• vjeko1701
    9.4k
    Otprilike ko oni osvrti da je gotova era Dinama? Počinje donimacija Hajduka? Bilo je lijepo dok je trajalo?

"Anđele moj", ja te se sjećam kao nekad kvalitetnog forumaša ali razina plakanja koju si iznio zadnjih godinu u pol je rijetko kad viđena.
  • Krizy
    46.5k
    Nadam se da se traži majstor umjesto sadašnjeg šegrta. Neno neće trpiti ljetne pizdarije u režiji klauna Marića.Captain America

Aj ti malo odmori. Već ti je oprošteno par vrijeđanja zadnjih dana, a za slična si branio Jakirovića i tražio par prijelaznih rokova.
    Dosta je tvoga trolanja i vrijeđanja.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ako pobijedimo u salzburgu uz dobre igre igraca koje je doveo ljetos hoce dobiti pohvalu ili se samo ceka losa predstava?
  • emilperska
    6.7k

Ocjenjujemo ga malo dulje..
    Bit ce vesel zimski prijelazni rok s NBovim ocekivanjima i SDovim fiksacijom na skartove Fradija i velebna pojacanja iz Ligue 2..
  • Cif
    77
    mislim da te Marić povrijedio na osobnoj razini.Daj ispričaj kaj se dogodilo?
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Da se razumijemo, ja sam rekao da će do prvih problema doć kad Neno iznese želje i očekivanja, pa ga dočekaju odbor, pododbor, zasjedanja, itd.

Ne znam koliko se SD tu uopće pita do kraja i što su mu dometi/krajnje ovlasti. U takvom rasporedu ga se i ne može označiti kao glavnog krivca. Ali ni svakog trenera kog se nakon prvog kiksa kreće bacati pod vlak.

Po meni je to kompleksna situacija.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Kadzior, Dilaver su inace dosli iz Barce i Bayerna :wink:
  • Gradjanski Dinamo
    359
    Joj nemojte mi samo tog Denisa spominjat. Lik je prvi kad treba hračnut na bilo kaj vezano uz Dinamo, a šatro je Dinamov navijač.
    S druge pak strane, kad se ispostavi da nije ispalo kako je najavljivao, onda se drži ko da se nikaj nije dogodilo.
    Nemam nikaj osobno protiv čovjeka. Ima pravo na svoje mišljenje. Ali takav pristup me živcira neopisivo.
  • emilperska
    6.7k

Kadzior i Dilaver su koštali, vjerovao ili ne..
    Nisu bili free agency..
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Aham, znaci da su Torrente i Mmaee placeni onda ne bi imao nista protiv njih?
  • Nousername
    705
    tebe cemo dovest vidim ds znas posao
  • The Undertaker
    5.8k
    Zajec je rekao a Manenica potvrdio da se odluke o pojačanjima donose u trokutu trener-SD- predsjednik kluba. Baš me zanima kako onda netko tko nije prisustvovao tim razgovorima zna koja je točno bila uloga Marića kod tih transfera odnosno koji su igrači njegovi, koji Zajecovi a koji Jakirovićevi?
  • emilperska
    6.7k

Njegov modus operandi je da trazi igrače tipa MMA koji su na papiru free agency nevezano uz provizije koje moras dati za potpis jer se kao tu nije platila odšteta, a ne gleda se da se da 2-3 mil pa da imas stopera za prvih 11. Cijena je bila osnovna premisa prijelaznog roka, nevezano za to sto nosi takav ugovor MMAe u buducnosti.

Zasto nije doveo back up Mišiću?
    Zasto nemamo lijevog beka nego jebemo u mozak RPGa?
    Zasto nemamo još jednu špicu?
    Zasto je prodan Brodić, ako nema zamjene?
    Koja je logika u posudbi Bulata?

Milijun je tu pitanja na koje nikada necemo dobit odgovore. Mozda i nije kriv on, ali posto ostaje na poziciji i nije časno odstupio kao Šimić kad je vidio da mu noge postavljaju, rekao bi da ima otvorene ruke za djelovanje..
  • Daliban
    2.2k
    Zajec je rekao a Manenica potvrdio da se odluke o pojačanjima donose u trokutu trener-SD- predsjednik kluba. Baš me zanima kako onda netko tko nije prisustvovao tim razgovorima zna koja je točno bila uloga Marića kod tih transfera odnosno koji su igrači njegovi, koji Zajecovi a koji Jakirovićevi?The Undertaker

Vodimo se zdravim razumom i novinarskim/insajderskim informacijama. Ne trebaš bit neki lumen da zaključiš da su igrači dovedeni iz Francuske Marićevi pikovi, npr.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Cijenim misljenje i postujem od svakoga a tako i brata @Captain America sto se tice sd i samog transfer roka. Ali danas je gospodin Manenica u interview za indeks ili sportske novosti sve objasnio i potvrdio ono sto su ljudi belgiski klubu ovdje i pisali u vise navrata. Mi nemozemo dovesti igraca za 5,6 milja eura trenutno. Nego se moramo krpati , pronalaziti dobre igrace za Malo novaca . Nema nam druge. Grijesit cemo bez daljnjeg. Stvar je Prilagodbe prije svega. Sve koje smo doveli su odlicni decki ,neki ce se uklopiti neki nece. Ali low risk, ogi je na pozajmnici , oliveras takodje , ima Puno putanja a dovoojno utakmica za sve . Lako se rijesiti igraca na pozajmnici ili koga si doveo besplatno nego ove koji su dovedeni od bivse uprave sa skupim a dugim ugovorima tipa Štefulj . Kao sto je navedenom.situacija nije loša Ali nije ni Banja sto se tice novaca. A Lova od uefe koji su svi zagovarali stigla j nakon kraja prijelaznig roka. Budimo strpljivi. Radi se najbolje sto mogu. Pa ko nebi ovo potpisao od nas prije samo godinu Dana . Na svim frontovima sve je bolje. Bit ce nam i momcad sve bolja. Samo treba strepljenja i pozitive. I danas smo bili losi. Al jbg desi se, a nekad i protivnik bude dobar. Istra je oskoristila nas los dan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.