• Papastrumf
    12.9k

Isplativo je čak i u slučaju preseljenja u roku od 2 godine. Da nije, ne bi se išlo u to.
  • scooniepenn
    3.4k
    Mislim da tu trošak ne bi trebao biti prevelik jer je betonska konstrukcija tu. Uz stakla na fronte, većinom je to knauf, rasvjeta, industrijski pod, brending elementi i police. Od svega navedenog stakla, rasvjetu, police i dio brending elemenata možeš i nakon rušenja iskoristiti. Kao što sam ranije napisao, u dvije godine ovdje možeš zaraditi razmjerno puno više nego je sam trošak uređenja.
  • criticus
    2.5k
    Koliko je isplativo ulaganje u fanshop na stadionu ako se planira rušenje za koju godinu?dumitrumitu

Nisam ekonomist, ali kad vidiš one redove prije utakmica isprid fan shopa u glavi mi je slika eura koji ispadaju iz dzepova jer ti novcanik nije dovoljno velik. Da ne spominjem imidž koji pati jer ti je glavni fan shop na stadionu kontejner. Čak i ako nisi siguran jel financijski direktno isplativo ulaganje, ovo je davno trebalo biti napravljeno.
  • Sajla
    5.5k
    Mislim da tu trošak ne bi trebao biti prevelikscooniepenn

Ničota barata s ovim: "Investicija se mjeri u stotinama tisuća eura, točan iznos ovisit će o materijalu, rokovima izgradnje i ostalim detaljima, no, u Maksimiru žele taj projekt što prije realizirati, ako je moguće, do kraja godine."
    ako su "stotine" u množini, znači da je bar 200.000 što meni laiku zvuči puno. ali koliko god bilo, u klubu su izračunali da se isplati. meni se ne sviđa što i na temi fan shopa tip opet otvara temu novog stadiona, opciju gradnje "tribina po tribina" itd.
  • Jurki
    12.4k
    Nicota kuri i laprda bezveze.
    Nekoliko stotina tisuca eura za malo knaufa? Kaj god.
    Bubam iz glave brojke.. al ak bu ta investicija 30 tisuca eura bu puno.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Trenutni shop je sramotno malen s obzirom na to da je "stadionski". Kranjca ce vjerojatno bit zavrsena kroz 2-3 godine, al pitaj Boga kada ce se pokrenut projekt Maksimir. Trosak kakav god da je je gotovo pa nikakav s obzirom na prihode Dinama, a imanje takvog shopa ti utjece i na reputaciju.

Nekoliko stotina tisuca eura za malo knaufa? Kaj god.
    Bubam iz glave brojke.. al ak bu ta investicija 30 tisuca eura bu puno.
    Jurki

Uz danasnje troskove i inflaciju... Nije to samo knauf, vjerujem da ima na Zoni strucnijih u tome sta sve treba jednom ducanu da bude moderan i funkcionalan. Naravno da dosta toga ovisi i o kvadraturi.
  • Bosskovitz
    12.4k
    meni se ne sviđa što i na temi fan shopa tip opet otvara temu novog stadiona, opciju gradnje "tribina po tribina" itd.Sajla

Cijela tema stadiona je postala nabadanje u prazno i iznošenje ideja koje samo slučajno mogu imati veze sa stvarnošću, tako da nitko ne treba brinuti o bilo čemu što tamo piše, osim ako to napišu jedan ili dva člana Zone koji su informirani o tome koja je situacija sa stadionom. A nitko od njih nije spomenuo gradnju tribinu po tribinu.
  • Jurki
    12.4k
    ma znam da nije to samo "malo knaufa".. vec treba to srediti kak spada.. ali je cinjenica da Nicota drobi bezveze.
    Niti znamo kolka je kvadratura ni nist.
    Vjerojatno je nacul da se potegnula tema shopa.. pa vec zna kolko bu to veselje kostalo.
  • Sajla
    5.5k
    ma da, zato i velim da mi se ne sviđa što piše o tome jer se većina ljudi informira preko portala i novina pa ta kakofonija poluinformacija i običnih izmišljotina samo generira daljnju psihozu. pa se nadoveže "uvaženi arhitekt i stručnjak za stadione"... umjesto da napiše afirmativan članak o novom fan shopu, većina čitatelja će se uloviti za ovo. možda smo mi na Zoni naviknuti na filtriranje takvih stvari, ali mnogi nisu.
  • Bruh
    981
    Znači prostor će se napokon koristiti za ono kaj je namjenjen... nek sam oni to naprave tko zna koliko će se još čekat za stadion
  • Jurki
    12.4k
    većina čitatelja će se uloviti za ovo. možda smo mi na Zoni naviknuti na filtriranje takvih stvari, ali mnogi nisu.Sajla

I ispast ce da se opet izvlace novci iz kluba kao i za vrijeme bivse uprave.
    Jer svima je jasno da za nekoliko stotina tisuca eura napravis kucerinu od ledine do krova tip top. A di nebi onda sredil jedan poslovni prostor.
  • Sajla
    5.5k
    upravo to. većina uopće ne razmišlja što su pročitali nego samo guta.
  • scooniepenn
    3.4k

NIčota lupeta ko' otvoren prozor. Neka je po njemu trošak 200.000 Eura, volio bih vidjeti taj troškovnik gdje se ovi elementi koje sam naveo troškovno penju do tih iznosa. Čovjek očito nije u životu adaptirao stan, da ne kažem gradio kuću.
  • criticus
    2.5k
    Neka je po njemu trošak 200.000 Eurascooniepenn

Pod ovim detaljima je vjerojatno i roba kojom će se opremiti puni fan shop. 1000 dresova, nek je nabavna cijena 40-50 eura to je već na 40-50 tisuća eura.
  • ivanzg
    181
    Bez obzira na cijenu ako je istina ovo kaj se piše apsolutno podržavam adaptaciju postojećih prostora u svrhu fan shopa, zbog toga ti prostori i postoje i sigurno će dosta porasti prodaja i samim time će se i prostor isplatit bez obzira koliko godina bio u funkciji.

Bit će to i više nego dobro, uopće se ne brinem u isplativost ovakve investicije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.