Torrente za sada smrdi na promašaj, ako je suditi po siromašnim minutama koje mu je Jakir u dosadašnjem tijeku sezone bio spreman dodijeliti. Podsjeća u tom smislu na cijeli niz igrača kojima je Jakir prošle sezone minute davao na kapaljku zbog manjka kvalitete (Ogiwara, Bernauer, Kaneko). S tim rečenim, meni se protiv Šahtara svidjela njegova obrambena proaktivnost uz čitanje igre. Mislim da u tom smislu možda može biti nasljednik Perića i ako nisam u krivu glede njegovih kvaliteta, ako bismo u LP ponekad donijeli odluku da igramo nešto nalik bunkeru, možda bi Torrente trebao igrati u paru s Mmaeeom. Van tog konteksta, za sada nije impresionirao svojom pas igrom, a manjak brzine će ga ostavljati izloženim pri suparničkim tranzicijama. — Daliban
Kritizirao sam Torenta, ali jučer mi je bio jako dobar obrambeno, inteligentan. Treba vidjeti na duže staze kakav će biti kada treba stajati visoko, ali u nekoliko trenutaka kad su nas malo sabili je bio dobar i donosio dobre i proaktivne odluke. Smrdi na slučaj Perić, ali, velim, vidjet ćemo. I dalje me brine distribucija lopte kod njega, što kvaliteta, što izbor dodavanja. — Daliban
Torent mi djeluje inteligentno i mislim da bi mogao biti dobar u LP protiv top ekipa ala City kad smo u bunkeru, ali slab mi je s loptom i ne vjerujem da će dobii puno minuta s visokom linijom. — Daliban
Kritizirao sam Torenta, — Daliban
Pa izvuci onda i te postove. Lako je tako. Malo loše, malo dobro pa se vadi po potrebi.
Inače, a vrijedi za sve, koga briga što je netko pisao prije par mjeseci. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.