Mislim i da je naš model prodaje s postocima na izdisaju. Ima smisla ako si mali klub pa prodaješ nekome za kikiriki, ali ako kao DInamo prodaješ nekome za iole ozbiljan novac, nećeš vidjeti puno od tih postotaka u budućnosti. — Daliban
Vlaović na Plavoj noći i sad na slikama u objavi za Ćiru, jel ima neki konkretan razlog, odnosno jel Vlaović nešto u klubu(upravi), a da sam možda propustio? — Navijač Dinama
Cijenu od 70 milja je poprilično teško ponoviti, ali ostaje za vidjeti za koliko će na kraju otići. Ako ode za cifru između 40 i 50 to će i dalje biti potvrda sve onoga o čemu sam ranije danas pisao. — scooniepenn
Ne, nije win-win situacija. Baturina je jedan od najvećih europskih talenata i za 30ak milijuna ga možeš prodati do idućeg ljeta, nakon toga mu cijena samo pada kakav god on igrač bio. Također Baturina sigurno nema želju ostati još par godina u Dinamu i igrati u Koprivnici, Puli, i Gorici koje je prerastao odavno, on je igrač za najveće europske klubove. Win-Win situacija je da ga se pokuša zadržati do kraja sezone u Dinamu i onda napraviti transfer. — Keyser Soze
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.