• Tom Hanks
    3.2k
    ako je Kimpembe Agbuku (izmišljam) rođen u Hrvatskoj, priča hrvatski i tako se osjećaJos-Optimus

Ako se ja osjećam kao Kal-El sa Kritpona dali ja to jesam?
    A šta ja znam sve je danas normalno na kraju dana,ono si kako si si ti zamislio i ko ti šta može,brave new world
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    uostalom ta ista njemačka je morala izbacit Özila jer se slikao sa ErdoganomBruh

U toj istoj Njemačkoj je u sastavu koji je osvojio naslov prvaka igrao jedan tamnoputi igrač rođen u Njemačkoj, odrastao u Njemačkoj, štoviše u Berlinu, rođen od Njemice i oca Ganca --> Njemac.

Sinoć je u sastavu Njemačke igralo par tamnoputih igrača:
    Tah --> rođen i odrastao u Hamburgu, majka Njemica
    Rudiger --> rođen i odrastao u Berlinu
    Leroy Sane --> rođen i odrastao u Essenu, majka mu je bivša poznata njemačka gimnastičarka

Ja sam se nadovezao na komentar u koji se referirao na to kako "njemačka reprezentacija izgleda" zadnjih 10 godina. Pa mi nije jasno kako to izgleda, s obzirom da za nju i prije 10 godina i sinoć igraju Njemci rođeni i odrasli u Njemačkoj, od strane jednog ili dva roditelja Njemca.

Nitko ne govori o tome da Nepalac sa gradilišta u Lučkom ili Filipinac koji konobari u bircu na Trešnjevci trebaju igrati za Hrvatsku, ali neke stvari koje se ovdje govore su bizarne.

I daj mi molim te, javi tko točno u Francuskoj reprezentaciji nije Francuz, nego je naturaliziran? Kad si već ovo rekao:

a ništa onda ko francuzi imamo 3 hrvata u momčadi i osvajamo sveBruh
  • Jos-Optimus
    2.6k
    ako sam rođen u Hrvatskoj, imam hrvatske dokumente, pričam hrvatski jezik i tako se osjećam - onda da, Hrvat sam. Pomiješao si kruške i jabuke, nema to veze sa woke ideologijom
  • Tom Hanks
    3.2k
    Hrvat si ako ti je i obitelj takva,po krvi.Nista više ništa manje.Jezik svatko može naučit,ja mogu otić u Japan i naučiti japanski pa neću zbog toga biti japanac.A vi sa time šta pišete baš idete u tu woke priču samo niste svjesni toga
  • Mali Zeus
    14.1k
    ↪Tom Hanks ako sam rođen u Hrvatskoj, imam hrvatske dokumente, pričam hrvatski jezik i tako se osjećam - onda da, Hrvat sam. Pomiješao si kruške i jabuke, nema to veze sa woke ideologijomJos-Optimus

Ne, ako si crn, kuiš.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Ja ne bih navijao za reprezentaciju da je puna stranaca kao Francuska ili Njemačka. Onda bih odabrao neku repku koja igra najljepši nogomet pa bih za njih navijao.
  • The Undertaker
    5.7k
    S obzirom na gore ponuđena rješenja ja bih se držao onog što propisuje UEFA. Ako je u skladu sa važećim propisima, neka igra tko god može a dovoljno je dobar. Bemvindo Belinhno.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Možeš otići u Japan, ali se ne možeš više roditi i odrasti tamo i živjeti kao Japanac, usporedbe ti ne drže vodu. Miješate kruške i jabuke, nije mi isti čovjek koji se tu doselio i dobio papire i netko tko je ovdje rođen i odrastao i priča jezik i osjeća se našim.
  • plavi devet
    323
    vidim i ja sada sve, od sada samo strogo nogometni upisi.

Doduše pisao sam jer me stvarno zanimalo kako ljudi razmišljaju, a nisam se više uključivao u rasprave jer sam u prvom postu napisao šta mislim i nema svrhe da to idem braniti i još dodatno zatrpavati temu.
  • deda
    33.7k
    Vi konstantno miješate jednu stvar. Crnci i Arapi u Francuskoj su državljani te države mnogi i generacijama. Oni su posljedica kolonijalnih povijesti država u kojima žive. Za mene crnac iz Senegala i Francuz iz Metza su ista stvar. A posebice što su oni to prihvatili. I jedan i drugi rade stoljećima za istu državu, plaćaju porez u njoj, ginu u ratovima, žive u istoj državi jedino što ona danas ima manje granice. Hrvatska nema kolonijalnu povijest i kod nje sigurno neće biti nekakve masovnosti drugih rasa, a i ako hoće to će potrajati desetljećima.
  • Tom Hanks
    3.2k
    Da mi se i dijete tamo rodi opet nije japanac već hrvat,jednostavno je.Ne znam šta nije jasno?
  • Bruh
    981

Brice Lauriche Samba - Place of birth
    Linzolo, Republic of the Congo

Mike Peterson Maignan - Haitian mother born in Aquin and a Guadeloupean father
    He acquired French nationality on 20 December 2001, through the collective effect of his mother's naturalization

Loïc Badé - obala bjelokosti roditelja oba

Ibrahima Konaté - roditelji iz Malija

Camavinga - rođen u Angoli niti jedan roditelj francuz

Tchouaméni - His father was born in Nsamba and his mother in Bafang. He acquired French nationality on 19 December 2000 through the collective effect of his parents' naturalization

Koné - isto obala bjelokosti

Fofana - He is of Malian and Ivorian descent

Dembele - His mother is Mauritanian-Senegalese from Waly Diantang, while his father is Malian

Itd. Mene boli briga za boju kože igrača ako ima veze sa francuzima bar preko roditelja il babe il nečeg. Ali pol njih nema i u biti su samo djeca migranata u francuskoj isto kao i naših u njemačkoj jer se oni rijetko sa njemcima miješaju. Razlika je u tome što naši igraju za Hrvatsku a oni za Francusku.
  • plavi devet
    323
    da ti je žena Japanka, dijete ti se rodi tamo, ti si Hrvat. Šta ti je dijete?
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Ako ti se dijete rodi tamo i živi 20 godina kao Japanac i tako se osjeća - onda je Japanac. Ti onovno vučeš paralelu o kojoj ne pričamo. TI isključuješ mogućnost da se netko tu rodi i živi kao Hrvat, voli ovu zemlju...
  • NitkoBitan
    18.6k
    da ti je žena Japanka, dijete ti se rodi tamo, ti si Hrvat. Šta ti je dijete?plavi devet

Dijete je zbunjeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.