• Zg123
    486
    Je je, Istra samo protiv nas se napali a svima skidaju gace. To sto smo mi odigrali sramotno lose neces spomenuti nego ces oplesti po protivnickoj ekipi jel vidi cuda nije nam pustila utakmicu i skinula gace?!
  • emilperska
    6.7k

Kakve igrače to Marić dovodi? Provjerene?
    Sposobne odmah uc u prvih 11?
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Mogu shvatiti razočaranost, ali gdje je ona: Stojim uz tebe i kada ti ne ide, i kada je teško s tobom sam ja..

Ma muka mi je od svega

• Paggini
    26.2k
    Ristovski i Mišić su isto ponjeli seljački, Ristovskom to nije prvi put.Dudu 9

Ma da bi riječ rekao, slažem se, ali njihovo je seljacluk, a ovo Istrino je perfidna strategija
  • Blueshadow86
    1.9k
    Ne možemo igrati s jednim napadačem, a da to bude Kulenović. Njegova funkcija danas je bila - nikakva.
    Loše, bezidejno...imamo pola sata igrača više, a da se to nije ni osjetilo.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Jak vjetar puse u suprotnom smjeru a mi forsiramo ubacaje, a poznati smo po tome da se volimo dodavat i u 16m...
  • ElektricnaInfluencija
    293
    Ponekad se zgrozim kakav je to Dinamov navijački puk. Ne mogu vjerovati što neki pišu, i to na forumu koji je namijenjen "ljubiteljima" Dinama.
    Igra je realno gledano danas bila loša, ali s obzirom na to kako smo igrali, rezultat je odličan.
    Svi smo očekivali da će dolaskom Bjelice sve biti bolje, i hoće. Ali ne ide sve preko noći, Bjelica nije u Dinamu ni mjesec dana, a neki će ga već sad opako kritizirati i vrijeđati. Najlakše je komentirati iz fotelje.
    Budimo realni, stanje uopće nije tako loše: izjednačeni smo s Rijekom, a Hajduk je ispred nas samo za 1 bod (sutra eventualno 4), ali još je 26 utakmica ispred nas.
    Osim toga, u LP imamo jedan bod, i u srijedu idemo u Salzburg koji je u jako lošoj formi.
    Ovakve utakmice kao danas dogode se i najboljima. Bjelici će sigurno trebati još neko vrijeme da posloži ekipu kako treba, nije čarobnjak.
    A ovo što neki pišu da treba odustat od LP je suludo i bolesno.
  • Cif
    77
    a da bar dobiju ti igrači po pet utakmica u nizu.A ne da se prave rošade za igrače koji više nisu na razini Dinama il' ih boli briga za domaću ligu.
  • Orc123
    8.7k
    eto Pjaca ti je provjeren igrac i stanti to znaci?
    Da bi vidjeli kakvi su igraci prvo trebaju igrati a ne da igraju oni koji moraju igrati bez obzira na to koliko ne doprinose igri!
  • Peškaman
    4.8k
    Nek' je sram i stid prvih 11 danas,katastrofa od utakmice.
    Smješan crveni karton,da nisu dobili mi se ne bi približili golu danas...
    Ovoliku količinu bolikurca 11 igrača u istom trenutku odavno nisam vidio.
  • Crni86
    4.6k
    Dojma sam da smo ulaskom roga i ogiware samo dodatno ubili tempo utakmice.

Isto tako danas puno pre malo probijanja bokova. Jedan na jedan samo baturina i petko nesto mogu napravit, svi ostali su sterilni.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    bez obzira na uvjete u takvoj situaciji je jedino logično da se ide na ubačaje. Sad možemo pričati je li se moglo Torrentea poslati gore pa da se cilja glave njega, Petkovića i Kuleta.
  • sebenico
    734
    Osim toga, u LP imamo jedan bod, i u srijedu idemo u Salzburg koji je u jako lošoj formi.ElektricnaInfluencija

Salzburg u lošoj formi je za tri klase bolja ekipa od Istre kojoj danas nismo mogli ništa, uključujući pola sata s igračem više.

Ovakve utakmice kao danas dogode se i najboljima.ElektricnaInfluencija

Nama se događaju iz kola u kolo. Niti protiv Varaždina mi nismo bolje izgledali od ovoga samo tada nismo nekim čudom primili gol.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Vezano za utakmicu. Igru briši bod upiši. Čak je po meni više Istra zaslužila taj bod nego mi.

protiv bunkera jako bezidejno, trilion ubačaja i jedno veliko ništa. Po meni penal i jest, al crveni nije.

Ademi ima želju i htjenje, igru za možda 45 minuta maksimalno, al njegovo kao i Zagorčevo full time je prošlo.

Torrente kad se branimo dobar, kad napadamo i na kontre spor. Ristovski i Mišić mogu biti sretni što ih ćelavi nije nagradio crvenima, jer vrlo lako su mogli i oni proć kao i garavi u Istre

Sve u svemu, nije dobro, i protiv Varaždina je uguralo se i pobijedili smo, ne može svaki put "na muda".

(sad nek se neko javi i rekne da je ovo nikad jača i atomska Istra i Guardiola iz Italije i da je ovo bod ko kuća na nikad težem gostovanju)..
  • Paggini
    26.2k
    Smješan crveni karton,da nisu dobili mi se ne bi približili golu danas...Peškaman

Dobro, crveni je bio opravdan, dva školska žuta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.