• Mr Anderson
    8.6k
    Ne smeta mene kaj imaju Bile noći, smeta me kaj žive tu godinama, rade, studiraju i onda prvom prilikom kad su u krdu krenu pljuvat po istom tom gradu, klubu i njegovim navijačima.
  • don
    6.7k
    Da nas ima 100 000 dolje u tovarvilleu, imali bi i mi plave noći, ali nas nemaPaggini

nema ni njih :lol:
  • Dino
    2.8k
    prvom prilikom kad su u krdu krenu pljuvat po istom tom graduMr Anderson

Mrznja prema Zagrebu je starter pack, ko da u tovarlandu nema fakseva.

Medutim, ja skroz podrzavam te njihove bile noci. Ak ih ima dovoljno za odradit noc vjestica jednom godisnje, nek onda slave, mi cemo oko njihovog grada 365 dana u godini prakticirat plave noci i pikat ih sa svih strana.
  • DrawTube
    5.2k
    Iskreno meni ne smeta kaj se dosele tu i nastavljaju navijat za svoj klub, pa i ic na Kranjču i pjevati njihove. Pa i ja da silom prilika moram živjet tamo prilagodio bi se ali ne bi prestao navijat za Dinamo

Smeta mi samo kad krenu gazi purgere, zg=bg i visoke peći, a žive u Zg, rade u Zg, idu u kino I kazalište u Zg, studiraju u zg i djecu šalju na obrazovanje u zg
  • Bruh
    979
    I kazališteDrawTube

Optimistično za te koji to navijaju
  • NitkoBitan
    18.6k
    Najbolje da se normaliziraju bilo kakve noci u gradu rivalskog kluba. Jos samo fali i da Hajduk napravi fan shop u Zagrebu jer ih eto ovdje ima 50 000 i Zagreb je opcenito posjecen grad.

A pitanje za policiju... Ako se mogu osigurat takvi visokorizicni dogadaji zasto se onda ne mogu osigurat i Dinamovi navijaci na juznoj tribini pored 1000 gostujucih?
  • Paggini
    24k
    Najbolje da se normaliziraju bilo kakve noci u gradu rivalskog kluba.NitkoBitan

Pa imaju svoje bile noci ovdje već desetljećima, prva je održana ako se ne varam sredinom 1960ih i nastavila se do danas. Šta je to ako nije normalizirano?
  • NitkoBitan
    18.6k
    Jesu li se tada pjevale "visoke peci" te se govorilo kako nema na more? Pjevalo se i da su Dinamo i Hajduk dva kluba bratska... proslo svrseno vrijeme.

Okolnosti su se promijenile i jedva cekam dan kada ce zbog sigurnosne situacije njihove noci ovdje biti zabranjene.
  • Crni86
    4.4k
    Problem je sto ce se na tom zatvorenom dogadaju pjevat mrzim dinamo, visoke peci i sl.

Svi znamo kakav im je modus. Zive ovdje, a najveci su pljuvaci ovog grada koji im omogucuje kruh, obrazovanje i sl. Nije mi samo jasno sta rade i dalje ovdje kada je toliko lose.

Ne treba im zabranit, ne treba ih napadat. Treba samo doc ispred snimit im face pa nek razmisljaju u buducnosti sta rade jer se zna tko su. Da vidis kako ce se upristojit svi odmah.
  • Paggini
    24k
    Jesu li se tada pjevale "visoke peci" te se govorilo kako nema na more? Pjevalo se i da su Dinamo i Hajduk dva kluba bratska... proslo svrseno vrijeme.NitkoBitan

Animozitet između Dinama i JNK-a seže još od vremena Građanskog, nije ovo novotarija modernih vremena. I tad smo se mrzili međusobno, mlatili na terenu, optuživali za krađe ovakve i onakve i vrijeđali u istim animozitetom kao što se vrijeđamo danas, samo što su to bile malo drugačije uvrede, tipa "republičke svinje zagrebačke"

Jedino kad smo bili u kako tako korektnim odnosim jest kad je bilo potrebe zbog zajedničkog neprijatelja, što je u oba slučaja bila vlast u Beogradu, prvo u dvadesetima i tridesetima, pa onda krajem 80ih.

Nisam živio u Jugoslaviji, ali po pričama mojih koji su tad živjeli, bio je animozitet, ali je prije svega bila mržnja prema zvezdi i manje partizanu, ali nije da su voljeli tovare, pogotovo s obzirom na favoritizam od strane Tita i partije, a pogotovo nakon 1979e.

Dva kluba bratska je bio mali period nasih stogodisnjih borbi, uvijek smo se mrzili, nekad vise, nekad manje, ali mrznja je uvijek postojala.
  • prefontaine
    809
    Živila mržnja prema Ajduka! Živila!
  • Ijayi Atiemwen
    1.3k
    Gruzija 0-1 Albanija,
    Feta Fetai prvi put s A reprzentacijom Albanije.
    Nije nastupio kao ni Hoxha.
  • Jurki
    12.2k
    Kartelo novi trener Šibenika.. bit ce gusta borba za opstanak..
  • San Lorenzo
    16.6k
    Imam osjećaj kao da Čulina i Kolarić sude 78% hajdukovih utakmica.
  • Paggini
    24k
    Carević preuzeo Goricu.... Eh, tovarska posla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.