• Jaro
    7.7k
    al da bi odigrao iz prve, druge mora imati i kome dati loptu ili mu netko mora otvoriti prostor kretanjem... kao i kod Maxa - ocito se moze i zna igrati i drugacijenego do sada, al dosta toga je do pristupa cijele momcadi - zapravo je malo zalosno ovako promijeniti stav u tjedan dana i pokazatelj totalnog neprofesionalizma i nepostovanja prema bivsem treneru, ali i prema sportu, sebi i posebno klubu - cijela momcad... Kod Jakirovica je problem sto on nije bio prije Dinama dovoljno velika faca da bi se nametnuo u svlacionici bez podilazenja vodjama i jbg, to ga je na kraju i kostalo...
  • Big Daddy
    1.3k
    Imao je on uvijek koga odigrati, ali je vise volio sam zavaljati protivnike. Ponekad je i uspio ali jaaako cesto nije i to je jako iritiralo jer je masu izglednih akcija, pogotovo u kontrama i polukontrama jednostavno zabio u zid, umjesto da produzi najbrze moguce iz prve ili druge.
  • Marley
    1.9k
    Pohvale kapetanu. To je Bruno kakvog hocu gledati.

Jedino, cini mi se da je 60ak min njegov maksimum sto se tice trke ma koliko se trudio, bas me zanima moze li se kondicijski dici na visi nivo.
  • Georg Koch
    4.8k
    Cak skoro i draze od slobodnjaka i golcine, bilo mi je vidjeti onu precku Petka sa 16m.
    Nadam se da ce Bjelkan sa stozerom "natjerat" Brunu da vise koristi sut (koji mu je usput odlican) - jer je napadac a ne animator na djecjem rodjendanu.
  • Jurki
    12.4k
    animator na djecjem rodjendanu.Georg Koch

Hahaha.. odlicna..

Bruno šutiral prema golu jucer vise nego u svim utakmicama do sad ove sezone.
    Bit ce Brunča dobar kad ga se pritegne.. zna on da nema vise zajebancije.
  • Big Daddy
    1.3k
    Kod Petka se tocno vidi drugaciji nacin igre i razmisljanja, ocito mu je Bjelica vec sada usadio na ne kemija previse, kod Ademijevog gola kad je propustio loptu kroz noge di Ademi izlazi sam na golmana. Stari Petko pod Jakirom bi ju primio, kemijao, filozofirao i zaletio se u trojicu. I tak je jucer bilo cijelu tekmu, trazi jednostavna rijesenja, igra iz prve, druge., a kad tak igra-zvijer je. Svjetska je klasa, ali samo kad on to hoce, kad igra jednostavno i brzo, nek tak i ostane., a i bude i mora, jer Bjelica nema milosti prema nikome, tako ni prema njemu.
  • masacusec
    3.8k
    Usrao se brunčica da bi ga Neno u vodonošu pretvorio pa se trgnuo.
  • marcio amoroso
    37.3k
    4 gola u zadnjih 5 utakmica za Brunu. Rijeka, Bayern, Slaven i sada Lokomotiva.
  • Big Daddy
    1.3k
    Vidi se tko je na IG story postavio :grin:
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Kaze bio u klubu godinu ipo, znaci zima 2020.kad je otisao Olmo. Bas me zanima koliko je istine tu...
  • NitkoBitan
    18.7k
    Lovacke i menadzerske price, mrtva trka...
  • gledatelj
    621
    Možda je i plaću uračunao kroz cijeli ugovor pa je zato takva cifra. Tko zna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.