• Paggini
    26.1k
    Ne možemo mi igrat utakmice bez desetke, bio to Bati, Stojke na 10, Kacavenda na 10 ili Rog na 10.

Do 70e minute mi nismo smislenu akciju i kreaciju imali sa tri zadnja vezna u vezi, potpuno besmisleno postavljanje, čim je Baturina ušao je tu bilo igre i razigranosti.

Potpuno besmislena postavka od Bjelkana
  • vjeko1701
    9.4k
    Buraz, nismo zaslužili pobijediti, ali dugo nisam doživio razine ciganluka kao kod Istre veceras, jebes mi mater ako se od 45 minuta u drugom poluvremenu igralo 15... StrahotaPaggini

Ja se općenito nadam da se HNL proći ovaj talijanski "craze". Doslovce njihov stil nogometa i vođenja utakmica je zadnja stvar koja ovoj ligi treba.

Taman neki krenuli ekperimentirati, probali sa španjolcima i po meni svi pogodili. Konačno si od nekih ekipa dole vidio nešto novo umjesto standardnog ciganjenja i onda BUM, svi odjednom deru po talijanima. Ne bi ih se postidili ni najveće trenerske "ikone" HNL-a s kraja 90ih, početka 2000ih.
  • Orc123
    8.7k
    sta ne valja s Cordobom? Mlad, potentan igrac koji je odmah pokazao da ima kvalitete! Sta bi on trebao rjesavati utakmice? On danas nije igrao, gdje du nam ostala krila....Pjaca reprezentativac Hrvatske! Gdje je bio danas? Kule? Misic?
  • Dudu 9
    332

Kao da su naši bili bolji.
    Ristovski i Mišić su isto ponjeli seljački, Ristovskom to nije prvi put, nego redovan obrazac ponašanja svaki put kad nam ne ide.
  • IvanS
    192
    De dobro je sada. Još uvijek ima dosta utakmica do kraja, stignemo sve...

Što prvenstvo bude odmicalo bit' ćemo sve bolji.
    Zdravstveno stanje se popravilo, dobili smo širinu i sada još samo da svatko krene igrati svoju poziciju sve će se to posložiti.

Bez brige.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    ovo je vođenje utakmice u maniru Ante Čačića.don

Brko bi poveo 1-0, zatvorio na Mourihnovski način, pa se ti Tramezzani Ancoma slikaj, i pobijedio, koliko god mu mi išta osporavali.
  • wolfgang14
    1.7k
    Nikad nisam bio uvjereniji u pobjedu dinama protiv salzburga kao sada. To uvijek tako biva, dinamo kiksa ili igra loše, niko ne očekuje ništa od njega i onda naguzi u europi suparnika. Stavljam kuću na dinamo u srijedu, odlična je kvota
  • Omake
    3.4k
    Nije mi jasno kako se ušlo s onakvim pristupom u prvom poluvremenu. Istra je igrala kao da im život ovisi o utakmici. Naši kao, nema žurbe, malo po malo, nekako ćemo već.
  • MarK
    690
    ovo je bilo nakon pražnjenja yaya 2 tjedna tako da se može tolerirati
  • don
    7.1k
    Brko bi poveo 1-0, zatvorio na Mpuruhnovski način, pa se ti Tramezzani Ancoma slikaj, i pobijedio, koliko god mu mi išta osporavali.Navijač Dinama

I Bjelica bi da je poveo, ali nije.

Neshvatljivo.
  • Marc
    137
    Ne izgleda ovo dobro… jbga imam deja vu prosle sezone i onih kamilica… nadam se da ce sve na kraju i zavrsiti kao prosle sezone ali.. ovo je vec… nemam rijeci.. nadam se da je ovo iznimka ali neka pitanja se moraju postaviti… gdje je drugi napadac, gdje je drugi golman.. gdje je lijevi bek… gdje je srednji vezni razbijac… gdje je agresivnost danas na utakmici… zasto zamjene nisu isle ranije danas.. zasto bezglavo nabacivanje skoro cijelu tekmu.. gdje su akcije… i dalje vjerujem na kraju da cemo izvuc sezonu i biti prvaci ali oprostite, jednostavno nakon prosle sezone sam izgubio zivce za ovakve utakmice i sezone gdje se provlacimo i vucemo… bez volje, bez agresivnosti.. kamilica…
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Da se majkic nije zaletio ko lignja na varalicu ne bi dali gol do sutra
  • Cif
    77
    lijevog beka je mogao igrati Ogivara od početka utakmice.Zadnjeg veznog je mogao igrati Pavić.Golman nije kriv toliko koliko je kriva obrana danas.Ajd za špicu se slažem.Makar ovdje svi da ne velim kaj rade na Petkoviča.A Cordoba uludo bačeni novac.Nisi baš bistri
  • Noel
    7k
    Carević i Tramezzani skaču love za vrat protiv Dinama skaču i na rubu su živaca a protiv Hajduka skidaju gaće u prvim minutama tekme i manji su od makovog zrna.
  • Orc123
    8.7k
    Motemo mi imat nezz kakvu sirinu, moze Maric dovoditi igrace ali uvijek ce igrat isti...bila bi druga pjesma da svi krecu s 0....ali to se nece desiti nikad u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.