• Lynx17
    4.1k
    Kao sto su rekle nogometne face, Petar Sucic je novi Broz - sa tehnikom!!!Georg Koch

Ja moram biti iskren i ovo je nepopularno misljenje ali meni on za sada ne pokazuje da je reprezentativni kalibar a bome niti za prvih 11 Dinama. Stalno citamo da ga novinari zovu “novi Broz” ali nije Broz imao samo jaka pluca i trcao. Meni je Sucic uzasno tehnicki limitiran i spor, ne vidim neke karaktersitike po kojima bi on mogao biti top igrac ali zivi bili pa vidjeliZg123

Suzdrzao sam se od komentara na ovo nekoliko puta, ali sad kada je Georg vec spomenuo, morao sam...

"Meni je Sucic uzasno tehnicki limitiran..." :rofl:
  • Patak
    3k
    Tu je deda napisao da će vrijediti 20M, mogao bi biti u pravu...
  • Peškaman
    4.7k
    Evo jedna zanimljivost o Peri, sjedio na kavi s čovjekom koji je bio trener Širokog Brijega.
    Čovjek priča da je Pero trebao doći u Široki Brijeg prije nego što je došao u Zrinjski ali da je se odustalo jer nije bilo slobodnog smještaja u hotelu(ili što je već) gdje su stanovali juniori/kadeti u tome trenutku.
  • Lynx17
    4.1k
    U vezi Petar Sucica i kako je "uzasno tehnicki limitiran."

Najbolji odgovor na to je ovaj poznati Cruyffov citat:

“Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.”

To je ta vrlina sto su imali/imaju nasi pravi "link-up" igraci. I to je sto sam ama bas odma vidio u Sucica (ako mislite da sam general poslije bitke, mozete slobodno vidjeti ranije upise).

Postoji razliciti razine, naravno, ali to je to sto ima Modric, Brozovic, Kovacic, itd. Igraci koji mogu (i koji trazu!) loptu bilo gdje, i gdje ce (skoro) uvijek nac neka rijesenje.

To je tehnika.
  • Medvedgrad
    293
    Gol Monacu, Poljskoj i asistencija protiv Poljske: baš dobre finte.
  • Krizy
    46.1k
    56 utakmica, 3 gola i 4 asistencije.
    4 utakmice za reprezentaciju, po gol i asistencija.
    3 trofeja (liga, kup i superkup)

• nemapredaje
    3.6k

Top mi je ovo kablovinje u boravku :lol:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Tko nije imao hrpu kablova na i ispod stola na kojem je PC nije živio.

Plus ladica s kablovima i punjačima za koje nemaš pojma čemu služe, al zlu ne trebalo.
  • puxigadjurdja
    1.8k

tko to nema + veliku vrećicu u kojoj se nalazi druge vrećice nešto nije u redu s njim
  • nemapredaje
    3.6k

S time da ti žena jedno 15-20 puta do sada rekla da to baciš, al ti kažeš da ti treba.
  • Mali Zeus
    14.1k
    S time da ti žena jedno 15-20 puta do sada rekla da to baciš, al ti kažeš da ti treba.nemapredaje

:lol: :lol:

To to to.
  • Mali Zeus
    14.1k
    I onda kad se baci a nešto nema kabel poslije toga onda čuđenje. Mislim nikad se to ne dogodi, ali moglo bi se dogoditi!
  • Dino
    2.8k
    Teski OFF, al kad ste vec spomenuli moram se pohvalit da imam punjace od nokia starih po 20-25 godina u jednoj vrecici slozeno iako ni sami pojma nemamo di su ti mobiteli, cisto da se nade za svaki slucaj :rofl:
  • Fanboy
    2.7k

Ne znam šta će nekom punjač za stare Nokie tip 3310, ako je prošlo 20-ak i bila napunjena, ima još barem 20 godina da baterija dođe na pola :p
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.