• Nousername
    705
    Evo ja cu ti odgovorit
    Zasto nije doveo back up Mišiću?
    -zato jer je u veznom redu guzva.Misicu nije problem odigrati tijekom sezone 90% utakmica,a u onim manje zahtjevnim ce se gurati Mikic koji ce se kroz te manje tekme probati progurati u vezni red

Zasto nemamo lijevog beka nego jebemo u mozak RPGa?
    -zato jer na desnoj strani imas Ristovskog kojeg bi dovodenjem lijevog beka stavio na klupu,a on sigurno nije igrac za klupu.Ovako si lijepo pokrpan na lijevoj strani sa fizicki mocnim bekom koji obavlja defenzivni dio sto mu je jaca strana,a na desnoj imas Ristovskog koji vise volio otici naprijed i ima odlican centarsut.Ne treba zaboravit i da se Moha vraca pa i Pero Bockaj.Tim radis guzvu na bekovskim pozicijama vec sada

Zasto nemamo još jednu špicu?
    -ovo je jedini minus ovog prijelaznog roka
    Zasto je prodan Brodić, ako nema zamjene?
    -jedno te isto pitanje

Koja je logika u posudbi Bulata?
    emilperska
    -kao sto sam reko u veznom redu je guzva(Misic,Baturina,Sucic,Ademi,Rog,Mikic+na ofenzivnig veznog mozes igrati i sa Stojkovicem i Kacavendom).Odlazak Bulata na posudbu je po meni top opcija ako on zeli igrati konstanto i razvijati se koliko moze.Nije igrac za prvu postavu i cesto je i on imao losih tekmi.Ovako ce se vratiti na kraju sezone pun samopouzdanja(ako Bog da) i vratit ce se u situaciji gdje ce mjenjati Batia i Peru koji ce vec tada ostvariti izlazne transfere.
  • The Undertaker
    5.8k
    Iz Francuske su dovedeni Bernauer i RPG. Ovaj drugi je top pogodak.
  • Daliban
    2.2k
    Mi nemozemo dovesti igraca za 5,6 milja eura trenutno. Nego se moramo krpati , pronalaziti dobre igrace za Malo novaca .Kujtim Shalla

Mi da prezimimo u LP i pokupimo sve moguće bonuse, opet bi nam valjali ovu priču i dovodili škart.
  • Krizy
    46.5k
    Svaka čast Daliban.
    Osim što si vrhunski taktičar i vrhunski skaut, razumiješ se i u financijsko stanje kluba.

Nestaneš kad se odigraju dobre utakmice.
  • don
    7.1k
    Mi da prezimimo u LP i pokupimo sve moguće bonuse, opet bi nam valjali ovu priču i dovodili škartDaliban

na zimu nema opravdanja. Do zimskog prijelaznog roka će leć neke pare od ulaska u LP i sve osim provjerenih pojačanja je za otkaz Mariću prvog dana poslije završetka prijelaznog roka i traženje novog SD za ljeto 2025.
  • Daliban
    2.2k
    Iz Francuske su dovedeni Bernauer i RPG. Ovaj drugi je top pogodak.The Undertaker

I FIlipović, Mbuku...

Znamo da je Marić pratio Oliverasa mjesecima. Znamo da je želio prodati Sučića i dovesti Čerina. Znamo da je rekao Brodiću da nije potreban.
  • Daliban
    2.2k
    Nestaneš kad se odigraju dobre utakmice.Krizy

Kaj da onda komentiram? Onda sam sretan.
  • The Undertaker
    5.8k
    Ne znaš (barem veći dio) već nagađaš. Ne znaš ni kakav budžet je imao i kakva ograničenja.
    Da li je SD radio dobro mogu ocijeniti samo ljudi detaljno upućeni u razgovore oko pojačanja, prije svega Zajec i Jakirović.
    Mi sa strane možemo samo ocjenjivati da li je igrač pogođen ili ne i to na nekom većem uzorku utakmica.
  • Crusades1986
    13.4k
    MbukuDaliban

Ak je Augsburg u Francuskoj onda da...
  • Krizy
    46.5k
    Kaj da onda komentiram? Onda sam sretan.Daliban

S tim si mi sve rekao.
  • Daliban
    2.2k
    Ak je Augsburg u Francuskoj onda da...Crusades1986

Pa igrao je na posudbi u Ligue 2. Kakve veze ima kaj je formalno bio Augsburgov igrač kad za njih nije skupio ni 90 minuta.
  • Daliban
    2.2k
    Ne znaš (barem veći dio) već nagađaš. Ne znaš ni kakav budžet je imao i kakva ograničenja.
    Da li je SD radio dobro mogu ocijeniti samo ljudi detaljno upućeni u razgovore oko pojačanja, prije svega Zajec i Jakirović.
    Mi sa strane možemo samo ocjenjivati da li je igrač pogođen ili ne i to na nekom većem uzorku utakmica.
    The Undertaker

Aha, oprosti. Ljudi u klubu su podložni samo svojoj vlastitoj kritici jer nitko drugi nema jednako detaljan uvid. Ima smisla.
  • The Undertaker
    5.8k
    Morati ću pojednostaviti upise. Naravno da su ljudi u klubu podložni kritikama ali ako pojedinačno izdvajaš nekog krivca, trebao bi imati argumente za to i poznavati točno njegove odluke. Možda je baš Jakirović htio Mbukua, možda Zajec, možda Manenica nije htio dati pare za nešto bolje...
  • Daliban
    2.2k
    Morati ću pojednostaviti upise. Naravno da su ljudi u klubu podložni kritikama ali ako pojedinačno izdvajaš nekog krivca, trebao bi imati argumente za to i poznavati točno njegove odluke. Možda je baš Jakirović htio Mbukua, možda Zajec, možda Manenica nije htio dati pare za nešto bolje...The Undertaker

Mbuku je igrač ponikao u Marićevom francuskom dvorištu i to je jedino mjesto gdje ga je itko uopće mogao gledati jer u Augsburgu nije ni igrao. Ne moraš ti ništa simplificirati nego se samo nemoj praviti bedast.

Jakir je želio Pašalića, znamo i za to.
  • emilperska
    6.7k

Šanse da je Jakir htio Mbukua su jednake kao da mi dobijemo na Emiratesu..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.