Bjelice, kao i kod drugih trenera poput Gattusa. Jel ti normalno da u jogurtu igra Kalik koji se cijelu karijeru vuče po hnl pašnjacima, od hajduka do gorice, od gorice do hajduka, ispred Pukštasa koji je njihov tzv najveći projekt kluba koji će napravit višemilijunski transfer? Očito ima logike jer za njihovog trenera je ta opcija trenutno bolja. Tako i kod nas, ako je Ademi bolji npr od Pavića, daj Bože da svaku utakmicu starta Ademi, tako i za sve ostale igrače pa i Cordobu.
  • Orc123
    10.2k
    problem je kaj Ademi nije bolji od Pavica, iskusniji je, ali ne bolji....igra samo zato jer trener zna njegove kvalitete od prije.....a sta Bjelica misli o Cordobi ti dovoljno govori da je ispred Spikica i Pjace jer je jucer trebao startati.....
  • don
    10.3k
    problem je kaj Ademi nije bolji od Pavica, iskusniji je, ali ne bolji..Orc123

to je samo primjer bio. Trener očito misli da je bolji u tom trenutku.

a sta Bjelica mislimo Cordobimti dovoljno govori da je ispred Spikica i Pjace jer je jucer trebao startati.....Orc123

to znači da je bolji trenutno, ali ne znači ono šta ti govoriš da mu triba dat priliku jer je tek došao, a ni slučajno Špikiću jer eto on je tu par godina pa je već svoje pokazao. Da skiciramo, želim da igraju najbolji u tom trenutku, ne zanima me jel on projekt kluba ili starosjedioc, već isključivo onaj tko može dati klubu trenutni rezultat i uspjeh. Ako Cordoba trenutno ne može isporučiti ono šta se od njega traži, izvoli na klupu, trenutno nemamo ni vrimena ni prostora za trpljenje prilagodbi i razvoj igrača, koji je sigurno potreban ali jbg. Dinamo nije Salzburg.
  • Cif
    230
    nemoj se zezati
  • Cif
    230
    Špikič je za NK Zelengaj.Imao je i više nego dovoljno prilika
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    Jebeš mi sve ako ne bi Pašalić pružao bolje partije od svih naših krila zajedno.

Pa niti jedno naše krilo nema pokušaja šuta van 16 metara. A trebali bi biti najubojitiji dio momčadi. Ali da, "zakaj bi preplaćivali iz našeg HNL-a". Ali dati 2 milijuna za neškolovano krilo iz Kolumbije, kojem treba barem pola godine da dođe do zraka i nauči adekvatno sve postavke, to vrijedi i okej je.

I na sve to, prodavali bi Baturinu u Bayern za 30 milijuna. Baturinu koji u ovoj "kozjoj" ligi, kako ju se naziva, ne radi razliku ni u 50 posto utakmica, ali kad nam netko iz svog dvorišta najvrijedniji eksponat nudi za tri ili četiri milijuna, onda je to plansko reketarenje nas. Klasično gluparsko licemjerje.

Tako se i za Hoxhu nasravalo da je preplaćen jer u Belupu ima 3 ili 4 gola, pa ga sad zazivamo ko' zoru straža noćna, jer se jedini svih 90 minuta u ovom kadru može ponašati kao klasično krilo koje ide s loptom 1 na 1 i redovno traži dubinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions