• Nousername
    705
    Na stranu nasa igra danas koja je mogla i morala biti bolja ali Istrani su danas odigrali top utakmicu.Svi do jednog.Bez nekog nabijanja, cvrsto agresivno nazad,a naprijed se vidi da se nisu usrali vec su se isli igrati nogometa.Na kraju da smo zabili te sanse pred kraj mogli smo pobjediti.Problem je bila nasa defenzivna igra.Dva gola su oni zabili iz toga sto nismo izasli u blok.RPG i kad je krenio izalziti malo kod prvog gola je okrenio guzicu dignu nogu i lopta je prosla tocno ispod noge.
  • MarK
    690
    Istru i Belupo bi na Maksimiru nadigrali i uvjerljivo pobijedili. Na njihovim travnjacima gledamo agoniju iako su također kvalitetni za igranje. Pretvaramo se u izrazito domaćinsku ekipu, a nikako mi nije jasno zašto.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Svi su bili stava - lako cemo.
    Igraci ponajvise. U glavama su u Salzburgu. Nakon sok terpaije i mijenjanja trenera i dobre partije protiv boljeg Monaca, svi jedva cekaju taj Salzburg. Kako i svi navijaci, tako i igraci.
    Dobili prvo kolo Istru 5-1 i sad je lako cemo mi njih, ovo cemo brzo proc i idemo u srijedu se pohrvati.

Nije tu bilo zelje, energije, nicega. Kada je krenula nervoza tada su vec zaboravili kako se igra nogomet. Umjesto da su se smirili i priveli utakmicu kao da se nista nije desilo, oni su se pogubili kao da prvi put gube utakmicu.

To je stvar psihe, a to ce se ispeglati. Sigurno su rane svjeze od prosle sezone, pa cim primimo gol gubimo se, lopta se odbija od igraca kao od drveta, nitko ne ulazi u blok. U 70min umjesto da gradimo igru, ide se na daleke ubacaju koji idu u bunar. U 92 min umjesto da ubacujemo sve prema naprijed, mi gradimo igru malo po malo.
    Skroz pogubljeni.

Sredit ce se ta psiha, ne sumnjam. I to sto se tice da budemo u stanju privesti utakmicu do kraja makar primili gol. A bome i to da smo u mislima u 'vecoj' utakmici a ovu smo vec upisali kao pobjedu.

Prerano je za paniku i za ne znam sta, igra se jos 26 prvenstvenih utakmica, nema mjesta nervozi ili necemu, pa nismo 2 kola prije kraja prvenstva.

Samo jako dalje i ne dat da nas ovo pokoleba.

p.s. kada uzmemo 3 boda u srijedu, svi cemo drkati na Bjelicu, Baturinu, Misica i Torrentea. Opet ce se zona okrenuti za 180 ;)
  • NitkoBitan
    19.1k
    ne znam što smo dovodili uopće Filipovića za trećeg golmana? Pa treći golman je mogao biti i neki junior. Vjerojatno je doveden za drugog pa je ispao škart.Daliban

Pa donedavno je vladao narativ (kad Nevistic nije bio u formi) da Zagorac treba bit prvi golman, svakako je bio zacementiran kao drugi. Nazalost nema dovoljno hrabrosti postavit senatora gdje mu je mjesto, pa Zagi je kompic sa Riletom i Ademijem. Prva greska je uopce bila produzivanje ugovora Zagorcu. Bolje imat 2 konkurentna golmana i treceg nekog juniora nego 3 golmana u zrelim godinama a svi na nemaloj placi.
  • Daliban
    2.2k
    Bolje imat 2 konkurentna golmana i treceg nekog juniora nego 3 golmana u zrelim godinama a svi na nemaloj placi.NitkoBitan

Definitivno.

Samo mislim da narativi nemaju veze s tim, jednostavno neka čudna sportska politika.
  • San Lorenzo
    16.9k

Pokazali su želju zadnjih pola sata...golovi koje smo primili najbolje pokazuju voljni moment ekipe, i Lisica i onaj drugi su imali svo vrijeme svijeta da prime loptu, pogledaju gdje će pucati, naciljaju i zabiju...u cijelom tom procesu nikoga od naših veznjaka nema da pomogne.
    Što se kvalitete tiče, da, osim razbuđenih Baturine, Petkovića i Mišića, ovdje nema puno igrača za koje bih dao ruku u vatru, ali su i takvi za glavu bolji od konkurencije i ova muka koju gledamo već nekoliko sezona je neobjašnjiva.
  • don
    7.1k
    U glavama su u Salzburgujedan u nizu

ovo je jedan od najlošijih izgovora za rezultate koje sam i sam ja koristio posli hajduka.

ako će nam glave svaki put bit na idućoj utakmici u Lp, onda ćemo bit u minusu sa dvoznamenkastim brojem bodova u hnlu budući da je preostalo još 6 utakmica u ligi prvaka.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Samo mislim da narativi nemaju veze s tim, jednostavno neka čudna sportska politika.Daliban

Ma vladao je narativ na Zoni gdje je dobar dio zazivao Zagorca u smislu da je zasluzio priliku.

