• Jurki
    28k
    Neshvatljivo, i Hajduk i Dinamo kao dva najveća inkubatora bi sigurno profitirali — Paggini

Kmečavci su najvise bili za ukidanje drugih momcadi.
    Njima je bil taj projekt preskup.
    I da slazem se da je to sramota saveza.
    Ali je nasa pametna tadasnja uprava odlucila.. pa nebumo se onda natjecali ni u 3.hnl.
    Idioti.
  • Zagi
    19.2k
    Igranje po tim terenima drugog i trečeg ranga je onak ...
    Bolje od ničega ali daleko od idealnog.
    Imamo dovoljno potrganih ligamenata iovako.

Strašno koliki je infrastruktura problem.
  • Jurki
    28k
    istina je da nam je infrastruktura problem.. al jbg kad je upitno dal bumo uspjeli kakvu suradnju ostvariti sa Slovencima..
    Najbolje bi bilo totalno preuzeti neki klub u Sloveniji .. sad kolko je to izvedivo i koliko bi to milijuna Europljana kostalo.. ko to zna..
  • deda
    48.5k
    A što misliš na kakvim terenima igraju juniori, misliš da igraju na glavnim terenima?
  • deda
    48.5k
    Koliko je HNSu bitan podmladak pokazuje činjenica da sufinancira igranje trećeligaša, ali ne juniorskih, kadetskih i pionirskih momčadi u prvoj ligi.
  • Zagi
    19.2k
    Ne znam kako i koliko to košta ali očekujem od Zajeca i Marića da po tom pitanju nešto riješe.
    Košta i uništeno koljeno. Možda ne možeš staviti na papir u tom trenutku ali itekako ima svoju cijenu.
  • Jurki
    28k
    ocekujemo svi da se taj goruci problem rijesi.
    Mislim da je cak sam Maric negde u nekom intervjuu izjavil da se doslo daleko u pregovorima sa Slovencima o totalnom preuzimanju Xy kluba.. al da su Slovenci na kraju zapjevali tolku sumu koja je Dinamu trenutacno preveliki zalogaj.
  • Zagi
    19.2k
    A što misliš na kakvim terenima igraju juniori — deda

Valjda bi cilj trebao biti izvaditi ih iz te velike potencijane opasnosti čim prije, a ne produljiti im boravak još godinu-dvije?
  • Zagi
    19.2k
    Ne zanimaju me medijski izleti. Neka se javi sa rezultatima.
  • deda
    48.5k
    Ovisi gdje ih pošalješ na posudbu. Tereni su svuda loši. Pogledaj na što liče u prvoj, a što misliš kakvi su tek u rangovima niže. Nema tu tako skoro pomoći.
  • Zagi
    19.2k
    Ne znam Deda. Neka smisle nešto.
    Znam da je dinamo2 zadnje sezone igrao užasan nogomet u kojem pitanje koliko su dečki napredovali
    sve dok domačinstva nisu maknuta iz Kranjče i prebačena na Maksimir.
    Tu se počeo igrati kvalitetan nogomet. Sve ostalo je nabi , tuci , duel.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Ljudi moji čemu uspoređivanje Akija i golobradog klinca sa 4 seniorske utakmice? Aki je stari lisac koji zna sačuvat loptu i krast vrijeme kad nam rezultat ide u korist...svaka čast Branku ali od nas 100 da smo treneri 99 bi uvelo Akija u igru u pri rezultatu 0-1 ili 0-2 u hnlu u utakmicama kao protiv Varaždina. Za utakmice kad budemo vodili 3-0 u 70 minuti normalno da će se ubacivat Pavić prije njega. Pavić da je u Varaždinu igrao od početka ili ušao u igru pogubio bi se protiv onih mesara na onoj oranici.
  • Borovljanin
    952
    Možemo li kupiti neki Drava Ptuj u slovenskoj drugoj ligi? Imati svoje trenere i igrače. Lagano gledati ući u prvu ligu… Koliko je ta priča s feeder klubom realna?
  • Mihaljević
    15.2k
    Belinho je igračina koja će biti Dinamov najveći izlazni transfer ikada, nadam se da će već ove sezone igrati startno u juniorima, izgledom bi mogao proći pod limače, a kad vidim kako igra mogao bi proći pod seniore, legitiman nasljednik Baturinine desetke, samo da se donesu dobre odluke u njegovoj karijeri. Ovaj video je perverzija.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Belinho je igračina koja će biti Dinamov najveći izlazni transfer ikada, — Mihaljević

Ja bih prije gledao na to sto ce on igrama donijeti klubu prije nego koliki ce transfer biti. Ako se pokaze dobar, juniori su iduci korak, a s obzirom na fizikalije daleko je on jos od seniora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.