• Pop corn
    8.7k
    kad ce novi broj revije?dinamozivivjecno

Sredinom idućeg tjedna. Od trećeg broja ima i mogućnost pretplate. Idućih dana detaljnije....

Ima li još drugog broja u dućanima? Ne bih naručivao, rađe dođem u dućan i odmah si ga uzmem.Borovljanin

Ima u svim shopovima i prvi i drugi broj.
  • Toni90d
    706

Je li ponuda za pretplatu, uključuje nas u inozemstvu ili samo područje Hrvatske? Jer u objavi nije definirano.
  • Mazalo
    208
    To I mene zanima za inozemstvo, te da li se moze uz 3 broj naruciti I prva dva?
  • Pop corn
    8.7k
    Samo Hrvatska
  • Toni90d
    706

Je li postoji neko riješenje za inozemstvo? Konkretno Njemačka?
  • NKDZ86
    2.1k
    znači pretplata vrijedi za slijedeća 12 broja, a ne za godinu dana? hoću reći do 14. broja vrijedi pretplata?
  • Pop corn
    8.7k
    Ako se pretplatis u listopadu 2024. onda do listopada 2025. Ako je siječanj 2025. onda do siječnja 2026. 12 mjeseci
  • Pop corn
    8.7k
    Je li postoji neko riješenje za inozemstvo? Konkretno Njemačka?Toni90d

Zasad ne, prevelika je cijena dostave po broju
  • Schpatz
    502
    Samo jedan prijedlog, ne znam koliko je to moguce, ali mozda za ljude u inozemstvu ali i opcenito omogucit i Dinamovu reviju online. Mozda, ako je potrebno, radi resursa, stavit cijenu od 2-3€ vise ali omogucit i ljudima u inozemstvu preplatu na Dinamovu reviju ili da se ne ceka postom danima pa cak i tjednima.
    Nesto kao kako imaju portali za "premijum" sadrzaj, mozda u nekoj blizoj (?) mogucnosti omoguciti online, posebice u danasnjem dobu i kada ima i dosta nasih u inozemstvu koji bi rado isto imali primjerak Dinamove revije.

Zelio bi takoder naglasiti sve pohvale za Dinamovu reviju i to sto se omogucila preplata na istu, ovo je samo jedan dobronamjeran prijedlog.
  • Mazalo
    208
    Iskreno, ovo je tuzno da se ne moze nacina I poslati pismo za njemacku ili staviti online dostupno. Ima navijača Dinama I izvan Hrvatske..
  • Pop corn
    8.7k
    staviti online dostupnoMazalo

Tko kaže da nema online? Jedino zasad nije moguća pretplata....

Evo da pomognem linkovi za narudžbu:

https://shop.gnkdinamo.hr/proizvod/revija-d-broj-2/

https://shop.gnkdinamo.hr/proizvod/revija-d/
  • Pop corn
    8.7k
    Samo jedan prijedlog, ne znam koliko je to moguce, ali mozda za ljude u inozemstvu ali i opcenito omogucit i Dinamovu reviju online. Mozda, ako je potrebno, radi resursa, stavit cijenu od 2-3€ vise ali omogucit i ljudima u inozemstvu preplatu na Dinamovu reviju ili da se ne ceka postom danima pa cak i tjednima.Schpatz

Gleda se kako to napraviti, ali da se ne može skidati u pdf i okolo dijeliti. To je idući korak u planu razvoja projekta :smile:
  • blubach
    509
    Gleda se kako to napraviti, ali da se ne može skidati u pdf i okolo dijeliti. To je idući korak u planu razvoja projektaPop corn

To je nemoguće.
    Čak i ovako je vrlo lako fizičku reviju skenirati i postaviti online.
    Iskreno mislim da se revija ne bi trebala postavljati online (iako sam i ja to prije želio), gotovo sam siguran da bi to značilo ukupno smanjenu prodaju.
  • Toni90d
    706

Mislim da nije mislio na online narudžbu, nego online u smislu PDF datoteke ili nešto slično.

Jbg. Onda moram naručit kući u Hrvatskoj na adresu i onda čekati par mjeseci dok dođem doma da pokupim sve brojeve revije.
  • Mazalo
    208

Kad stize 3 broj u prodaju?
    Mozete li nekako onda barem poraditi na dostavi, jer dostava za njemacku od 17.25 Eura je stvarno previse..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.