A sto se tice politike mislim da vlada politika dobre atmosfere u svlacionici jel, gdje se daje Zagorcu izmedu 300-500k po sezoni da bude narodni zabavljac, a kada stane na liniju svi drzimo krunice u rukama. Bez kvalitete nema ni rezultata a bez rezultata nema ni dobre atmosfere. Dzabe nama i Ademi i Rile i Zagorac, to nisu igraci koji nam donose naslove, novac od "Europe" itd. Tu i tamo neki njihov bljesak se slavi kao ne znam kaj.

Ademijev povratak je bio greska prosle klupske garniture, Zagorcu se nije trebao produzit ugovor pa nek brani u Cibaliji, a Ristovskom se ugovor treba produzivat po jednu sezonu kako to rade u velikim europskim klubovima sa igracima 30+, pa se dokazuj iznova i iznova... Eto moje razmisljanje o tretmanu senatora.
  • Crni86
    4.6k
    spremni ući u fight više puta tokom utakmiceMaksim Maksimirski

vjerojatno ciljas na riletov hrvacki zahvat iz nemoci i misicevo naguravanje nakon faula u trenutku kada hvatas rezultat. Nije to nikakav fajt i nabrijavanje. To je cista nervoza iz nemoci i trebao to ispravno klasificirati.

Mogao se misic pofajtat i bacit na glavu kod suta za drugi gol. Vise bi mi to znacilo nego da glumi pjetla po terenu i gura vodu na mlin protivniku te unosi dodatan nemir u ekipu svojim ponasanjem. Uz to dobis retardirani zuti karton za nista, a igras na takvoj poziciji da svakog trena mozes morat napravit neki profesionalan faul kako bi zaustavio protivnicku kontu. Totalno amaterski od jednog i drugog.

Mogli su se decki poput stojketa i pjace vratit u obranu kod prvog gola pa da nam obrana ne ispada kao da igramo sa 3 igraca manje.

Da smo mi imali pristup poput naseg suparnika danas, dobili bi ih 6:0. Tako da je suludo pricat kaoo je pristup danas bio dobar i nabrijan.
  • Orc123
    8.7k
    frende, ja mislim da se ti zezas? Spikic najbolje krilo? Ajd molim te.....taj je 4 godine u klubu, mozda i vise....gledao sam ga toliko utakmica da bi ondvaki tko nema pojma o nogometu zakljucio da nije igrac za ozbiljnu rolu u Dinamu i to je na uzorku od 100 i nesto utakmica! Ocjenjujes dovedene igrace na osnovu 5-6 utakmica a neke ni natoliko....za mene malo licemjerno...cemu to?
  • jedan u nizu
    9.2k
    ovo je jedan od najlošijih izgovora za rezultate koje sam i sam ja koristio posli hajduka.

ako će nam glave svaki put bit na idućoj utakmici u Lp, onda ćemo bit u minusu sa dvoznamenkastim brojem bodova u hnlu budući da je preostalo još 6 utakmica u ligi prvaka.
    don

Nisam rekao da je izgovor.
    Izgovora nema. Opravdanja nema.
    Ono sto treba jest detektirati problem. A problem nije jedan, ima ih vise.
    A jedan od njih je sigurno sljedeca utakmica. I na tome treba poraditi da se tako nesto ne ponovi ili smanji utjecaj.

Ako je problem nekoga igraca primanje lopte, ne kazes da je izgovor da lose prima loptu. (i kao ok je, oprostit cemo jer lose prima loptu). Kazes da je to problem i onda se vjezba na tome da se to popravi.
  • emilperska
    6.7k

Tko je bolje DESNO krilo od Špikića trenutno?
    Pjaca desno?
    Cordoba nije krilo
    Hoxha ili Stojke desno?
    Posto vec igramo bez lijevog beka, najbolje da onda stavi Roga na desno krilo pa da show bude potpun..
  • Orc123
    8.7k
    da, Cordoba nije losije krilo trenurno po nicem osim po tome sto nije jos prosao prilagodbu. Vec sad pokazao da je korisnije krilo od Spike...a to da Pjace ne moze desno, to je jasno...bas kao ni Kaca...
  • don
    7.1k
    koristilo se kao izgovor, posebice posli hajduka.
  • emilperska
    6.7k

Napisao sam gore vec..
    Za mene je Cordoba na postavljenu obranu beskoristan igrač. On je s ovim sto sad igra korisniji u LP nego u HNLu. Iza linija bi trebao dobar s Petkom bit tj na Petkove i Batijeve lopte.. ali on 1 na 1 moze granično veterana Ademija proć, a kamoli nekog spremnog profesionalca koji nije načet ozljedama i suspenzijom od 2 godine..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.