• badjibadara
    3.5k
    Jedina greska je sto taj shop nije otvoren prije 10-15 godina, no znamo da je klub u to vrijeme bio najmanje - klub.

Sto je sa onim prostorom u kome se nalazio sakacki klub, moze li se i to nekako iskoristiti?
  • Pop corn
    8.7k
    Ukratko na ovu temu da zaustavimo svaku bespotrebnu paniku:

Isto kao što se radila adaptacija zapada gore, novi čitači karata i slično ovog ljeta tako će se napraviti još neki zahvati koji su istodobno isplativi ali i idu za krajnje korisnike - članove i navijače. Kad se ispune potrebni koraci na vrijeme će se sve iskomunicirati i objasniti.

Isto tako da je novinar upitao drugu stranu, klub iskomuniciralo bi se sve jasno i ne bi se dovodilo u pitanje novog Maksimira. Onome tko je gurao informacije novinaru cilj nije obavijestiti da dolazi novi fan shop i da se ide na ruku članovima i navijačima već biti "dežurni dušobrižnik".
  • Marley
    1.9k
    Joooooj nek se to vise rijesi i otvore radna mjesta u fan shopu, cekam u niskom startu :rofl: :blush:
  • Crni86
    4.4k
    pop ima li kakvih novosti oko prilagodbi na juznoj tribini koje su bile najavljene nakon derbija.
  • Brusa
    1.6k
    Inače, ko kralj sam se osjećao u novom wc-u na ZG, kojeg sam prvi put isprobao u subotu!
    Pisoari, svjetlo, tekuća voda, sapun u onim bočicama, sušila za ruke!
    Santiago Bernabeu vibes!
    I nisam sarkastičan, fakat je bilo lijepo pišat tamo.
  • Crusades1986
    13.1k
    ima li kakvih novosti oko prilagodbi na juznoj tribini koje su bile najavljene nakon derbija.Crni86

Budući da je novi derbi sa njima na rasporedu sljedeće godine na proljeće, vjerujem kako ima pametnijih i korisnijih stvari za riješit na stadionu koje će ići u korist Dinamovih navijača.

Poput recimo, većeg fan shopa u sklopu stadiona, a ne kontenjera ispod Zapada. Ili WC-a na ZG.
  • Izet Hajrović
    2.2k
    WC-i na ZG su riješeni, bolesno dobro je to ispalo sa cca. 30 pisoara na svakoj strani tribine, čekanje u redu točno 0 sekundi.
  • Crusades1986
    13.1k
    Ma skužio sam... samo sam htio reć da mi je bitnije da se koliko se može "ugodi" Dinamovom navijaču prije nego kaj će se stavit mreža zbog 2 utakmice s magarcima u sezoni
  • ZrnTSCHeZ
    269
    Kad su već WCi na redu, preporučam i suzbijanje poplava na SDu
  • BBBaranja
    2.6k

Nadam se da imaš dobre reference,malo te Zona pogura i evo nove djelatnice u fan shopu :smile:
  • Bruh
    979
    ljudi fulaju one pisoare do poda nije to voda kume to je pišalina
  • masacusec
    3.8k
    Kad su već WCi na redu, preporučam i suzbijanje poplava na SDuZrnTSCHeZ

Jebiga rista, treba gađati rupu, a ne zalijevati pločice!
  • mali M
    5.5k
    A ljudi moji, na SD-u se na WC ide samo ako gori... Istok i sjever su tribine koje sam pohodio ili pohodim i wc-i su na oba noćna mora. Iskreno briga me, ne idem ako baš nemoram al mene uvijek to uzruja, pa šta te tata nije naučio da držiš ravno mahunu pa pišaš po svemu osim gdje bi trebal? Al kužim da je to sjever i to ti je tak... Valjda klinci misle da su fora ak zapišaju celi svet...
  • Dino
    2.8k

Odrzavaju sjever dole romanticnim
  • jedan u nizu
    8.7k
    Nije samo do zapisavanja.
    Dosta pisoara ima nekontrolirano ispiranje, pa cijelu tekmu sprica voda i to svuda okolo po podu.
    Na to dodas zapisavanje i sam izgled pisoara koji su kriminalni, dobijes lijepi maksimirski ugodaj koji je Koch lijepo opisao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.