• ZrnTSCHeZ
    2.3k

Morate svi napravit račun na web stranici od Salzburga. Dosta ljudi govori da nije moguće. Ja sam uspio ujutro.
    Pokušavam već mjesec i pol, otkako su izvučeni parovi i u niti jednom trenutku mi nije dopuštalo kreirati račun
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k

Inace zanimljivo kako Salzburg ne pusta u prodaju gornje etaze juga/sjevera. Realno tu mogu nama dat vise karata kad nece bit domacih.
    Nije njima do para, a nas vide kak potencijalnu opasnost, imaju već i neugodna iskustva pa drhte već sada zbog čega brijem da nam ne budu dali niti kartu extra
  • Liks90
    5.4k
    Sjever za borusiju rasprodan
  • Liks90
    5.4k
    Stanje za Dortmund

ZD 409, ZG 1470, SG 2000
  • Ličani1986
    1.4k
    Obzirom da je tekma za mjesec i pol mislim da uopće nije upitno da ćemo ovu tekmu u potpunosti rasprodati.
    Očekujem također i minimalno 2.000 žutoziđana iz Dortmunda
  • NORTE
    27.8k
    Oni će dobit maksimalan broj ulaznica i sve ih rasprodati.
    Dakle minimalno 3 tisuće.
    Objektivno mogu dobiti svih 3931 ulaznicu, ako policija dopusti, i ja bih im to i omogućio.
  • emilperska
    18.9k

Nek ponesu i transparent "Refugees welcome".
    Ne bi tim ljevičarima i ilegalnim migrantofilima dao kartu vise nego sto imaju prava..
  • deda
    48.5k
    Pao sektor SG3 za BVB.
  • NitkoBitan
    40k
    Objektivno mogu dobiti svih 3931 ulaznicu, ako policija dopusti, i ja bih im to i omogućio. — NORTE

Ja bih omogucio nasim ljudima dio juga ukoliko se rasproda ostatak stadiona. Znaci 1200 gostima (5%), tampon zona i pola juga nasima.

Svugdje u Europi su navijaci na stadionu jedni blizu drugima na nekoliko metara i sve prode u redu jer je osiguranje na nivou, jedino je ovdje policija manja od makovog zrna kada treba delat posao, a bitno da su jaki u maltretiranju nasih momaka po prvenstvenim gostovanjima i slicno!
  • deda
    48.5k
    I sektor SG4 je pred padom. Još 3 ulaznice.
  • Dani Olmić
    2.4k
    SG2 i 5 ce sigurno isto past … za 1 nisam siguran

A nadajmo se da i Zapad bu otišel
  • dinamozivivjecno
    3.6k
    mislim da utakmica protiv Dortmunda nebi trebala biti kategorizirana od uefe kao utakmica visokog rizika te da postoji realna mogucnost da se jug i otvori nasima uz uvjet kao sto si rekao da bude tampon zona negdje na sredini kao sto je bilo protiv Salzburga prije 2 godine. Protiv Celtica i Milana s druge strane ne postoje apsolutno nikakve sanse da budu otvorili dio juga za nase navijace.
  • Liks90
    5.4k
    Stanje za Dortmund

ZD 293, ZG 1295, SG 1715
  • Neron53
    2.9k

Nemojmo biti licemjerni.
    Kako mi zicamo dodatne sektore zbog velikog interesa tako i njima treba dati citavi jug a ne izvoditi kerefeke oko nominalnih 5 posto.
  • NitkoBitan
    40k
    Nemojmo biti licemjerni.
    Kako mi zicamo dodatne sektore zbog velikog interesa
    — Neron53

Da zicamo kad vidimo da im je stadion poluprazan. Jesmo li zicali 2022. kada su stadion rasprodali u paketima? Nismo.

Ako postoji dovoljan interes sa nase strane onda otvorit dio juga za nase, a ako ne dat vise karata BVB. Ali i to vise treba imat neke granice, suludo je da skoro 20% kapaciteta cine gostujuci navijaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.