• Efes Pilsen
    8.6k
    Pa upravo zato nema pretplate za inozemstvo. Klub bi ponudio, ALI nema jeftinije usluge.
  • NORTE
    12.2k
    Revijina naslovnica me podsjetila, a neki i dalje pišu tako, kao i ja donedavno...mislim da je danas ipak "pogrešno" pisati Gradjanski, ispravno bi danas bilo pisati Građanski.

Na tadašnjim "tipkovnicama" nije bilo slovo đ pa se pisalo dj, mislim da danas nema potrebe za tim.

Napisati Gradjanski ima smisla samo u kontekstu nekih retro vizuala, kao neku počast tom periodu kluba.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Gleda se kako to napraviti, ali da se ne može skidati u pdf i okolo dijeliti. To je idući korak u planu razvoja projekta :smile:Pop corn

staviti u aplikaciju, da nemas datoteku skinutu, nego da se samo kroz app moze otvoriti.
    Onemogucis screenshot dok si u aplikaciji (kao bankovne aplikacije).
  • Mr Blue
    4k
    Pozdravljam početak pretplate! Nažalost, dostava na kućnu adresu mi nije opcija zbog malog kaslića. Sve pet, uzimat ću broj po broj, samo me se sjetite kad bude kakva akcija za pretplatnike :grin:
  • Gradjanski Dinamo
    366
    Opa. U novom broju priča o Richardu Kohnu! :starstruck:
    Top! Jedva čekam uzeti novi broj u ruke.

Sviđa mi se to kaj se povijesti kluba daje dosta prostora u reviji. Samo tako naprijed. :blush:
  • Pop corn
    8.7k
    Nažalost, dostava na kućnu adresu mi nije opcija zbog malog kaslića.Mr Blue

Morat ćemo poklanjati i nove kaslice. Zamisli da svatko ima Dinamov kaslic na kući ili haustoru. Pa nek onaj susjed Ante i Duje pojedu od muke :joke:
  • masacusec
    3.9k
    AntePop corn

Ma nebi se Ante naljutio, prije bi Šime popizdija' :lol:
  • prefontaine
    811
    Evo kad ste već zapeli :lol:
    20241010-215010.jpg
  • Danko
    1.2k

Ima, hrvatska pošta,prioritetna preporučena pošiljka , 50-100grama - 6.6€
    100-250 grama - 9.96€
    Koristim godinama , stotine paketa poslano na sve kontinente, pouzdano i brzo.
  • Pop corn
    8.7k
    Kad stize 3 broj u prodaju?Mazalo

Sredinom tjedna je u fan shopu.

Svi koji se pretplate do nedjelje navečer u utorak im se šalje njihov primjerak trećeg broja na kućnu adresu

Ima, hrvatska pošta,prioritetna preporučena pošiljka , 50-100grama - 6.6€
    100-250 grama - 9.96€
    Koristim godinama , stotine paketa poslano na sve kontinente, pouzdano i brzo.
    Danko

Revija je 310 grama po broju i A4 format
  • Guinness
    2.3k
    Svi koji se pretplate do nedjelje navečer u utorak im se šalje njihov primjerak trećeg broja na kućnu adresuPop corn

Mali off, planira li se pustiti u prodaju ili ekskluzivno za pretplatnike nekakav folder (ili nešto slično )u kojem bi se mogle držati revije?
    Osim štiva vjerujem da je kolekcionarski predmet za dobar dio ljudi.
  • Schpatz
    502

Vidim da je netko vec objasnio, pa samo da ja dodam i svoj prijedlog kaj se toga tice.

Ne znam koliko od vas mozda ima Kaufland ili Lidl aplikaciju na mobitelu i ako netko pogleda sami flyer od Kauflanda ili Lidla od ponuda pa kada ga otvori, moze ga listat. Oni, doduse, imaju opciju skidanja u PDF, ali to se isto tako moze lako ukinuti.

Ili ne znam koliko od vas pozna aplikaciju Readly. U toj aplikaciji se mogu citati razlicite novine, razliciti magazini na mjescnoj preplati. I ima razne kategorije poput znanosti, sporta, povijesti, putovanja itd.

I kada se covjek preplati na readly, ima mogucnost citat sto hoce i koliko hoce, moze i skinuti sami casopis / novine koje zeli da moze citat i offline ali samo unutar te aplikacije. Znaci, aplikacija skine i spremi taj casopis unutar svoje aplikacije a ne na mobitel ili na PC, da covjek moze slati dalje putem maila ili spremat putem PDF-a i printat i proslijedivat dalje. Ima opciju dijeljenja, ali samo i iskljucivo prve odnosno naslovne strane.

Tako bi mogao nesto i Dinamo napravit za Dinamovu reviju. Kao prvo, vidjet koliko je to isplativo i koliko se moze to napravit i napravit procjenu koliko bi kostala revija vise onda i koliko bi bilo zainteresiranih za kupovat na taj nacin reviju, ali je ovo jedna od ideja. Ali vjerujem da ima dosta nasih vani, u inozemstvu, koji bi bili zainteresirani za dinamovu reviju. I da se stavi cijena, u orignalu je 8,60€, radi troskova za tu online opciju, da se i stavi tipa 11-12€, pa cak da se i stavi do 15€ bilo bi sigurno prodaje, jer je svejedno kudi kamo isplativije nego placat 8,60€ plus 17,25€ za dostavu u Njemacku (na primjer).

I samim time, omogucit tipa Dinamovu reviju na sluzbenoj stranici kluba, gdje se naslovna strana moze svakome otvorit, ali za dalje se mora biti prijavljen na sluzbenu stranicu i potvrdit transakciju. Moze naravno procitat i spremit u svoju arhivu na sluzbenoj stranici, onemogucit skidanje u PDF nego samo eventualno omogucit dijeljenje iskljucivo naslovne strane ili onemogucit i tu opciju.
    Spremit da ljudi si mogu spremit to u svoju arhivu i uvijek imat dostupno.

Naravno za kolekcionare je to malo teze, njima treba papiranti (vjerujem) ali nekome ne bi smetalo to imati u online obliku.

Sada oni koji kazu, da se mogu dati podaci za ulogiranje nekom prijatelju, rodbini, xy osobi, da moze se, ali to se jednostavno ne da sprijecit.

Isto kao sto se ne moze sprijecit dijeljenje casopisa medu rodbinom ili prijateljima. Kao sto je kad procitas, bus meni posudil na par dana da vidim kaj se unutra pise.

Tak da...

Eto, jedan prijedlog klubu, mozda ce im pomoc u daljnjem razmisljanju sto je @Pop corn ranije napisao da se razmislja kako napravit online mogucnost.

Samo neko razmisljanje kako Dinamo jos vise priblizit navijacima koji su izvan HR.

I za kraj- samo tako dalje, svida mi se smjer u kojem Dinamo ide!
  • Plavi 9
    55
    "Idućih 12 brojeva dRevije tako će stizati svima na kućnu adresu, ako se za to odlučite."

Ovo bi značilo da možemo odabrati i pretplatu bez dostave?
    Meni bi to možda bolje odgovaralo, zbog premalog poštanskog sandučića.

I onda je cijena 65 eura (za članove)? Tj. dostava se ne plaća.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Moj stari Ante, koji je najveći Dinamovac kojeg sam upoznao, bi ti zamjerio na ovom upisu :)
  • Mali Zeus
    14.2k
    ↪Pop corn Moj stari Ante, koji je najveći Dinamovac kojeg sam upoznao, bi ti zamjerio na ovom upisu :)Ivanmtk

Da, nije mu to trebalo. ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.