• Crni86
    4.4k
    Kako se tovari guse po drustvenim mrezama u ovoj reprezentativnoj stanci. Povratkom Nene stvarno su dodatno nabujali kompleksi.

Konstantno se traze mane batiju i peri nakon jucerasnje sjajne partije. Uz hvaljenje svojih konstantno se usporeduju sa nama, prozivaju nase talente i sl. Niti jedan jedini normalni i zdravi osvrt na nastupe u21 ili a reprezentacije nisam vidio.
  • Maxova dijagonala
    993
    Prpić out mjesec dana.
    Vraća se naš reprezentativac Šarlija :razz: :wink:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Konstantno se traze mane batiju i peri nakon jucerasnje sjajne partije. Uz hvaljenje svojih konstantno se usporeduju sa nama, prozivaju nase talente i sl. Niti jedan jedini normalni i zdravi osvrt na nastupe u21 ili a reprezentacije nisam vidio.Crni86

Znači ništa novo.
  • Crni86
    4.4k
    u zadnjih 6 mjeseci, moglo se cak naic na neki normalan komentar gdje se npr pohvali vuskovic i sl. A nakon jucer samo se mi spominjemo u bilo kojem kontekstu. Bas su skocili kompleksi u visine opet.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Ne bih se ja s tim opterećivao, tj. jednom kad kreneš čitati zgadi ti se život i zaboli te glava.
  • Crni86
    4.4k
    ma ni ne opterecujem se, meni je to samo znak njihovog straha i da smo mi na dobrom putu
  • Mali Zeus
    14.1k
    Gle čim internet gori od korporacije i tih spika znaš da ih je frka i da im se nimalo ne sviđa kaj se Bjelica vratio. Pa onda od tuda idu sve ostale stvari di seru po nama.
  • brile86
    36
    Kaj je najgore većinu njih nije strah. Njihov mentalni sklop kad dođu na dva boda iznad nas i kad povežu tri pobjede u prvenstvu im stvarno stvara iluziju da imaju mega momčad naspram nas i drugih, zato im kiksevima i dolaze bolna prizemljenja i mentalni raspad. Već iduće kolo u Koprivnici bi moglo sve doć na svoje.
  • Hectorharatti
    135
    Ne želim davati neke najave, ali više se ne vidim u HNL-u. Često sam čitao poruke #imalobismisla, ovako najiskrenije, za mene to nema smisla. Ne želim lagati, niti davati lažna obećanja. Ne znam koliko bih se mogao motivirati s 35 godina, vjerojatno nekakvim manjkom energije, vraćati se na onakvu infrastrukturu', izjavio je Kramarić za 24sata.
  • ShanKu
    902
    neka Gačuzo upamti svoj prvi izlet u Koprivnicu po porazu :cheer:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Krama je prefin za hrvatsku ligu.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Ne želim davati neke najave, ali više se ne vidim u HNL-u. Često sam čitao poruke #imalobismisla, ovako najiskrenije, za mene to nema smisla. Ne želim lagati, niti davati lažna obećanja. Ne znam koliko bih se mogao motivirati s 35 godina, vjerojatno nekakvim manjkom energije, vraćati se na onakvu infrastrukturu', izjavio je Kramarić za 24sataHectorharatti

Realno sa jedne strane ga razumijem i ne vidim razlog vraćanja u slabiju ligu sa lošijim uvjetima. Sa druge strane rijetki su danas koji će se vratit u svoj matični klub kao znak zahvale i odanosti svom klubu. Sa treće strane igrački nebi otskakao u odnosu na druge igrače kao i svaki igrač koji se vrati na zalasku karijere.
  • vjeko1701
    8.9k
    Takvi povratnici imaju smisla samo ako su još uvijek u stanju napraviti razliku i ako iskreno žele još nešto dati klubu. I to je to, jako jednostavno.

Takav dojam mi ostavljaju Kova i Dani i za njih zbilja vjerujem da će doći prije završetka karijere dok još mogu raditi razliku i biti vrhunski mentori mladima. Možda Joško al samo zato jer mi izgleda da bi mogao biti odličan i u dubokim 30ima, posebno na svojoj poziciji.

Svi ostali bivši mi daju dojam da bi došli tek dok vani dobe odjebe a takvi nam ne trebaju.
  • serbus
    4.3k
    S tim da zbog Mamića , Krama i nije doživio tu poveznicu sa dinamom kao igrač kakvu je trebao njemu je dinamo gorko sjećanje a na takvo mjesto se ne vraćaš.

On je legenda Hofenhaima a nažalost nije dinama i to ti je tak danke glava.
  • Mr Anderson
    8.6k
    S tim da zbog Mamića , Krama i nije doživio tu poveznicu sa dinamom kao igrač kakvu je trebao njemu je dinamo gorko sjećanje a na takvo mjesto se ne vraćaš.

On je legenda Hofenhaima a nažalost nije dinama i to ti je tak danke glava.
    serbus

Kramarić je cijelo djetinjstvo i mladost proveo u Dinamu. Ak tu nije doživio poveznicu s Dinamom onda ne znam kad bi. Nemojmo se zavaravati,i da nije bilo glave on se opet nebi vratio s 32-33 u Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.