• BBB Sibenik
    4.5k
    Zlata vridan je nama bio Dinamo2, igrajući seniorski drugoligaški nogomet klincima od 17/20 godina je bilo neprocijenjivo iskustvo. Pod paskom nasih trenera u našoj ligi. Nema ekstra prilagodbi na tuđu zemlju i tuđe trenere.

Jbg toga nema vise i teško će se uvik pogodit sa posudbama i kako će se ti igrači snaći tamo. A ove famozne Dinamove promašaje nez iskreno koji su to promašaji, reka bi prije da su neki talenti napravili veći promašaj šta su odlazili rano vani a danas su nigdi.

Kakve tek promašaje rade veći europski klubovi, možda čak nekad i svjesno, jer u datom trenutku ne mogu gurat nekog talenta na ustrb skupog pojacanja na istoj poziciji. Pa ne rade se bzvz dogovorene klauzule i pravo prvokupa za mlade igrače vani.
  • Jaro
    7.6k
    piranje oce li Belinho klubu donijeti ista osim garantirane naknade za razvoj. Po Barinoj izjavi u podkastu nedavno, ne vidim pretjeranu volju za potpisivanjem ugovora s Dinamom...
  • Krizy
    45.8k
    Ovaj upis nema apsolutno nikakvog smisla. Može potpisati danas. Kad napuni 18 slobodan je već pregovarati sa svima jer ulazi u zadnjih 6 mjeseci.Daliban

Kao igrač koji je maloljetan može otići iz kluba kad god želi, uz neku bezvezni odštetu za razvoj.
    Kao maloljetan može potpisati maksimalno trogodišnji ugovor.
    Kada napuni 18, vjerujem da će potpisati dugoročni ugovor.
  • don
    6.7k
    ne vidim pretjeranu volju za potpisivanjem ugovora s Dinamom...Jaro

ja sam baš i vidio volju za ugovorom u Dinamu. Zna i sam Bara da bi to bilo najbolje za malog a i u dobrim je odnosima sa Marićem tako da
  • Ijayi Atiemwen
    1.3k
    U koliko sati igraju naši U19 sutra s Irskom?
  • Omake
    3.1k
    Furtado agencija i Dinamo opet organiziraju kamp u Brazilu u drugom mjesecu. Ovaj put za igrače 06/07 godište.
  • BBB Sibenik
    4.5k
    Jel znas detalje kako smo bas sa tom agencijom krenuli u posao. Taj lik je od prosle godine dobio Fifinu licencu za agenta?!
  • Omake
    3.1k
    ne znam. LinkedIn profil mu je impresivan. Bio je npr projekta manager obnove stadiona Miami Dolphins. Lik je vjerojatno uporan i ambiciozan. Nisam još stigao izguglat sve firme u kojima je radio. Agent je tek godinu dana, ali ima veze po brazilskim klubovima, npr Gremio i Sao Paulo.

Po ovom što sam uspio pročitati, na kampu se radilo tri mjeseca, 300 djece se prijavilo uz 17 savezni država. 44 bilo u finalnoj selekciji. Dinamo je bio prva nagrada, ostali igrači koji nisu prošli za Dinamo su dobili šanse u brazilskim klubovima.
  • Ali
    2.2k
    Danas u dvije minute dva dupla pasa Sučić-Baturina su slomili Poljsku kao da su Farski otoci !
    A Bati na kraju u izjavi se sali kako ga je iznenadilo da mu je Pwro dodao..., no onda ide ključni dio : "NAS DVOJICA SE POZNAJEMO JAKO DOBRO IGRALI SMO SKUPA U DINAMU 2"

Eto samo uplift na prodaji od neke uobicajne cijene je otplatio deset godina Dinamo 2. A da ne pricamo koliko novih uigranih tandema koje ni sutra uskocili u repku ili prvu ekipu plavih.
    A kad ih nakon juniora rastrkamo na deset razlicitih klubova po jedan ili rijetko dva to zavrsi poput (sakote, crnac itd....)
    Vratite u 2.hml (treci tank) dinamo 2 odmah...to nije trosak. I nemojte skrtariti sa stipendiskim iznosima.

Jer realno velik broj nasih igraca koji su prosli nadu akademiju su tek sa 13-14 stigli u M128, a za sitnu lovu i losu perspektivu nakon juniora cemo jako tesko dovesti nove Olme, Baturine, Sučiće...
  • deda
    33.6k
    Juniori 1-1 s Kustošijom. Strijelac Tomas Baković. Faye dva žuta tj. crveni.
  • wolfgang14
    1.6k
    Danas u 15:30h, utakmicu sa salzburgom neće niko prenosit.... Neće se ni snimat. Ja ne znam zašto uefa ne naredi da se obavezno utakmica mora snimati
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Prijenos će biti na Salzburgovim stranicama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.