• ZrnTSCHeZ
    332

Morate svi napravit račun na web stranici od Salzburga. Dosta ljudi govori da nije moguće. Ja sam uspio ujutro.
    Pokušavam već mjesec i pol, otkako su izvučeni parovi i u niti jednom trenutku mi nije dopuštalo kreirati račun
  • ZrnTSCHeZ
    332

Inace zanimljivo kako Salzburg ne pusta u prodaju gornje etaze juga/sjevera. Realno tu mogu nama dat vise karata kad nece bit domacih.
    Nije njima do para, a nas vide kak potencijalnu opasnost, imaju već i neugodna iskustva pa drhte već sada zbog čega brijem da nam ne budu dali niti kartu extra
  • Liks90
    2.4k
    Sjever za borusiju rasprodan
  • Liks90
    2.4k
    Stanje za Dortmund

ZD 409, ZG 1470, SG 2000
  • Dubbbrava
    653
    Obzirom da je tekma za mjesec i pol mislim da uopće nije upitno da ćemo ovu tekmu u potpunosti rasprodati.
    Očekujem također i minimalno 2.000 žutoziđana iz Dortmunda
  • NORTE
    12.2k
    Oni će dobit maksimalan broj ulaznica i sve ih rasprodati.
    Dakle minimalno 3 tisuće.
    Objektivno mogu dobiti svih 3931 ulaznicu, ako policija dopusti, i ja bih im to i omogućio.
  • emilperska
    6.7k

Nek ponesu i transparent "Refugees welcome".
    Ne bi tim ljevičarima i ilegalnim migrantofilima dao kartu vise nego sto imaju prava..
  • deda
    34.1k
    Pao sektor SG3 za BVB.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Objektivno mogu dobiti svih 3931 ulaznicu, ako policija dopusti, i ja bih im to i omogućio.NORTE

Ja bih omogucio nasim ljudima dio juga ukoliko se rasproda ostatak stadiona. Znaci 1200 gostima (5%), tampon zona i pola juga nasima.

Svugdje u Europi su navijaci na stadionu jedni blizu drugima na nekoliko metara i sve prode u redu jer je osiguranje na nivou, jedino je ovdje policija manja od makovog zrna kada treba delat posao, a bitno da su jaki u maltretiranju nasih momaka po prvenstvenim gostovanjima i slicno!
  • deda
    34.1k
    I sektor SG4 je pred padom. Još 3 ulaznice.
  • Dani Olmić
    450
    SG2 i 5 ce sigurno isto past … za 1 nisam siguran

A nadajmo se da i Zapad bu otišel
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    mislim da utakmica protiv Dortmunda nebi trebala biti kategorizirana od uefe kao utakmica visokog rizika te da postoji realna mogucnost da se jug i otvori nasima uz uvjet kao sto si rekao da bude tampon zona negdje na sredini kao sto je bilo protiv Salzburga prije 2 godine. Protiv Celtica i Milana s druge strane ne postoje apsolutno nikakve sanse da budu otvorili dio juga za nase navijace.
  • Liks90
    2.4k
    Stanje za Dortmund

ZD 293, ZG 1295, SG 1715
  • Neron53
    887

Nemojmo biti licemjerni.
    Kako mi zicamo dodatne sektore zbog velikog interesa tako i njima treba dati citavi jug a ne izvoditi kerefeke oko nominalnih 5 posto.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Nemojmo biti licemjerni.
    Kako mi zicamo dodatne sektore zbog velikog interesa
    Neron53

Da zicamo kad vidimo da im je stadion poluprazan. Jesmo li zicali 2022. kada su stadion rasprodali u paketima? Nismo.

Ako postoji dovoljan interes sa nase strane onda otvorit dio juga za nase, a ako ne dat vise karata BVB. Ali i to vise treba imat neke granice, suludo je da skoro 20% kapaciteta cine gostujuci navijaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.