• Mathiasovi Chageri
    3k
    Nije kriv tu Perišić ništa, kriva je jedna jedina osoba a to je Dalić. On ga gura unatoč zdravom razumu i zdravim očima. Stavlja ga desno iako je Perišić pokazivao u karijeri da to ne može igrati kvalitetno, a pogotovo u ovoj fazi karijere kad izgleda kao polurekreativac.

Dalić je blefer koji cijelu svoju karijeru povlači ziceraške poteze i ide niz dlaku pulsu javnosti, dosta puta mu je prošlo, sad mu više ne prolazi i tu nema plan B.
  • Izet Hajrović
    2.2k
    Patrik Kolarić na Instagram story-u:

"Da je ovo bio start na Luku Modrića? Kakvo je onda mišljenje? :wink: Ajmo dalje (hrvatska zastava x 2) :strong: "
  • Benito
    948
    Ovo je ništa drugo nego smiješna odluka suca za crveni karton...jednostavno
  • don
    6.7k

Zakaj nije povukao nogu?Crusades1986

ljudi moji dragi, kako da je pomakne? jel vi znate kojom brzinom se dešava to? sramio bi se samog sebe da moj klub bude na mjestu Poljaka.

Smatranje crvenim za ovo je HOROR!
  • Boycie
    1.4k
    Ne ide on dzonom nego ispucava loptu stotinku prije Lewe, noga se prirodno dize i nema di s njom. Dzon je samo posljedica normalnog zamaha nogom. Uzasna odluka. Ko god je igrao nogomet ovo razumije. Ovo je zbog Lewe samo karton.
  • Ivo86
    64
    koji start?
    Koji vam je...
    Lewandowski se zalece u Livija. Povuc nogu u milisekundi. Da sigurno, kakve nebuloze
  • don
    6.7k
    doslovno je ovo prirodan slijed kretnje nogom nakon ispucavanje lopte do koje je prvi došao.

mogao je pomaknut nogu ako je robot, i to evantualno.
  • Doktor Kunić
    3.7k
    "Da je ovo bio start na Luku Modrića? Kakvo je onda mišljenje?Izet Hajrović

Tu sva rasprava staje, inače odošmo do jutra.
  • Crusades1986
    13.1k
    ljudi moji dragi, kako da je pomakne?don

Tako da ide ispucat loptu prednjim dijelom stopala, a ne ju džonit
  • Paggini
    23.9k
    ljudi moji dragi, kako da je pomakne?don

Noga u tom slučaju, kada je igrač prostorno osvješten da dolazi do duela , ostane namještena, odnosno ne završava svoju putanju kretanja, odnosno ostaje u zraku.

Takvih duela se, ponavljam opet, dogodi 20 po utakmici i svaki obrambeni i vezni igrač jako dobro zna i osjeti kad dolazi do takvog duela i nogu povlači nazad da ne dođe do ovakvog starta.

Ista logika, igrač ukliže, pokupi loptu ali noga mu ostane visoko i zakači otvorenim džonom koljeno. To je čisti crveni, jel tako?

Livaković neiskusan, ne bih ga tu krivio uopće, ali da je faul - faul je.
  • Dani Olmić
    362
    Naravno da je faul - ali crveni je po meni teška bruka.
  • Blueshadow86
    1.8k
    Sudac je ispao početnik. Da je sudio faul i dao žuti karton za Livakovića, nitko mu ne bi "A" rekao, nit s naše, nit s njihove strane. Crveni karton se za ovo NE DAJE.
  • Benito
    948
    Tako da ide ispucat loptu prednjim dijelom stopala, a ne ju džonit
    1mReplyOptions
    Crusades1986

Kaj?
  • don
    6.7k
    sad bi još igrači trebali birati s kojim dijelom stopala će udarit loptu da slučajno ne bi poklopili igrača koji se zalijeće u tebe :lol:

odnosno ostaje u zrakuPaggini

i to je prirodna kretnja noge i on je pomaknit nije moga.

Takvih duela se, ponavljam opet, dogodi 20 po utakmiciPaggini

ako možeš pronać 1 ovakavu po utakmici, di se igrač ovako zalijeće u drugog i di jedan ispucava loptu i taman prije nego "napravi start da mu završi karijeru" pomakne nogu, pošalji. Pa to su doslovno dijelići, da ne kažem stotinka.

Da je to tako svaku utakmicu bi nekome otišli križni ligamenti
  • Crusades1986
    13.1k
    Meni je ovo opasna igra... možete pričat kaj hoćete. Netko će dat žuti, netko crveni.

Netko će dobit žuti, netko crveni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.