• Cosey
    519
    Realno već jesmo. Samo se čeka da se to verificira.

Uglavnom, fantastično. Nisam očekivao 42k, a kamoli 50k.
    Sad je cilj da se to ustali pa onda možda i krene prema gore 60,70k.
  • DrawTube
    5.2k
    Već sam rekao, meni je za iduću godinu dovoljno da ponovimo brojeve od 42 000 tj 50 000

Vjerujem da sigurno ima dio ekipe koji se učlanio jer misle da članstvo vrijedi 365 dana a ne do 31.12. pa će biti razočaranje 1.1. I da ima onih koji su se učlanili na valu DP

Bitno je prvenstveno zadržati njih i potaknuti ih da budu stalni članovi, a onda se možemo siriti
  • NitkoBitan
    18.6k
    Vjerujem da sigurno ima dio ekipe koji se učlanio jer misle da članstvo vrijedi 365 dana a ne do 31.12. pa će biti razočaranje 1.1. I da ima onih koji su se učlanili na valu DPDrawTube

Ma takvih je zanemariv broj u danasnjem vremenu dostupnosti informacija. Ne treba zaboravit da je ovo prijelazna godina i da nekima jos uvijek vrijede pogodnosti clanstva iako se nisu uclanili u ovoj kalendarskoj godini. Vjerujem da ima i onih koji nisu bili clanovi u ovoj ali se budu uclanili pocetkom iduce jer znaju kakve pogodnosti clanstvo nosi.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Ja i dalje vjerujem da mi do kraja godine uz dobre partije u ligi prvaka, dobar marketing dinama, bad blue boysa, dinamovo, dinamovi pub kvizovi, futsal dinamo, kk dinamo možemo do 60 000. Ima i više nego dovoljno vremena.

Ali svakako pohvalno za svakog tko je pripomogao da imamo danas svoj klub, 50 000 članova i da se to jača iz dana u dan i mnoge druge veličanstvene stvari. Do nedavno nezamislivo. To sada treba čuvat da nikad ne propadne i jačat jer potencijala imamo.
  • Papastrumf
    12.9k
    I službeno smo prešli 50.000 članova. Klub je prije samo 2 godine u ovo vrijeme brojao cca 20.000 članova.
  • Marktwain
    32
    Da ne prođe nezapaženo u ovoj trenutačnoj shizofreniji, prešli smo 50,000 članova.
    Čestitke gospodo Dinamovci.
  • Paggini
    24.1k
    50 000 je čudesna brojka i sad svi kolektivno, ne samo klub, bi se trebali pobrinuti da to, u najgorem slučaju, za 2025. bude podjednaka brojka a stremiti još i većoj.

Također, iako još nije vrijeme za to, raditi na osvještenju članova da je ovo NJIHOV klub i da oni izravno biraju tko će voditi klub svake četiri godine jer moćna je stvar imati, hipotetski, 60 000 članova i izlaznost 80%.
  • badjibadara
    3.6k
    464089148_862434902740798_3606501584703527199_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=56-n_yD02IkQ7kNvgFZo0oK&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&_nc_gid=Ajr2p7zjiZjuTBpiyKrC3mH&oh=00_AYAmZ1owJtcakf4Fvqprr1ME0f8on3Dx7hi7PSlKWkWfwg&oe=671C20DD

https://hr-hr.facebook.com/zdinamo/

60 000 članova i izlaznost 80%.Paggini

Vjerojatno imamo podatak o ukupnoj brojci maloljetnih članova. Ovo danas je top, i ne smijemo stati.
  • Dino
    2.8k
    Cestitke svima nama koji smo pojedinacno doprinijeli ovoj ogromnoj brojci, a pogotovo svima u klubu koji su priblizavanjem kluba navijacima, akcijama druzenja i uclanjenja bili glavni akteri obaranja ovog rekorda!
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Da malo osvjezimo i potaknemo sve nas da nastavimo sa uclanjivanjem.

24.listopad.2024. Broj clanova 50 124.
    Pojacalo se u zadnjih dva tri dana.

Uclanjujte sve neodlucne i neaktivne dinamovce neka brojka raste iz dana u dan. Idemo po sesdeseticu!
  • Robi T
    246
    Zonaši imam pitanje.
    Imam godišnju za zapad i u nedjelju bi furao kćer na tekmu.
    Ona nije član kluba.
    E sad,ja mogu prepustiti svoju godišnju za ovu tekmu preko weba i kupiti karte za nas dvoje,da sjedimo zajedno.
    Postoji li mogućnost da iskoristim svoju godišnju i još kupim kartu za nju pa da sjedimo zajedno?
  • Mladi Starac
    211
    to i ja znam imati problem jer ja imam godišnju za ZD a oba sina su samo članovi pa kada žele ici na tekmu samnom muku mučim kak da sjedimo zajedno.

no najbolje bi ti bilo da svoju godišnju prepustiš na webu, a za sebe i kćer kupiš karte.
  • Robi T
    246
    mislim da bu tak i bilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.