• Papastrumf
    12.8k

Uclaniti se mozes i u fan shopu.
    Kiosk radi ponedjeljak i cetvrtak 15-19, srijeda 9-13 h te na dan utakmice.
  • blue heart 72
    1.8k
    hvala lijepa. Pitao sam za jednog frenda. Idem mu to proslijedim
  • Crusades1986
    13.1k
    49.556... još malo i prebacujemo i 50 tisuća. Nadam se do kraja listopada.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Sad sam malo tražio po ovoj temi, ali možda netko ima točniji broj. Koliko smo imali članova na početku 2024.? Nešto sam tu našao da smo imali 22 000 prije izbora, ali cca 13 tisuća je imalo pravo pristupa izborima? U svakom slučaju impozantna je brojka od 50 tisuća članova...
  • striko
    1.6k
    Za one članove koji ne nose člansku u novčaniku, istu mogu dodati u google wallet. Spremi se u obliku bar coda pa pretpostavljam da se može koristiti na prodajnim mjestima.
  • Keyser Soze
    10.4k
    Trenutno smo na točno 49.700 članova, još samo 300 do nevjerojatnih 50 tisuća.
  • prefontaine
    809

Ma kakav gugl, samo old skul novčanik :strong:
    IMG-20241010-143929.jpg
  • Sajla
    5.4k
    ili jednostavno u Dinamovoj aplikaciji
  • ShanKu
    903
    Još 300 članova do jubilarnih 50000... :cool:
  • blubach
    400
    Da malo osvježimo i ovu temu, u 4 dana stotinjak novih članova, vjerujem da će se takav trend i nastavit, većina se učlanila, dalje će kapat oko 20,25 članova dnevno sa padom kako godina odmiče.

Možda je već bilo postavljeno ovo pitanje ali vidim da nema na zadnje 3-4 stranice, kad će se moći učlaniti/produljiti članstvo za sljedeću godinu? Tek kad uđemo u novu godinu ili će to biti omogućeno i prije? Jer ako ovo nije idealan Božićni poklon, ne znam što je...
  • blue heart 72
    1.8k
    Mislim da bi bilo idealno ako bi članstvo vrijedilo i 12-i mjesec prethodne godine, naravno tekuću godinu, kao i za siječanj iduće godine. Klub ne gubi ništa, a dobija da se ljudi učlanjuju već od prosinca za iduću godinu, odnosno ne moraju odmah svi navaljivati prve dane siječnja za učlanjenje, nego mogu to malo razvući do kraja mjeseca, što bi i značilo rasterećenje u odjelu za članstvo
  • prefontaine
    809
    Prošle godine tko je se učlanio pred kraj, ne znam sad točno od kojeg datuma, vrijedilo mu je kroz cijelu 2024.
  • Droljo
    8.6k
    Ma kakav gugl, samo old skul novčanik :strong:prefontaine

Gdje je to od majkijevog novčanika... :snicker:
  • blue heart 72
    1.8k
    Nestvarnih 50'000 je pred vratima. U dvoznamenkastom smo minusu
  • jakov1
    231
    Kad smo već tako blizu, ajde jedan prikladni.

https://youtu.be/8F6nFTkOng0
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.