• Crni86
    4.4k
    da smo mogli dobit modrica sa 32,33…

Promjenilo se dosta toga danas u sportu. Igraci jako paze na sebe, prehranu i sl. Samim time produzili su svoj vijek trajanja. Ja vjerujem da bi kova sa 32,33 godine bio top pojacanje za dinamo dvije sezone kako igracki tako i utjecajem na mlade.
  • Mali dioničar
    15.9k
    Ristovski, KTC, Ademi, Petkovic, prije njih Dilaver, Leovac, pa i Budimir. Dinamo treba miks, ali miks igraca koje nece trebat moljakat da dodu.
    Gavro, Hajrovic da ne nabrajam sve..
    Efes Pilsen

Svim igračima koje si naveo je Dinamo najbolji klub u kojem su igrali kao starteri.

Dinamovi kapitalac po pitanju povratka je Prosinečki (državno sponzorirani povratak). Robert Kovač i donekle Šimunić iskusnjare koji su igrali top nogomet prije Dinama i bili su dobri i u Dinamu. Kovač je pokušao živjeti u Zagrebu pa zbrisao, Joe se eto drži.

Ostali koji su igrali u velikim klubovima tu su došli kad više nisu mogli igrati na visokom nivou - Bišćan solidan, Šokota skoro pa ništa, Šimić no comment.

Vraćali su se i oni koji su vani propali. Jeličić flop u Sevilli, Igor Cvitanović u Real Sociedadu. I opet u i njih dvojica (od kojih je Cvita zbilja puno dao i zbilja je legenda kluba) bili puno bolji u prvom mandatu.

Osim toga, kod izbora sredine u pitanju je i kvaliteta života pa se kroz akciju Modrić "zaboravilo" da su čovjeku djeca odrasla u Madridu, a i on sam duže živi u Madridu nego je živio u Zagrebu. Pa i Zidane koji može živjeti gdje želi živi u Madridu, a i Kroos je rekao da će živjeti tamo.
  • Maxova dijagonala
    993
    neće doć sa 33 igrač ranga Kovačića. On će tad još bit u Manchester Cityju. Realnije je da dođe sa 36
  • badjibadara
    3.5k
    "Ponosan sam na svoj rad u Dinamu zato što sam u svim mandatima ispunio sva očekivanja i sve zahtjeve koji su postavljeni za mene. Živio sam i radio sa Zdravkom Mamićem. To je jedan čovjek o kojem nikad ne dam govoriti loše iz jednog vrlo prostog razloga.

To je čovjek koji je meni dao šansu. Ja sam došao iz jedne male sredine, iz provincije u Zagreb, nemam nikakvu zaleđinu i jako teško bih dobio šansu da budem trener Dinama da nije bilo Zdravka Mamića. Bez obzira na to što je on na neki način uništavao moju karijeru, prije svega ovim naglim otkazima, gdje je on apsolutno vladao sa svim novinarima u Hrvatskoj. On je znao kako oni funkcioniraju.

U svim tim slučajevima tih nekih poraza hrvatskoj javnosti i hrvatskim novinarima je bitno da se neki pedro isturi vani pa da se oni zabave njime. Zdravko je to bespogovorno i bez greške znao i onda me obično gurao novinarima u ralje i gurao me niz stepenice u takvim trenucima, da bi klub i on mogli ići dalje.

To se dogodilo triput, ali opet ne dam da se priča protiv njega u mom prisustvu iz jednog razloga, opet ću ga ponoviti: zaslužio sam šansu na mnogim mjestima u Hrvatskoj, ali ne bih nigdje dobio šansu da nije bilo Zdravka Mamića."

648b1d21e212fc99680b.jpeg
  • NKDZ86
    1.9k
    pravi vojnik kluba, sada hvala Bogu i veteran iz tog doba kao i njegov tatta. još je samo trebao dodati ,da nije bilo njega, ne bi bilo dinama i sl.
  • Kulminacija
    11
    28 29 je u današnje vrijeme vrhunac karijere ako pričamo o igračima top kvalitete npr.Kovačić , 33 ili 34 kako kod koga , ali većina još može sa 33 igrati na najvećim svjetskim razinama. Suludo je očekivati da će se neko veliko ime vratiti/doći u Dinamo sa 28/29 da kida koljena po hrvatskim pašnjacima i gleda Lino reklamu koja pokriva kukuruze.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Dobar je lik, veli uništavao mu karijeru, bacao ga novinarima, ali svejedno ne da ništa reći protiv njega.
  • Zagi
    8.2k
    A gle, bez narkosa nebi imao niti to karijere za uništiti.
    Moralni relativizam široko rasprostanjen, pogotovo u toj branši i u to doba.
  • Mali Zeus
    14.1k
    ↪Mali Zeus A gle, bez narkosa nebi imao niti to karijere za uništiti.
    Moralni relativizam široko rasprostanjen, pogotovo u toj branši i u to doba
    Zagi

Trebat će još puno, puno godina da se to očisti. Lik je bio jebeni karcinom.
  • Zagi
    8.2k
    Jedino ne kužim zakaj se ta ekipa jednostavno ne povuče iz medija ili naprosto ne prestane odgovarati na takva pitanja.
    Ok, na krivoj si strani povijesti. Niti prvi niti zadnji.
    Pa daj umukni jbt. Radiš tam u Egiptu, pričaj o tome.

Ali ako bez te teme nisi interesantan medijima, a želiš ostati pa to koristiš...
    E onda si i dalje oportunist pa jedino kakvo-takvo opravdanje "Da bi radio u našem nogometu, morao je surađivati s narkosom" ne vrijedi.
  • Krizy
    45.8k
    Prvijenac Crnca za Norwich.
  • deda
    33.6k
    Zlatan Koščević zabio gol za Dugopolje. Konačno.
  • Lynx17
    4.1k
    Koja asistencija Modrica! :gasp:

Ma ne trebam na takav penzionar....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.