• modri-kibic
    124

Klinci ti imaju svaku utakmicu isti natpis samo se mjenja igrač. Ako se sjećaš prošle sezone videa sa društvenih mreža kluba Sučića di poslije utakmice nosi dres klincu. Natpis je bio Sučić obećao si mi dres. Kroz ostatak sezone je bio i Bulat i Bati. To iz Gorice deranje je vrlo vjerojatno povezano s njim. A koliko sam čuo iz prve ruke količina dobivenih dresova je velika. Opet kažem nisam protiv djece, ali oni taj dres vide kada ga dobe i to je to. Na toj snimci sa Sučićem se baš vidi kada mu stari uzima dres i aj bok.
  • Captain America
    18k
    ali oni taj dres vide kada ga dobe i to je tomodri-kibic

"Dobit ćeš ga kad narasteš, sad ti je velik."
  • jedan u nizu
    9.2k
    Nazalost, moram uputiti prvu kritiku ovdje.

Stvar je loyalty programa.
    Super mi je sto ce se uvesti, super mi je sto ce se barem na neki nacin cijeniti redovne dolaske i ljudi koji vise trose na stadionu, u fan shopovima, koji ranije dolaze na stadion itd.
    Nazalost negativna strana je ovaj kaos sa citacima i skenerima, ali to nije poanta mog posta.

Razumljivo mi je da se kasni sa sustavom, da je zapelo negdje, da se rade testiranja i da se zeli izaći sa finalnom verzijom a ne nekom bugovitom verzijom.
    Razumljivo mi je i da ce to doci nakon x utakmica, makar nazalost, ali razumijem.
    Ali mislim da je bilo krivo cijelo vrijeme i predsezonu govoriti kako ce sve biti na vrijeme prije prve prvenstvene utakmice. Bila je masa upita i svaki put je odgovor bio u stilu 'ne brinite, sve ce izaci na vrijeme'.
    Ovo je na kraju ispalo totalno politicki sa odgovorima i upitima, i na kraju nista od toga.

Ne bih volio da se tako radi ubuduce, nebi volio da imamo takve odgovore koji dolaze iz kluba jer se jako lose odrazava na javnost.
    Osobno, kazem, nemam problema da kasni, cak bi mi u redu bio odgovor samo 'radi se na tome, bit cete obavijesteni kada se zavrsi', umjesto nekog zadanog jasnog roka i probijanja tog roka nekoliko tjedana.

Nemojte me krivo shvatiti, imam samo rijeci hvale za novu upravu, novo vodstvo i nove ljude u klubu i za njihov rad. Ovo je samo mala kritika vezano uz ovo pitanje.
    jedan u nizu

Proslo je vec 2 mjeseca od ovog mog posta, a jos ni rijeci nismo dobili o novom loyalty programu.
    Da li mozemo dobiti informaciju sta je s tim i hocemo li to dozivjeti?
    Da li ce barem dosadasnje provlacenje clanske i godisnje ulaziti u novi program kada zazivi jednog dana ili ?
  • Neron53
    887
    Pa nema ga vise ni smisla uvoditi sa ovakvim visemjesecnim kasnjenjem.
    Ali kad ga zgotove, neka ga prezentiraju za slijedecu sezonu.
  • The Undertaker
    5.9k
    Točno, ove godine nema smisla ali će pravi smisao dobiti u sezoni prije preseljenja u Kranjčevićevu.
  • Neron53
    887

Pa i onoj prije nje :)
  • nemapredaje
    3.7k
    Nadam se da je trenutna sezona ta
  • Neron53
    887

A tesko da ce u godinu i pol dana Kranjca biti spremna.
  • nemapredaje
    3.7k

I ja ne vjerujem, ali tako najavljuju, a tko smo mi da im ne vjerujemo :smile:
  • ZrnTSCHeZ
    331

I ja ne vjerujem, ali tako najavljuju, a tko smo mi da im ne vjerujemo :smile:

Ljudi s dvajst godina iskustva slušanja lažnih obećanja :worry:
  • Neron53
    887

Da barem dvajst :)
  • Crni86
    4.6k
    i da krajnca bude spremna, ne treba forsirati selidbu sve do trenutka kada ce se krenut u radove na maksimiru. Tek tada seljenje u krajncu.
  • ElektricnaInfluencija
    293
    ne treba forsirati selidbu sve do trenutka kada ce se krenut u radove na maksimiruCrni86

Tako je. Treba ostati na Maksimiru do njegovog zadnjeg otkucaja srca
  • ZGBhoy
    1.7k
    @Pop corn kaj je sa Aplikacijom Dinamo+ krenulo je dobro pa nis vise? Bilo je super imali ste par tih Epizoda kao Podcast a sad dalje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.