• Orc123
    8.7k
    I dalje igraju imena, a ne oni koji zalsuzuju barem priliku.....
  • Boycie
    1.5k
    Jbg, negdje Istra spusti gace, negdje stave pancirke.
    Pobjedu nismo zasluzili svakak.
  • Zg123
    486
    ovo je vodjenje u maniru Sandra Perkovica protiv Slaven Belupa, totalno se pogubio
  • Crni86
    4.6k
    sramota. To plus reakcija misica i ristovskog dovoljno govori koliko smo mi danas bili nemocni.
  • Cif
    77
    Špikić je već da je Dinamo malo normalniji klub već trebao biti na posudbi u Šibeniku ili prodani u Rumunjsku.
  • Plava stijena
    254
    Znači Ademi dobije kopačkom u oko u 90oj min nakon što je već pokazana nadoknada te to sve skupa traje neke 2 min i ova konjina od suca sudi kraj kao da tog prekida nije ni bilo, a bilo je i drugih odugovlačenja.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Kako će nas koštati ovo s igračima na neprirodnim pozicijama, koliko je teško gledati kako se neki muče. Kule ne može sam igrati špicu i točka! Neka Neno ponovi Varaždin kao što su neki napisali.
  • Cif
    77
    a Marić je kriv da igraju senatori ?
  • Dudu 9
    332
    Pristup utakmici apsolutno sramotan od strane igrača, al ni Bijelica se nije proslavio s pripremom i vođenjem utakmice.
    Varaždin se nekako i mogao tolerirati, pražnjenje nakon Monaca, loš teren itd.
    Ali za ovo večeras nema opravdanja.
  • blubach
    501
    Wow, ovo je bilo stvarno loše.
    Jedan sam od onih koji su očekivali čuda od Bjelice odmah, ali izgleda da ipak to ne ide tako jednostavno.
    Teško mi je sada davati gotove zaključke, premali je uzorak utakmica, ali zasad (osim protiv Monaca) se nastavlja ono od prije: premlaki smo, tetkasti u duelima u odnosu na protivnika i to se vidi i na igri i na rezultatu. Sve više i više se čini da nije problem do trenera (iako je današnja postava upitna) nego do igrača i da imamo roster upitne kvalitete.
    Ali ponavljam, premali uzorak zasad, pričekajmo barem do polusezone za pljuvanja.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Marić je kriv što nije doveo pravog lijevog beka, špicu, zadnjeg veznog, pravu rezervu Nevistiću i još k tome bacio 2 mil. za Cordobu.
  • Gradjanski Dinamo
    360
    Jel ima netko statističke podatke o tome koliko smo bodova prosuli u prvih 10 kola po sezonama u zadnjih 10 godina npr.?

Ne mogu se oteti dojmu da je ovo jedna od gorih sezona po tom pitanju. Ovakve tekme smo prošle sezone dobivali, čak i uz lošu igru.

Ovo je kriminalno loše. Baš loše.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Bjelica je zakasnio s izmjenama. Ademi unatoc golu nije trebao odigrat svih 90 minuta. Hoxha ne znam zasto nije dobio minute. Bedem sazad bez Maxa 2 gola na gostovanju protiv Istre, more li?
    Uglavnom, nisam zadovoljan.
  • sebenico
    746
    Nisam htio ništa komentirati za vrijeme tekme, ali ponovo loše.
    Moje je mišljenje da se mi moramo fokusirati na HNL. Na gostovanjima smo užasni. Čak imamo i više bodova nego smo igrom zaslužili. Igramo bezvoljno i mlitavo, bez ideje što želimo napraviti.
  • Babangida
    43
    Šteta , kad se sjetim koliko sam srao po Jakiru, ispada nažalost da je problem voljnog momenta igrača , bar sto se tiče HNL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.