• Marley
    2k
    Vjerujem da svi "volimo" Joska, tko ga ne bi volio, znamo kakav je igrac i o tome nema govora. Ali i dalje mislim da je jucer bio najlosiji od njih trojice, u obavljanju svoje primarne zadace, a to je da je branic.

Nije to sad nekakva velika kritika, nisam ja od toga ni uz najbolju volju :lol:
    Ali kad vec znas sto decko moze i vidis kako igra u klubu, onda mozda postavis previsoko ljestvicu i jednostavno, ocekujes vise od onog sinoc. Po meni, to nije njegov nivo. A koliko se sjecam, bilo je tako i na Euru.
    Mozda sam u krivu, samo moje misljenje.

S druge strane, jako ugodno iznenadjenje Caleta Car.

A najvece pohvale za naseg Martina, odlicno je iskoristio priliku ovaj put :clap:
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Šteta što je onaj Škotski mesar u 93 minuti skrpio Martina...izašao bi sam na golmana da ga nije pokosio i danas bi pričali o njegovom prvijencu u reprezentaciji.
  • Big Daddy
    1.4k
    e to be misljenje i objasnjenje, a ne kao izumrla zivotinja koja samo kenjati zna. Svaki igrac je tu i ima da opravda nastup, nema stare slave. Pogotovo ovi koji su kao nosioci i koju u klubovima rasturaju. Kad vidim jednog Modrica koji do zadnje minute sprinta u obranu, presjeca kontre protivnika, oduzima lopte, s 39 godina najvise pretrci, onda me jos vise naljute ovi koji su 15-20 godina mladji i ne daju svoj maksimum, a u klubu se trgaju. Znam da je ovo jedna tekma i sa ce protiv Poljske biti jedan od boljih, al moglo nas je jucer skupo kostati i za repku ima da se na svakoj telmi ostavi srce na terenu, kao Luka s 39.
  • Cosey
    519
    Jako je to loše. Nije čak stvar kaj nema navijanja i navijačke atomsfere nego kaj je hrpa ljudi došla na tekmu jer igra repka koja je hit zadnjih par godina.
    Hrpa ljudi koja je bila jučer ne prati nogomet, a kamoli repku, Dinamo itd. Otprilike kao da ja odem na košarku, vaterpolo ili rukomet.
  • duksy
    307
    Da li se zna kaj je s Kovačićem?
  • Marley
    2k
    a vjerojatno mu je zena pred porod, pa se ne moze znati tocno kad ce. Ja se nadam da je "samo" to, a da nisu i kakve komplikacije u pitanju.
    Falio je on jucer bome, pogotovo sad u ovoj formi. Ali, lako za to, samo neka im sve prodje u redu :pray:
  • don
    7.1k
    Nije čak stvar kaj nema navijanja i navijačke atomsfere nego kaj je hrpa ljudi došla na tekmu jer igra repka koja je hit zadnjih par godina.Cosey

a ne ono, sigurno će na utakmice reprezentacije dolazit samo ultrasi i oni koji su spremni poderat grlo svih 90 minuta. Toga je uvik bilo i uvik će većina bit takvih dok igra reprezentacija.

edit; osobno ni nemam problem s tim, zašto ne bi jedna obitelj mogla doći i prvi put vidit igrače i pogledati mirno utakmicu, svima želim da dođu i pogledaju hrvatsku ako su u mogućnosti. Problem su ovi iz uvijek vjerni udruge koji namjerno sabotiraju navijanje mješanjem u isto.
  • Droljo
    8.9k
    Toga je uvik bilo i uvik će većina bit takvih dok igra reprezentacija.don

Što je i normalno. I dobro da je tako.
  • don
    7.1k
    tako je.
  • Dinamosaur
    1.6k
    ovi iz uvijek vjerni udruge koji namjerno sabotiraju navijanjedon

Jesu to isti koji imaju Mi Hrvati transparente?
  • Plavi-9
    587
    Izborniku ne valja HNL a nikad vodio ni jedan klub izvan HNL-a. Ne računam arape.
  • Alkmar1312
    39
    Samo da nadodam, svi znaju da Maksimir nije po ljepoti top 10 stadiona, al platis kartu i onda ti se 90 min svede na sranje po stadionu,a jucer je takvih ljudi i previse bilo
  • Orc123
    8.7k
    koji to igrac na svijetu svaku utakmicu igra na svjetskom nivou!? Ajmo uzet stopere, Van Dayk, donwdavno najbolji stoper svijeta pa je ponwkad izgledao smijesno, Sergio Ramos, legenda, ali u nekim utakmicama bio igrac manje na terenu...o cemu pricamo...ovo je Gvardiolu prva slabija tekma nakon ohoho tekmi za redom gdje je nosio Hrvatsku...tako da, mlad je i to jos jako! Normalno da ce se i dalje dwsavati ovakve utakmice, nekad u dresu HR, a nekad u dresu Citiya.....
  • Big Daddy
    1.4k
    ma sve 5, zato sam i rekao da ce on protiv Poljske biti medju najboljima, ali jednostavno nas nije navikao na takve igre i tocno me i zabrinulo da takav jedan igrac koji je inace jako dominantan, jednostavno nestane cijelu tekmu, i to nakon dugo vremena na svom Maksimiru, totalno netipicne pogreske i to u serijama, a prema naprijed skroz nevidljiv, al eto nadam se da je to bila samo iznimka, koja nas srecom nije kostala izgubljenih bodova. Idemo sad dobiti u Poljskoj i sve 5.

@Alkmar1312 ovo jucer je bilo u najmanju ruku čudno i nadam se zadnji put tako, da ce biti neko organizirano navijanje, di ustvari nije tak tesko izvedljivo, dovoljno je da par stotina ljudi povedu, svi ce ih slijediti
  • NORTE
    12.2k
    Na kratko sam upalio tekmu jer sam išao van pa nisam imao vremena za to.
    Kad sam vidio da igramo u plavom dresu na svom terenu, a u prijenosu se nije vidio ni jedan navijač došlo mi je loše.

Neopisivo mi je drago zbog Perišića koji je bio u prvih 11, asistirao za prvi i sudjelovao za drugi gol.
    Hejteri na aparatima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.