• Crni86
    4.6k
    pjaca je u pocetku sezone cak imao neke okej tekme na desnom krilu. Imao je i hoxha jako dobrih izdanja i onda su se ugasili kada je prethodni trener poceo vise koristiti 3 iza nego 4. Nastavilo se sve konstantnim mjenjanjem krila i sad smo tu di jesmo. Nemamo ni jedno krilo u formi jer ili nisu igrali svoju poziciju ili nisu igrali konstantno.

Kaze i Neno da krila jednostavno pre malo daju i to je istina. Po meni bi cordoba danas dobro dosao jer bi mogao raditi puno nereda jedan na jedan. Svaka cast spiki, ali spika je vise bolji defanzivno. Nama trebaju u ovakvim tekmama krila koja ce na strani radit nered 1vs1 i stvarat visak.
  • emilperska
    6.7k

Po meni je Špika bolji 1 na 1 od Cordobe. Cordoba mi ima bolji udarac, citanje igre i kretanje izmedu linija u prostor. I brzi prvi korak iako generalno nije prebrz za krilo. I prema iza je fkt slab, Špika nije.
  • emilperska
    6.7k

Nemamo rješenja protiv bunkera jer nemamo prava (a ni dobra krila) i postava nam je takva da nam klasa od beka krpa krivu stranu i manje je ubojit.
    Uz to sve, Mišić sto je stariji to vise usporava igru. Na to sve dodaj izrazitu ovisnost o Petku i protiv najslabijih ekipa i po meni eto zanimljive HNL sezone na nasu zalost..

P.S. ja sam vjv najveci fan NBa, ali ne razumijem zasto s igracem vise nije usao Hoxha da ih proba uneredit. Onda si opet mislim da smo igrali toliko lose da se nije ni vidjelo da imamo igrača vise pa ni Hoxha vjv ne bi dosao do izrazaja..
  • cibona
    3.4k
    Problem je što igraju privilegirani, a ne najbolji. Svatko tko se iole kuži u nogomet vidi da Ademi nije igrač za prvih 11. Rog je miljama iznad. Gdje su nam nestali Pavić i Mikić, zašto se u potpunosti zaboravilo na njih. Uvjeren sam da se dugoročno gledano više isplati gurati Pavića nego ispunjavati Ademiju želje i trpiti neodgovornost u veznom redu, ali i u fazi obrane gdje Ademija nema ni na vidiku.

Vezni red trpi i trpit će dok jednom za svagda ne vratimo stvari na "nultu razinu" i počnemo gledati igrača prema njihovim igrama na terenu, a ne zaslugama iz prošlosti.

A o Zagorcu i njegovom stajanju na golu u stilu drvene Marije te paničnom ispucavanju lopte na suprotnu tribinu pričat ću nekom drugom zgodom. Koja je svrha dovođenja Filipovića?
  • Mali Zeus
    14.2k
    Špikić što manje igra to je bolji igrač.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Nas najveci problem u HNL-u zadnje dvije sezone što imamo premalo igraca koji ce proc 1na1, tj.stvoriti višak ,osim Baturine ili eventualno Sučića u tranziciji.

Kad su usli Bati i Petko i poceli driblati 1 na 1,odmah smo stvarali bar neke određene situacije.

Zato nam je lakše igrati Europu,čudno zvuči al to je tako jednostavno za vidjeti.
  • emilperska
    6.7k

Jedan moj prijatelj za Špikića stalno govori da je "najbolji loš igrač Dinama u povijesti" i da dokle god dovodimo polurješenja na krilu, Špika ce ispadat kao narodni heroj..
  • don
    7.1k
    Špikić što manje igra to je bolji igrač.Mali Zeus

kao i Max.

čisto uzvraćanje istom mjerom kao što neki rade bez razloga za Špikića, koji ove sezone, kad je god ušao je donio neku dinamiku više. Sad se izvolite nakačit na spominanje Maxa iako je dozvoljeno pljuvanje naših domaćih igrača.
    nema potrebe za spominjanje Špikića u negstivnom kontekstu kada ne postoji razlog za to, kao ni za ostale igrače.
  • Mali Zeus
    14.2k
    s kim se ti svađaš?
  • Orc123
    8.7k
    razlika je samo da je tu Spika toliko dugo da bi i slijepac zakljucio da nije ništa drugo do gola rotacija i to u najboljem slucaju....s druge strane sere se po igracima koji nisu dobili nikakav kontinuitet....nije posteno...Max je razina Spikica! Rotacijski igraci jedan i drugi....
  • don
    7.1k
    sa imaginarnim slovima na forumu.
  • Mali Zeus
    14.2k
    tak nešto, da.
  • ShanKu
    1k
    Bjelica mi je legenda, ali... kritizira krila i sva 4 na klupi nisu mijenjala svoju poziciju, nisu dobili ni minute :gasp:
  • Mali Zeus
    14.2k
    polurješenja ili ne sigurno nije najbolje desno krilo, no nema veze. Situacija je baš loša kad se on zaziva.
  • emilperska
    6.7k

Evo pitam i tebe.. Tko je trenutno bolje desno krilo od Špike?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.