• Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    Plava noć u Imotskom je provokacija, a ovo je valjda ok.
  • The Undertaker
    5.7k
    Neka se ljudi okupljaju i slave svoj klub. Što ima ljepše od toga? Ne da im treba zabraniti nego bi netko iz Dinama trebao biti tamo (ako je pozvan).
  • NKDZ86
    1.9k
    ne treba nikom ništa braniti ,ali naši mladi dečki imaju materijala za razbi brigu ak me razmete ne :grin:
  • prefontaine
    809
    naši mladi dečki imaju materijala za razbi brigu ak me razmete ne :grin:NKDZ86

Više za razbi, nego za brigu :grin:
  • don
    6.7k
    moram priznat da nisam odmah skužio sarkazam :sweat:
  • masacusec
    3.8k
    A kak im bi to ti zabranio?Marktwain

Pa nazoveš ih i kažeš im: Ne može!
  • Marktwain
    31
    Mda, poznato je da su oni civilizirani i pristojni, pa će poslušati.
  • The Undertaker
    5.7k
    Nije sarkazam. Bile noći se u Zagrebu održavaju otkad ja pamtim (a ima tomu dosta), ne sjećam se da je ikad bilo problema i ne vidim razloga da ih bude. Zabava je zatvorenog tipa, u hotelu i ne vidim zbog čega bi to bilo provokacija. Pogotovo što je sa njima počelo prije nego ste većina vas bili rođeni. Sramota bi bila za Zagreb da im se to na bilo koji način onemogućava.
    Ako mi mislimo da imamo potpuno pravo slaviti u Imotskom (a imamo) onda i oni imaju potpuno pravo slaviti u Zagrebu.
  • NKDZ86
    1.9k
    u svoja (tuđa) 4 zida nek pjevaju i nose šta hoće, na otvorenom (u zgu jel) je druga priča, a onda kreće nemojte mene ja sam student, nemam drugu majicu, ja sam stric samo, ja sam punica, ja sam u prolazu i sl.
  • don
    6.7k
    Ako mi mislimo da imamo potpuno pravo slaviti u Imotskom (a imamo) onda i oni imaju potpuno pravo slaviti u ZagrebuThe Undertaker

jesi ti ozbiljno usporedio grad iz kojeg ti klub dolazi i grad 100tinjak kilometara od Splita i koji nije u dalmaciji?

naravno da nije normalno da ti vječni rival slavi svoj klub u tvom gradu. Zapravo, normalno je ako si dio one ekipe "neka pobjedi hajduk u europi, to je hrvatski klub"
  • masacusec
    3.8k
    Iskreno, puca mi tuki kaj tovari slave te svoje derneke po mom gradu. Jbg, ima ih ovdje pun kurac i nek se raja veseli….
    (Njihov) problem jest kaj žive u uvjerenju da je sve južno od Gospića njihovo i svaka naša fešta na dalmatinskom i hercegovačkom području, njih bode ko komarac posred čela.
  • The Undertaker
    5.7k
    Normalno je jer je dosta tih navijača Hajduka duže u Zagrebu nego većina vas. Bile noći se u Zagrebu održavaju još od sedamdesetih godina prošlog stoljeća a sad bi im to trebalo zabranjivati ili na bilo koji način onemogućavati.
  • don
    6.7k
    Normalno je jer je dosta tih navijača Hajduka duže u Zagrebu nego većina vasThe Undertaker

idalje ne kužim kakve veze to ima sa tim. Ako netko živi cijeli život u Splitu i navija za Dinamo, ne znači da ima "pravo" radit šta želi.

sad bi im to trebalo zabranjivati ili na bilo koji način onemogućavati.The Undertaker

to nisam rekao ali bi sa zadovoljstvom prihvatio da ih ne održavaju više
  • Mr Anderson
    8.6k
    Realno, ne možeš im zabraniti održavanje. Druženje je zatvorenog tipa, u iznajmljenom prostoru i biti će sigurno dobro osiguranje.
  • Paggini
    23.9k
    Da nas ima 100 000 dolje u tovarvilleu, imali bi i mi plave noći, ali nas nema
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.