• Droljo
    8.6k
    Iz ničeg popijemo gol sa pol snage. Ko litru i vodu...
  • Dani Olmić
    363
    Ovo smo samo mi u stanju napravit, vracanje protivnika iz groba nemogucega
  • Krulek
    524
    Nakon 3: 1 počeli smo se dodavati kao na treningu umjesto da nokautiramo Poljake, taktika užas....
  • Marley
    1.9k
    Dobro koji je vrag s obranom veceras :yikes:
    Erlic napokon doceka priliku da upadne, i onda odigra kao nikad u zivotu. Lose.
  • Dzgšb
    1k

Taman Pero i Bati još po gol i asistenciju :grimace:
  • Dudu9
    866
    Poljaci u banani ali zato ih mi vratimo u igru iako oni jedva centar prešli nakon 3:1
  • Paggini
    24k
    Malo stvari mi ide na kurac kao ova "izgradnja igre koja počinje od obrane", što je onaj ćelavac guardiola izmislio jer ima najbolje stopere svijeta i onda svi doktori treneri kao "hohhh pa da, kako je on to dobro smislio" i dobiješ igru gdje te stišću a ti ne želiš ispucati i smiriti nego "idemo mi izgraditi igru" i zakuvaš gol..

Daj mi Torrentea bilo koji dan tjedna
  • Zagi
    8.2k
    Svaki njihov napad ide preko naše desne strane.
    Nije lijepo od njih da napadaju našeg veterana.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Gdje je senator bio kod drugog gola?
  • Blueshadow86
    1.8k
    Perišić na ringišpilu tamo na desnoj strani. Ni astronauti nemaju takve provjere.
  • Noel
    6.8k

Ne znam zašto se sramimo visoke lopte na napadača i preskakanje igre. Kaj to znači da nisi kvalitetna moderna ekipa? Neka pogledaju Bjelkana kako iskorištava puni potencijal od Petka. I u prvom mandatu i u ovom..
  • Dudu9
    866
    Najbolje da idemo na 4 u obrani jer ovo je loše
  • sport
    3.6k
    Istina, curi na našoj desnoj strani,a koliko je duela dobio Matanović zna li se što ili čekamo da nam to priopći Jarni.
  • Majki2111
    3.3k
    vodi se 3-2. Igra se dobro.
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Dalić može zahvaliti Gospi na ždrijebu u ovoj skupini, jer da se izvuklo bilo koga osim raspalu Poljsku i potrganu i limitiranu Škotsku naši bi sad bili na putu za Diviziju B
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.